<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Szaloncukor
Vásárló A minőségi csokit szeretik a magyarok – milyen a jó szaloncukor?
Privátbankár.hu | 2016. december 4. 12:02
Végre leáldozott a gagyi édességeknek?
Vásárló Lenyomjuk a belgákat? Nagy tervek a magyar édesiparban
Balkó Rita | 2016. december 1. 12:20
A tél beköszöntével elérkezik az édességgyártás egyik legfontosabb időszaka: húsvét után karácsonykor vásároljuk a legtöbb csokoládét. Az itthon elérhető kínálat 85 százaléka továbbra is importból származik, a magyar édességgyártás azonban lassan, de biztosan növekszik. Milyen innovációs lehetőség rejlik a piacban? Versenybe szállhatunk-e a németekkel, belgákkal? A Magyar Édességgyártók Szövetségének fórumán jártunk.
Vásárló Gyomorforgató látvány: egér is volt a szaloncukorban - videó
Privátbankár.hu | 2015. október 27. 10:15
Tonnányi romlott alapanyag, rágcsálók és rovarok között készült a szaloncukor.
Vásárló Mindegy az íz, csak olcsó legyen? Mutatjuk a kedvenc szaloncukrokat
Privátbankár.hu | 2013. december 24. 14:00
A háztartások átlagos költésének emelkedése leginkább a szaloncukorra kiadott összegekben figyelhető meg, viszont az is látszik, hogy a kimért termékek iránti kereslet változásában tetten érhető a vásárlók növekvő árérzékenysége is.
Vásárló Eljött az édesszájúak ideje: kimérve vagy csomagolva?
Privátbankár.hu | 2012. december 4. 12:24
Eljött a karácsonyi édességek szezonja, nagy kérdés, hogy mekkora sikere lesz idén, a GfK Hungária számításai szerint idén is 2010-es és 2011-es szinthez hasonló lesz a költés. Új trend jelent meg, egyre többen választják a kimért szaloncukrot, míg a mikuláscsokiból egyre gyakrabban választják a márkásokat.
Vásárló Bejgli és a szaloncukor mítoszának nyomában
Privátbankár.hu | 2011. december 26. 09:13
Karácsonykor valóban tömegesen vásárolunk szaloncukrot és bejglit, ünnepek idején még a kevésbé tehetősek is mélyen belenyúlnak pénztárcájukba, a legnépszerűbb karácsonyi ajándékot továbbra is a ruházati cikkek jelentik? Ezekre a karácsonyi mítoszokra keresi a választ a GfK Hungária felmérése.
Vásárló Már a karácsonyi vásárlási boom sem a régi
Privátbankár.hu | 2011. december 6. 10:52
A kiskereskedelmi forgalom legjobb karácsonyi szezonját 2006-ban zárta, habár a válság okozta negatív trend enyhült 2010-ben még így is elmaradt a 2006-os csúcstól. A karácsonyi édességek piacán egyre jobban nő a kereslet a minőségi édességek iránt, a szaloncukrok közül továbbra is a zselés a favorit.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos