<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Származékos termék
Részvény / Deviza / Áru Vagyonokat lehetett keresni és bukni: újraéledhet a legendás piac
Fellegi Tamás | 2016. december 8. 10:59
A Budapesti Értéktőzsdét a 90-es évek második felében és az ezredfordulón óriási élet, pörgő kereskedés, szárnyaló árfolyamok, majd időnkénti összeomlások jellemezték. Akinek kevés volt a részvényekkel kereshető pénz, a határidős BUX piacára merészkedett. Ezt a szegmenst szeretné a tőzsde most újra felpörgetni.
Részvény Itt a vége: mától nem maradhat titokban egyetlen tőzsdei ügylet sem
Privátbankár.hu | 2014. február 12. 11:52
Ma lép hatályba a határidős és opciós ügyletek kötelező jelentése, az adatközlés több ezer piaci szereplő számára jelent új feladatot.
Deviza / Áru Öt módszer a bitcoin shortolására, sok offshore-ozással
Eidenpenz József | 2013. május 1. 19:01
Miután a bitcoin nevű számítógépes fizetőeszköz túl van egy hatalmas spekulációs felfutáson és visszaesésen, nem omlott össze teljesen, sokan hisznek benne és próbálják továbbfejleszteni. Egyre többen foglalkoznak azzal, hogy shortolni is lehessen, a legtöbben azonban offshore-gyanús cégek.
Részvény / Deviza / Áru Boszorkányszombat nélkül is végük a certifikátoknak
Eidenpenz József | 2013. március 21. 13:09
Meghalt a certifikát, éljen a certifikát. Jövő hét pénteken 28 értékpapír jár le a pesti tőzsdén, helyettük folyamatosan bocsátanak ki újakat. A jelenség hasonló a „boszorkányszombathoz”, de az már megvolt, mi nem azokat a nemzetközi szokásokat követjük.
Deviza / Áru Befektetések: legyen körültekintő, aki tőkeáttétellel kereskedik
Privátbankár.hu | 2011. november 8. 10:36
Az online kereskedési platformok növekvő népszerűsége miatt a PSZÁF körülnézett a tőkeáttételes, származtatott termékek lakossági piacán. A felügyelet felhívja a figyelmet: a nagy haszonnal kecsegtető ügyletek nagyobb kockázattal is járnak, amit fontos megfelelően kezelni. Hét hónap alatt 19,4 milliárdot nyertek az ügyfelek a CFD- és devizapiacon, de 22,7 milliárdos veszteséget is realizáltak.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló