<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Szülők
Személyes pénzügyek Egyetemre megy a gyerek? Most megtudhatod, mire költi az apanázst
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 5. 10:15
Kihirdették a ponthatárokat, a fiatalság már nagyban készül az egyetemre és a főiskolára. Ez az időszak az albérletkeresésről, ráhangolódásról szól, a szülőknek azonban adott esetben nem csak a tandíjat, de a gyerek zsebpénzét is finanszírozni kell. Márpedig ebből egy világba kiszabaduló fiatal annyit képes kérni, amennyit nem szégyell. De miből tudhatjuk, hogy a pénz tényleg tankönyvre ment és nem a hallgatói klub kocsmájában landolt? Adunk pár tippet, hogy ne apadjon el a családi kassza.
Karrier Ők azok, ahol alig van valakinek gyereke, pedig majdnem mind szeretne
Privátbankár.hu | 2016. október 1. 14:46
Az Y generáció 44 százaléka él még szüleivel egy kutatás szerint. Akiknek saját lakásuk van, azok kétharmada szülői segítséggel jutott hozzá. Ugyanakkor a többségük azt állítja, hogy el tudja tartani saját magát. Alig van közülük valakinek gyereke, pedig majdnem mindegyik szeretne.
Vásárló Túl a beiratkozáson – így is drága mulatság az iskola
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 19. 12:30
Hiába kapják sokan ingyen a tankönyveket, az egyéb költségeket így is nehezen gazdálkodják ki a családok.
Karrier Sikeres gyereket szeretnél? Itt van hét tipp, ami segíthet!
Balkó Rita | 2016. május 24. 14:13
Nem kell feltétlenül drága magániskola vagy rengeteg különóra, elég, ha ügyesen neveled a gyereked. Itt van hét tipp, ami ingyen van.
Vásárló Kifizessük-e az ingyen tankönyvet?
Privátbankár.hu | 2013. július 19. 16:29
A szükséges igazolások iskolai bemutatását kéri a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) azoktól szülőktől, akik annak ellenére kaptak befizetési csekket, hogy gyermekük ingyenesen jogosult a tankönyvekre - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelési államtitkársága pénteken az MTI-vel, hangsúlyozva, nem a Kello tévedett.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG