Társadalmi felelősségvállalás
Személyes pénzügyek 14. Zöld pénzügyek a csöpögő csaptól az atomerőműig 
Privátbankár.hu | 2022. március 13. 09:25
Az idő sürget, te is tehetsz a környezetedért. Úgy is, mint egyszerű fogyasztó, ügyfél, aki modern ügyintézést választ, kerüli a pazarlást és a környezetet károsító megoldásokat. De úgy is, mint megtakarító, befektető, aki megnézi, hogy mire adja oda a pénzét.
Közérdekű A társadalmi vállalkozások duplán megszenvedték a zárást - videóinterjú Lipták Orsival 
Szarvas György | 2021. május 2. 12:19
Viszonylag kevés szó esett a pandémia alatt az úgynevezett társadalmi vállalkozásokról, pedig, ha létezik vállakozási forma, mely alaposan megszenvedte a lezárást az éppen ez volt. Vállalkozásként ahhoz nem számottevőek, hogy támogatott hitelhez folyamodjanak, és mivel nem civil szervezetek, ezért az azoknak járó kedvezményeket sem tudják igénybe venni. Hogy pontosan milyen nehézségekkel kellett megküzdeniük az elmúlt hónapokban, arról Lipták Orsi, a HellóAnyu alapítója beszélt lapunknak.   
FinLab Részletek az év könyvéből: mi a társadalmi felelősség? 
Berlinger Edina | 2014. december 17. 20:03
Jean Tirole Nobel díjas közgazdász a 2005-ben megjelent Theory of Corporate Finance könyvében részletesen foglalkozik a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának kérdésével. A könyvet 2014-ben az év könyvévé választották Amerikában. A könyv részletet Berlinger Edina egyetemi docens fordította.
Pénzügyi szektor Milyen műkincseket vegyen Matolcsy 30 milliárdért? 
- | 2014. január 17. 16:34
Az inflációt már legyőzték, úgyhogy a jegybank 30 milliárd forintos műkincsvásárlási programba kezd.
KKV A rendes cégeknek akár többet is fizetnek a magyarok 
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 6. 19:45
Egyre több magyar fogyasztó hajlandó többet fizetni egy termékért vagy szolgáltatásért, ha tudja, hogy az érintett vállalat saját programja keretében közvetlenül támogat társadalmi célokat.
KKV Felelős vállalatok: ötödször díjazták a társadalmi felelősségvállalást 
Privátbankár.hu | 2012. december 6. 13:53
Ötödik alkalommal adták át a CSR Hungary Díjat különböző kategóriákban. A díjátadó ünnepségen köszöntötték az üzleti szektor társadalmi felelősségvállalás követendő példaképeit.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG