Telekár
Ingatlan Aranyáron kínálják az ipari telket, mert akkora a kereslet 
Mester Nándor | 2022. május 6. 16:14
Idén is rengeteg új raktárerület készülhet el, főleg Budapest környékén, de néhány távolabbi autópálya-csomópontban is beruházások zajlanak és egyes nagyvállalatok a saját raktárközpontjaikat építik. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) azonban óvatos a közeljövőt tekintve.
Ingatlan Orbán Viktor új ellenséget talált, de az kifogott rajta - A hét videója 
Izsó Márton - Mester Nándor | 2022. január 7. 18:29
Az építőanyag-és lakásárak ellen folytat ádáz küzdelmet 2022-ben. Megnéztük, milyen esélyekkel. 
Ingatlan Nem áll az alku: vannak, aminek már nem dőlnek be a vevők  
Privátbankár.hu | 2017. január 17. 11:28
Az elmúlt egy évben rendkívül erős kereslet alakult ki a Budapesten és agglomerációjában fellelhető eladó építési telkek iránt. Az áfacsökkentés és a csok hajtotta a vásárlásokat. De mi a helyzet ma? Talál még eladó telket a fővárosban és környékén az, aki most vágna bele egy építkezésbe?
Ingatlan Tombol a láz: ölik egymást a telkekért a vevők  
Privátbankár.hu | 2016. április 11. 10:28
Vidéken is felhajtotta a telekárakat a csok.
Ingatlan Két házat egy átlagos lakásért? Mutatjuk a legolcsóbb megyéket 
Privátbankár.hu | 2013. november 26. 18:00
Tízből négy lakóingatlant Budapesten adtak el az elmúlt másfél évben, lakásból csaknem minden második a fővárosban kelt el, míg a családi házak eladása tekintetében Pest, Bács-Kiskun és Győr-Moson-Sopron megye vezeti a ranglistát.
Ingatlan Van, ahol még a cigi is többe kerül, mint a telek négyzetmétere 
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 30. 10:05
Tegyük fel, hogy valaki leszokik a cigiről, és a cigi árát félreteszi. Napi egy dobozzal számolva, akár egy év alatt is összehozhat egy 500 négyzetméteres építési telket. Persze nem a fővárosban, de nem is olyan nagyon messze.
Ingatlan A kutyának sem kell már építési telek 
Privátbankár.hu | 2012. november 29. 13:01
Egy felmérés szerint a saját célra lakást - családi házat - építők száma az utóbbi három évben országosan a felére esett vissza, ugyan ilyen arányban csökkent az építési telket vásárlók száma is.
Ingatlan Olcsó telket venne? Van egy tippünk 
Privátbankár.hu | 2012. április 4. 08:36
Visszakapják a telek árának egy részét a besenyszögi elöljáróságtól azok a betelepülő házaspárok, amelyek a községtől vásárolt földterületen lakóházat építenek. Az önkormányzat így kívánja elősegíteni, hogy gyarapodjon a lakosság száma a Szolnok melletti településen - mondta el Munkácsi György jegyző.
Ingatlan Nem költözhetnek akárhova a szocpolosok 
Privátbankár.hu | 2011. december 13. 11:38
Egy december 6-i rendelet szerint a szocpol felhasználásával megvásárolható ingatlanok ára, illetve bekerülési költsége egy négyzetméterre vetítve nem haladhatja meg a nettó 300 ezer, illetve bizonyos esetben a 350 ezer forintot. Ezt az értékhatárt az előírt energetikai minősítési osztállyal kombinálva jelentősen beszűkülhet a lakásépítési támogatással (szocpollal) elérhető ingatlanok köre.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG