<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Tipp
Ingatlan Eladnád a lakásod? Be ne dőlj az átverésnek!
Privátbankár.hu | 2016. október 24. 18:20
Múlt hét pénteken megnéztük, hogyan kerülhetjük el a kókler ingatlanosok csapdáját, ha külső segítséggel szeretnénk lakást vásárolni. Balla Ákos, a Balla Ingatlanirodák vezetője most a másik oldalnak ad hasznos tippeket: így lehet elkerülni, hogy eladóként feleslegesen húzzanak le a szakmát megbecstelenítő szerencsevadászok.
Karrier Pótolhatatlan lettél a munkahelyeden? Akkor most törhetted ketté a karriered
Privátbankár.hu | 2015. november 1. 16:20
Úgy érzed egyedülálló képességeid és tudásod miatt a munkahelyed képtelen lesz elengedni, bármi is történjék? Vannak feladatok, amit már rá sem mernek bízni másra addig, amíg te nem láttad? Ha magadra ismersz, több rossz hírünk is van.
Vásárló Étteremben ennél? 4+1 tipp, hogy ne legyen nagyon csúnya a vége
Privátbankár.hu | 2015. június 21. 15:15
Magyarországon több mint 25 ezer étterem és büfé működik - bár egyre több nemzetközi elismerés árulkodik arról, hogy folyamatosan javul a hazai gasztronómiai helyzet, bőven van mire odafigyelni a klasszikus alapdolgok mellett is akkor, ha az ember étteremben ebédel vagy vacsorázik.
Biztosítás Hozzám nem törnek be, de ha mégis, a biztosító úgyse fizet - 7+1 tévhit a lakásbiztosításról
Privátbankár.hu | 2015. február 14. 14:09
A lakásbiztosítás drága dolog, egyébként se éri megkötni, nem is jó semmire, ha mégis kell valami, ott a társasház biztosítása, de baj esetén úgyse fizet a biztosító - persze mi baj is történhetne? A lakosság körében számos tévhit kering a lakásbiztosításokról - lássuk a tényeket!
Személyes pénzügyek 7 tipp, hogy biztosan elkerüld a munkahelyi stresszt
Privátbankár.hu | 2015. január 26. 18:10
A folyamatos stressz betegít, rontja a termelékenységet, a morált és a lojalitást is. Nem kell azonban falhoz vágni a kávéscsészéket. Dr. Butyka Ágnes, az Oxygen Medical szakorvosa szerint néhány apró trükkel könnyen megbirkózhatunk a bajjal.
Vásárló Van még olyan cég, amelyik sikerrel dacol a magyar kormánnyal
Privátbankár.hu | 2014. június 13. 08:26
Rekordot remél a tippmix gazdája, a Szerencsejáték Zrt. a sportfogadástól a világbajnokság ideje alatt - még akkor is, a Népszabadság értesülései szerint megbukott a külföldi fogadóoldalak megrendszabályozása.
Adó 230 ezer céget bírságolhatnak meg - vagy nem
Privátbankár.hu | 2013. február 7. 10:53
Mozgalmas időszak áll a cégek és az ügyvédek mögött, hiszen február elsején lejárt a kötelező adatbejelentésre előírt határidő. Mindazonáltal most sem dőlhetünk hátra, hiszen továbbra is bizonytalan, hogy milyen eljárás vár azon cégekre, amelyek még nem tettek eleget kötelezettségüknek.
Pénzügyi szektor Lakást vásárolnál hitelből? Adunk 9+1 tippet!
Privátbankár.hu | 2012. november 8. 06:20
Bármennyire is tájékozottnak érezzük magunkat a pénzügyek világában, a lakásvásárlás és a hitelfelvétel nagy horderejű döntések, amelyek esetenként évtizedekre befolyásolhatják az életünket, anyagi helyzetünket. Adunk néhány tippet, amivel időt, pénzt és sok bosszúságot megspórolhatunk a hitelfelvételnél.
Adó A semmiből jöhet a bírság: ne vérezzen el az innováció miatt
Privátbankár.hu | 2012. október 8. 14:10
Olyan kisebb vállalkozások is bekerülhettek idén év elejétől az innovációs járulékot fizető cégek körébe, akik eddig mentesültek e teher alól. Az ok: a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapról szóló törvény módosítása. Félő az is, hogy az érintett vállalkozások egy része nem is tud új keletű kötelezettségéről.
Biztosítás Melyik életbiztosítást válasszam? Adunk 10 tippet
Privátbankár.hu | 2012. július 19. 10:42
Egy életbiztosítási szerződés - ha nem is feltétlenül egy életre szól - de hosszú távú döntés. Az elmúlt húsz évben az életbiztosítási piac óriási fejlődésen ment át, a piaci szereplők által kínált életbiztosítások köre rendkívül változatos, és számtalan lehetőséget nyújt. De pontosan melyiket érdemes választani? A K&H összegyűjtötte a tíz legfontosabb tudnivalót, amely segíthet eligazodni az életbiztosítások között.
Biztosítás Kötelező: ki fizeti az új ügyfelek kedvezményeit?
Privátbankár.hu | 2011. november 7. 12:59
A károkozók lehetnek a nagy vesztesei az idei kgfb-kampánynak, valakikkel ugyanis ki kell fizettetni a már-már irreális kedvezményeket. Nekik érdemes kivárni és úgy váltani. Ezzel szemben a szolgáltatók most először határozottan igyekeznek megtartani a hűséges ügyfeleiket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG