Vass Gábor
KKV Neked is ősrégi a munkahelyi számítógéped?  
Privátbankár.hu | 2017. június 8. 11:37
Nem vagy egyedül, a magyar kkv-k harmada elavult gépet használ.
KKV Nehéz idők várnak a főnökökre: hogy lehet megúszni? 
Privátbankár.hu | 2014. április 14. 19:45
Kockázatosabb céget vezetni az új Ptk. hatályba lépése óta: ha a vezető tisztségviselő mulasztása kárt okoz, cégével együtt ő is felelőssé válhat – teljes vagyonával. Közvetlenül ellene is indulhat per. A PBA Praeventio és a Szecskay Ügyvédi Iroda három módszert is javasol, amellyel csökkenthető a vállalatvezetői kockázat: a cég átvállalhatja a felelősséget, előzetesen szabályozni kell a felelősségi területeket és érdemes a kockázathoz mért vezetői felelősségbiztosítást kötni. Utóbbi biztosítástípusból tavaly év végéig mindössze 320-at kötöttek, ám az új szabályok miatt piaca jelentősen nőhet az idén.
Biztosítás Egy zár nem zár - Uniós tb-kártyával is milliókba fájhat a síelés 
Privátbankár.hu | 2014. január 15. 20:00
Síbaleset esetén egy 4 fős család már heti 9 ezer forintos, téli sportokra is kiterjedő utasbiztosítással megúszhat olyan költségeket, mint például a 1,2–1,8 milliós helikopteres mentés Ausztriában, a félmilliós hazaszállítási díj Franciaországból vagy a gyógyszerek teljes árának kifizetése Olaszországban.
Biztosítás A fafaragás és a betörők - jól járhat, aki ezekkel is számol 
Privátbankár.hu | 2013. december 19. 06:43
A biztosítók idén már a tavalyi összeg kétszeresét, több mint 11 milliárd forintot fizettek ki baleseti és betegség okozta károkra, januárig elejéig azonban még közel 50 százalékkal nőhet a figyelmetlenségből eredő háztartási balesetek, lakástüzek száma, és akár 10 ezren sérülhetnek meg a síszezonban.
Biztosítás Elkezdődött a visszaszámlálás! Már csak bő egy hét van a kötelezőre 
Privátbankár.hu | 2013. november 22. 18:00
A tapasztalatok szerint az autósok többsége az utolsó napokra hagyja a kötelezőt. Fontos azonban, hogy a nagy kapkodásban is minden rovatot pontosan töltsünk ki, mert sok múlhat rajta. Az eddigi adatok szerint eddig akár 25 százalékot is lehetett spórolni.
Vásárló Százezreket is spórolhat - hol érdemes használt autót venni? 
Privátbankár.hu | 2013. március 27. 10:22
Akár egymillió forintot is meg lehet takarítani, ha körültekintően veszünk használt autót. Igaz, néhány éves kocsit szinte nem is lehet kapni a piacon, de hatéves autóba akár már egymillióért is beülhetünk.
Biztosítás Koccanás, baleset: így intézze gyorsan és egyszerűen a kárrendezést  
Privátbankár.hu | 2013. január 14. 09:31
A közúti balesetek fő okai 2012-ben is a sebesség helytelen megválasztása, az elsőbbség meg nem adása, valamint a kanyarodás szabályainak megszegése voltak.
Biztosítás Határidő közeleg: itt vannak az idei kötelező kampány menői  
Privátbankár.hu | 2012. november 29. 06:43
Tavalyhoz képest kevesebb, közel 600 000 kötés várható az idei kampányban, a végső hajrában, az utolsó napokban 40 százalékkal kevesebben váltanak, mint 2011 hasonló időszakában. Magyarázat lehet erre, hogy az idei kampányban nem csökkentek olyan mértékben az árak mint tavaly (ne feledjük, tavaly a biztosítási adó bevezetésével együtt is volt, aki olcsóbb biztosításhoz jutott, a szektor díjbevétel pedig tovább csökkent).
Biztosítás Van biztosításom, a biztosító mégsem fizet - erre kell figyelni! 
Zsiborás Gergő | 2012. november 9. 13:14
A kgfb mellé sok biztosító ajánl kiegészítőtermékeket vagy olcsóbb lakásbiztosításokat - nem árt azonban elveszni ezek szabályzatában, hogy ne érjen minket később kellemetlen meglepetés. Lehet okosan spórolni a biztosításokon, az idősebb autók tulajdonosai a cascóra is találhatnak most alternatívát. Mire kell figyelni?
Biztosítás Jön az új biztosítási adó: mire kell figyelni?  
Privátbankár.hu | 2012. június 13. 11:51
Az életbiztosításokon kívül minden biztosítási termékben jelentősebb mozgásra számít a szakértő az újfajta biztosítási adó bevezetésének hatására.
Biztosítás Az alkusz, a kötelező és az IMF - a nyugalom képlete? 
Zsiborás Gergő | 2011. november 23. 10:43
A PBA Biztosítási Alkusz szerint a gomolyfelhők eltávozni látszanak, az "IMF védőhálója stabilizálta a forintot", a "jövő kiszámíthatóbb" - így most már nyugodtan hátradőlhetünk mind, és megköthetjük kötelező biztosításunkat, ügyelve arra, hogy minél több pénzt takarítsunk meg.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG