Hirdetés

A nap képe: lovakkal barátkozik Európa új nagyasszonya

2020. január 30., 16:24

Ursula von der Leyen igazán sokoldalú személyiség.

European Commission President Ursula von der Leyen caresses a horse of a French police officer in front of the house of French political economist and diplomat Jean Monnet in Bazoches-sur-Guyonne, south-west of Paris, France, 30 January 2020. Presidents of European Council, European Commission and European Parliament met to discuss future of EU after brexit and strategy for next five years. EPA/THOMAS SAMSON
EPA/THOMAS SAMSON

Amellett, hogy hétgyermekes családanya, volt már nőgyógyász, meg védelmi miniszter is. Most meg éppen az Európai Bizottság elnöke. És a jelek szerint a lovakhoz is ért.

European Commission President Ursula von der Leyen (C) caresses a horse of a French police officer in front of the house of French political economist and diplomat Jean Monnet in Bazoches-sur-Guyonne, south-west of Paris, France, 30 January 2020. Presidents of European Council, European Commission and European Parliament met to discuss future of EU after brexit and strategy for next five years. EPA/THOMAS SAMSON
EPA/THOMAS SAMSON

A felvételek egyébként a mai nap folyamán készültek az Európa atyjaként is emlegetett egykori francia diplomata, Jean Monnet háza előtt Bazoches-sur-Guyonne-ban, Párizstól délnyugatra, ahol von der Leyen Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével és David Sassolival, az Európai Parlament elnökével vitatta meg a Brexit utáni EU jövőjét, és az elkövetkező öt év stratégiáját.

Hirdetés

Az Egyesült Királyság uniós tagsága holnap éjjel szűnik meg.

Háttéranyagaink a témában: B-nap”: a brit kilépés egyelőre maradás is, Szakítás 47 év után: könnyes búcsút vesznek a britektől Brüsszelben.

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

A forint és a céges gyorsjelentések a fókuszban az amerikai tőzsdei szünnapon

A forint és a céges gyorsjelentések a fókuszban az amerikai tőzsdei szünnapon

Dacára a világgazdaságban meglévő kockázatoknak, a tőzsdék egyelőre állják a sarat. Az amerikait és az európait a vállalati gyorsjelentések húzzák, a kínai pedig abba kapaszkodik, hogy a koronavírussal leginkább fertőzött tartományán kívül végre csökkent a megbetegedések száma. Nyugodtnak tűnik a forint piaca is, kérdés, ez így is marad-e.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank
Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

A nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 268 300 forint volt novemberben. Én ennél