Hirdetés
Hirdetés

Baklövés a NATO kiképzésen – berágott a török elnök

2017. november 18., 16:16

A NATO bocsánatot kért a török elnöktől, amiért neve az ellenségek listáján szerepelt egy kiképzésen, de Erdogan nem éri be ennyivel.

A török elnök szerint ilyen viselkedést nem lehet csak simán egy bocsánatkéréssel elintézni. Ilyen hibák véletlenül ritkán fordulnak elő az elnök szerint, lehet, hogy valaki direkt kellemetlenkedett.

Erdogan még pénteken jelezte, hogy kivonja országa 40 katonáját a kiképzésről, miután egy, a hadműveleten kihelyezett plakátra, amely az ellenség listáját tartalmazta, az ő neve is felkerült. A NATO és Norvégia egyaránt bocsánatot kért.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Vitatott alkalmazással állt elő a Facebook

Vitatott alkalmazással állt elő a Facebook

A gyerekek mostantól szülői felügyelettel használhatják a cég új chat-programját. A fiataloknak készült program éles kritikákat váltott ki, a Facebook azonban szakértőkkel egyeztetve próbálja garantálni a fiatalok biztonságát. Az utóbbi időben rengeteget tettek a szélsőséges tartalmak és a hamis hírek kiszűréséért, legújabb programjuk pedig az öngyilkosságot fontolgatóknak is segítségére lehet.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?