Hirdetés
Hirdetés

Tényleg vegyi támadás történt? Kiderültek a részletek

2018. január 19., 13:49

Csütörtökön fehér port és egy töltényt tartalmazó borítékot hagytak a belga menekültügyi államtitkár irodájánál.

Theo Francken (Fotó forrása: EPA/STEPHANIE LECOCQ)
Theo Francken (Fotó forrása: EPA/STEPHANIE LECOCQ)

Nem találtak lépfenét a laboratóriumi vizsgálatok során abban a gyanús borítékban, amely miatt csütörtökön ki kellett üríteni Theo Francken belga menekültügyi és migrációs államtitkár brüsszeli irodáját.

A borítékban a fehér por mellett egy töltény is volt, amelyről kiderült, hogy valódi. Az ügyészség arról számolt be, hogy nyomozást indítottak a levél feladójának felderítésére.

Hirdetés

Csütörtök délután a hatóságok elővigyázatosságból a közelben lévő kormányfői hivatalt is kiürítették.

Az államtitkár nem hátrál meg?

Brüsszelben az elmúlt hetekben kétszer is ezrek vonultak utcára Theo Francken lemondását követelve, miután az államtitkár bejelentette, annak dacára is folytatni fogják az elutasított szudáni menedékkérők kitoloncolását, hogy a korábban visszaküldött migránsok közül többen arról számoltak be, hogy hazájukban bántalmazták őket.

Miliméterekre a jövőtől: ez menthet meg a levélbombáktól?A nanotechnológia az élet szinte minden területére bevonul, a diagnosztikába, a gyógyításba, az informatikába, az építészetbe, a textil- és a kozmetikai iparba is. Így annyira nem meglepő, hogy egyéb anyagok vizsgálatára is használható - például a halálos kórság, a lépfene spóráinak megtalálására is. A Privátbankár.hu cikkéért kattints ide! >>>
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Meghökkentő luxus - hogy lehet egy fagyikehelyért egy lakás árát adni?

Meghökkentő luxus - hogy lehet egy fagyikehelyért egy lakás árát adni?

Néhány különös embertől eltekintve nagyon kevesen vannak azok, akik nem szeretik a desszerteket. Ha édesszájú vagy, és szeretsz azon szörnyülködni, hogy a szemtelenül gazdagok mire szórják el a pénzt, ezt a cikket neked találták ki, összeszedtük a világ hat leggazdagabb desszertjét.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)