<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.
Részvény / Deviza / Áru Készülhetünk a recesszióra, március eleji szintre gyengült a forint
Eidenpenz József | 2022. május 16. 12:40
Ma reggel 387-nél járt az euró, és a dollár is történelmi csúcsa közelében tartózkodik, de legalább az OTP erősebb. A friss kínai adatok is pocsékak, az USA-ban is arról ötletelnek, lesz-e recesszió. Fog-e még valamit is érni a terra?
Részvény / Deviza / Áru Hiába bíztak a tőzsdék a tárgyalások sikerében, enyhe csalódás jött a forint piacán is
Eidenpenz József | 2022. március 10. 12:45
Ma is esnek az európai tőzsdék, de ezzel a tegnapi hatalmas emelkedésnek csak egy részét adták vissza. Tegnap mintha megelőlegezték volna a háború végét, de hiába. A BUX felülteljesítése főleg az OTP-nek köszönhető, a Molt nyomasztja az üzemanyagár-befagyasztás. A forint átmeneti erősödés után megint lefelé indult.
Részvény / Deviza / Áru Busás osztalékot fizethet az OTP, ma is 370 az euró
Eidenpenz József | 2021. december 28. 12:06
Miután tegnap új csúcsra futott az S&P 500 index, ma is optimista maradt a tőzsdék hangulata, mintha nem is lenne válság és ezerféle kockázat. Itthon az OTP jól húz, de a forint elég gyenge. A kriptodevizák emelkedése megtorpant, de vannak közben egész jó sztorik.
Vállalat Kiderült, ki gyártja a koronavírus-védettséget igazoló igazolványokat
Privátbankár.hu | 2021. március 10. 11:25
A Budapesti Értéktőzsde honlapján jelent meg a tájékoztatás. 
Részvény / Deviza / Áru Régi nóta rontja a részvénypiacok hangulatát
Csabai Károly | 2020. augusztus 18. 10:53
Hát persze, hogy az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi feszültségek éleződtek ki ismét. Így kérdéses, meglesz-e ma a S&P 500-as amerikai részvényindex új rekordja. Idehaza pedig megint a forint gyengülése adja a beszédtémát, euróval szembeni árfolyama a lélektani határnak számító 350-es szint körül táncol. 
Részvény / Deviza / Áru Jócskán magához tért a Nyomda
Csabai Károly | 2019. augusztus 21. 19:22
A februártól a július elejei osztalékfizetésig szűk sávban mozgó részvényárfolyam az utóbbi napokban nagyot ment, s az ANY Biztonsági Nyomda eredményei, valamint a piac által kezdvezőnek tartott kilátásai (lásd önkormányzati választások miatti megbízások) hatására még feljebb mehetnek.
Részvény / Deviza / Áru Zsíros harminc százalékkal ér többet a magyar ingatlanbefektető társaság?
Eidenpenz József | 2019. június 3. 06:06
Legalábbis a korábbi becslésnél. Durván megemelte a BIF részvényekre vonatkozó célárát a menedzsmenttel való elbeszélgetés után az elemző, de még így sem annyira, hogy érdemes lenne venni a papírt. A CIG Pannónia túlértékelt lehet, viszont nagyon szép osztalékkal kecsegtet a jövőben is.
Részvény / Deviza / Áru Kereskedelmi háború, EP-választások, OECD-jelentés – ezek a hét slágertémai
Csabai Károly | 2019. május 20. 10:30
Az amerikaiak és kínaiak közötti adok-kapok mellett a vasárnapi európai parlamenti választások lehetnek piacmozgató tényezők a héten, de a menüt színesítheti az OECD kiadványa, amely egyebek mellett a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzését is frissítheti.
Részvény / Deviza / Áru Betett a bankoknak az EKB, jól osztalékhozamot fizet a magyar nyomda
Eidenpenz József | 2019. március 7. 19:09
Az EKB mai ülése tartósabban alacsony kamatszintet vetít előre, ami a dollár erősödését, a bankrészvények zuhanását és a legtöbb tőzsde süllyedését okozta. Itthon a BUX egy százalék feletti mértékben csökkent, de nemcsak az OTP volt ebben a ludas. Jónak értékelik az Állami Nyomda jelentését.
Részvény / Deviza / Áru A növekedés határa a csillagos ég a magyar tőzsdei cégnél?
Privátbankár.hu | 2017. október 24. 13:55
Az ANY Biztonsági Nyomda már egy nemzetközi cégcsoport, amely még sok növekedési lehetőséget lát a régiós és nemzetközi piacokon. A digitalizáció és az okmánybiztonsági igények a jövőben is katalizálni tudják a Nyomda növekedését. Az eddig teljesítménye is figyelemre méltó, hiszen a tőzsdére lépés óta kifizetett osztalék összértéke már meghaladta a tőzsdei bevezetési árfolyamot, mialatt a részvény árfolyama a duplájára emelkedett.
Részvény / Deviza / Áru Nincs megállás, ma is csúcsra járnak Mészáros Lőrinc cégei
Fellegi Tamás | 2017. március 7. 10:28
Limittel emelkedik az Opimus és a Konzum, nagyon veszik a két céget. Jól ment tavaly az ANY Biztonsági Nyomdának, a részvény emelkedik is ma szépen. Nagyot esett a Deutsche Bank, miután negyedszer kell benne tőkét emelni. Két napi őrület után visszaesett az újonnan kibocsátott közösségi média részvény, a Snap.
Részvény / Deviza / Áru Negyedével ugrik az osztalék a Nyomdánál
Privátbankár.hu | 2015. március 9. 18:40
Kiváló eredményekről adott számot az ANY Biztonsági Nyomda Zrt. amely a tavalyinál negyedével magasabb, 71 forintos osztalékot fizet.
Részvény / Deviza / Áru Újabb magyar cég jelentette be, mennyi osztalékot fizet
Privátbankár.hu | 2014. április 7. 13:52
Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. részvényenként 57 forint osztalékot fizet, az osztalékfizetés kezdő napja április 22.
Részvény / Deviza / Áru Két résztvevő már biztos a választásokon - bő 2 milliárdért
Privátbankár.hu | 2014. január 9. 12:38
A Nemzeti Választási Iroda keretszerződést írt alá az ANY Biztonsági Nyomdával az országgyűlési, az európai parlamenti, a helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati képviselők választásának nyomdai munkálataira és a szállításra vonatkozóan. Az ANY Biztonsági Nyomda alvállalkozója a Pénzjegynyomda.
Részvény / Deviza / Áru Kis papírok nagy sztorija: mi megy a tőzsdén?
Privátbankár.hu | 2013. október 29. 18:00
Az átlagosnál magasabb értékben cserélnek gazdát a Budapesti Értéktőzsdén lévő kis- és közepes cégek részvényei az utóbbi hónapokban. Az ANY Biztonsági Nyomda stabil osztalékfizetése miatt már sokak favoritja, addig a CIG Pannónia inkább a fel nem fedezett sztorik közé tartozik.
KKV 830 millióért nyomják az étkezési utalványokat
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 25. 17:16
Nettó 830 millió forint értékű, három évre szóló megbízást nyert el az ANY Biztonsági Nyomda .
KKV Nevet váltott az Állami Nyomda
Privátbankár.hu | 2013. február 7. 07:21
Az Állami Nyomda nevét február 1-jei hatállyal ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.-re változtatta - számolt be a Népszabadság, a Világgazdaság és a Napi Gazdaság.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG