<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Anyagi biztonság
Személyes pénzügyek Nem a koronavírus-járvány miatt nem mennek idén nyaralni a magyarok
Privátbankár.hu | 2021. június 4. 15:43
A magyarok többsége, 57 százaléka idén csak maximum négy éjszakás, belföldi kikapcsolódással számol, mindössze 16 százalék tervez hosszabb külföldi nyaralást.
Személyes pénzügyek Váratlan kiadás: neked van 476 ezer forint félretett pénzed?
Privátbankár.hu | 2019. május 9. 15:25
A magyar társadalom mintegy kétharmada úgy érzi, hogy nincs anyagilag felkészülve arra, ha kisebb váratlan kiadást kell finanszíroznia - derül ki egy friss kutatásból. Furcsa, de a Budapesten élők szubjektív anyagi biztonságérzete az egyik legalacsonyabb. Ez a korábbi évben egyáltalán nem volt így.
Makro / Külgazdaság Bizonytalan nyugdíjas évek: a gyerek támogatása nélkül nem megy
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 18. 20:19
Ma már egyáltalán nem mondható, hogy a lakosság nyugodt lenne nyugdíja felől, amit az is mutat, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kap a nyugdíjas szülők támogatása. Egy friss kutatás most arra világított rá, hogy a fiatal, 18-29 éves korosztály döntő többsége arra készül, hogy anyagilag segítse nyugdíjas szüleit.
Személyes pénzügyek Bárcsak úgy élnénk, mint a szüleink!
Privátbankár.hu | 2016. november 30. 11:37
Szülei jobb anyagi körülmények között éltek – így vélekedik minden második ember a Groupama Biztosító megbízásából végzett felmérés szerint. A kutatás arra is rávilágított, hogy kitolódtak a hagyományos életútra jellemző események: az elköltözés, a házasság, a gyerekvállalás.
Személyes pénzügyek Ezektől félnek legjobban a magyarok
Privátbankár.hu | 2016. november 28. 10:50
Balesetek, halálesetek, anyagi bizonytalanság: számtalan dolog aggaszt minket.
Karrier Lehetsz szorgalmas, mint a méh, ezek nélkül semmire sem mész
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 4. 19:50
Az egyetemisták harmada szerint a képességek és a szorgalom elég ahhoz, hogy valaki továbbtanulhasson, de a többség szerint az anyagi és a családi háttér az igazán meghatározó a továbbtanulásban, valamint az életben való boldogulásban. - derül ki a K&H pályakezdők jóléti index
Makro / Külgazdaság Meghökkentő számok: százból 98 embernek vannak anyagi problémái
Privátbankár.hu | 2013. június 14. 15:05
Az elmúlt években 17 százalékra emelkedett a relatív szegénységben élők aránya, elsősorban a jóléti állam kényszerű fogyókúrája miatt. A diplomások közül csak minden ötvenedik szegény, a romák közül négyből három, a gyermekek közül pedig minden negyedik. Százból 98 embernek vannak anyagi problémái. Elértük Európát - sajnos.
Személyes pénzügyek Rettegünk az elszegényedéstől
Privátbankár.hu | 2012. január 8. 16:45
Egy éve 64, most a magyarok 68 százalékát töltött el félelemmel az elszegényedés, a szociális egyenlőtlenség. Ugyancsak jelentős gondnak tekintik a magyarok a korrupciót, ehhez képest a külső tényezők keveset érdekelnek, honfitársaink alig egy tizede aggódik a jóléti államok megszűnése vagy a klímaváltozás miatt.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos