<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Baidu
Makro / Külgazdaság Újjáéled az Apolló program - nem is gondolnád, hol
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 21. 11:21
Több milliárdos fejlesztésekkel támogatják az önvezető autókat Kínában.
Vállalat Búcsút inthetünk a várakozásnak – ez lesz az éttermek jövője?
Privátbankár.hu | 2016. december 29. 11:53
Hús-vér emberek helyett arcfelismerő robotpincérekkel hódítana Kína.
Vállalat Harc az önjáró autókért – saját versenyében marad le a Google?
Balkó Rita | 2016. szeptember 13. 14:00
Az elsők között léptek a fejlesztői porondra, az évtized végére már bejáratott rendszert és jogosítvány nélküli közlekedést ígértek – most pedig, úgy tűnik, ők lehetnek az utolsók, akik valamit letesznek az asztalra. Az önjáró autók piacán egyre nagyobb a verseny, ráadásul az autógyártók mellett belső problémákkal is meg kell küzdenie a Googlenek. Van még esély, vagy csúfos bukta vár rájuk?
Részvény / Deviza / Áru A médiarészvény, ami tavaly 135 százalékot emelkedett
Fellegi Tamás | 2016. január 5. 16:45
Íme, egy részvény, ami évek óta sebesen emelkedik, és tavaly a legjobban teljesítő lett Amerika 500 legnagyobb részvénye közül. A cég nem más, mint a filmeket interneten olcsón kínáló Netflix, amely Amerika után már a világot hódítaná. Egy gond van csak: eddig nyereséget alig termelt a cég.
Részvény / Deviza / Áru Most derül ki igazán, ki a legény a gáton
Fellegi Tamás | 2015. szeptember 11. 16:58
A részvénytőzsdék augusztusban nagyot estek úgy Európában, mint Amerikában, és azóta sem tudtak feltápászkodni. Úgy tűnik, komolyabb trendről van szó, amelyben végre megmutatkozik, melyek az igazán erős részvények. Ezek lesznek azok, amiket egy komolyabb esés túladott szakaszában érdemes lehet megvenni.
Részvény / Deviza / Áru Jó nagy buktát hozott a tőzsdén a csicsergés
Fellegi Tamás | 2015. július 29. 09:52
Jelentett a Twitter: jók a számok, csak ahhoz nem eléggé, hogy a cég nyerőt is termeljen. Péntekre tervezik a görög tőzsde nyitását, de elég felemás lesz, mivel pont a görögök nem kereskedhetnek majd szabadon. Amerika felpattant, Európa emelkedik, itthon is előkerült 1-2 vevő.
Részvény / Deviza / Áru Kinek mekkora szelet jut az internetes tortából?
Fellegi Tamás | 2015. január 30. 19:15
Egy 20 éve még nem is létező iparág mára az egyik legnagyobb lett, őrületes árbevételt és profitot generál világszerte, és ennek nagy részén néhány gigantikus cég osztozik. Megnézzük, melyiknek mennyi jut belőle, és tudnak-e még növekedni.
Vásárló Nagyon akarja Kínát a Microsoft
Privátbankár.hu | 2011. november 28. 13:32
A Microsoft öt éves terven dolgozik a kínai piac nyújtotta lehetőségek jobb kiaknázására. Jean-Philip Courtois, a Microsoft International elnöke a China Daily napilapnak egyebek között arról beszélt, hogy az informatikai vállalat az elmúlt években komoly összegeket fektetett Kínába, eddig ugyanakkor nem sikerült teljesen kihasználnia a világ legnagyobb számítógép-, mobiltelefon- és internetes piaca által nyújtott lehetőségeket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG