Bankhitel
Személyes pénzügyek Hoppon maradhat, aki bankhitelért ácsingózik 
Privátbankár.hu | 2023. május 17. 10:14
A jegybanki tartalékkötelezettség növelése ugyanis szűkítette a bankrendszer likviditását áprilisban.
Pénzügyi szektor Hatalmas a versenyharc a babavárósokért  
Privátbankár.hu | 2023. május 2. 14:36
Alapvetően változott meg a lakáshitel-felvevők helyzete. A kamatok megemelkedtek a tavalyi szintekhez képest, ez pedig a bankok közötti versenyt is átalakította. A hitelfelvételt ösztönző jóváírások lényegében eltűntek a piaci lakáshitelek esetében, ugyanakkor a Babaváró hitelre kínált jóváírások akár 100-200 ezer forintos megtakarítást is jelenthetnek a kölcsönt igénylőknek - derül ki a money.hu összeállításából. A piaci lakáshiteleknél a kamatverseny viszont megmaradt, ezért is kulcsfontosságú a hitelfelvevők számára, hogy alaposan körülnézzenek a banki ajánlatok között, ezzel tudnak a legtöbbet spórolni.  
Személyes pénzügyek Követik a bankok az MNB-t, drágulnak a hitelek 
Privátbankár.hu | 2022. július 15. 08:51
A júliusi 2 százalékos jegybanki kamatemelés hatása már sok bank sok termékénél emelte a kamatokat, de további drágulás várható.
Makro / Külgazdaság Bonbonon kívül még mi jár a banki hitelek mellé? 
Privátbankár.hu | 2022. június 10. 13:09
A bankok akciókkal igyekeznek fenntartani a személyi hitel keresletet az emelkedő hitelkamatok világában.
Vállalat Minden nagyobb banknál elérhető az NHP Hajrá 
MTI | 2020. április 20. 18:33
Elkezdték a bankok az új növekedési hitelprogram, az NHP Hajrá közvetítését a kis- és középvállalatoknak hétfőn - közölték a pénzintézetek.
Részvény / Deviza / Áru Aranykor a vállalkozóknak – sok olcsó hitel, támogatások, befektetők, tőzsde 
Eidenpenz József | 2017. október 5. 08:38
A hazai vállalkozóknak nagyon jó dolga van, a rengeteg állami vagy uniós támogatás, az alacsony hitelkamatok mellett kockázati tőke is keresi a befektetési lehetőségeket. Az olcsó bankhitelek korszakában is van jelentősége a tőzsdének, például kiszállási lehetőséget teremthet. Magasabb kamatok mellett pedig életet menthet.
Részvény / Deviza / Áru Aranykor ez a vállalkozóknak – sok olcsó hitel, támogatások, befektetők, tőzsde 
Eidenpenz József | 2017. október 4. 14:45
A hazai vállalkozóknak nagyon jó dolga van, a rengeteg állami vagy uniós támogatás, az alacsony hitelkamatok mellett kockázati tőke is keresi a befektetési lehetőségeket. Az olcsó bankhitelek korszakában is van jelentősége a tőzsdének, például kiszállási lehetőséget teremthet. Magasabb kamatok mellett pedig életet menthet.
KKV Amikor már csak a rosszfiúk segíthetnek - interjú  
Zsiborás Gergő | 2013. szeptember 10. 06:21
Mit csináljon a bank egy felszámolt cég székházával? Jobban jár, ha még időben megegyezik az adóssal, mondja a rosszfiú szerepét időnként magára vállaló Pilhál Zsolt, aki "válság szülte" cégével bajba jutott vállalkozásokat épít újra. Csodaszer nincs, csak éjszakába nyúló tárgyalások - interjú a Reconcept ügyvezető partnerével, aki több mint 14 éve foglalkozik a hazai kis- és középvállalatokkal.
Makro / Külgazdaság Az S&P után a Fitch is befenyíti a magyar bankokat 
Privátbankár.hu | 2012. december 20. 14:03
A Fitch Ratings szerint Közép- és Kelet-Európa bankrendszereinek kilátása jórészt stabil, ez alól kivétel Magyarország és Szlovénia, ahol a pénzügyi szektorra továbbra is negatív kilátás érvényes.
Ingatlan Újabb irodaházat húz fel a Futureal 
Privátbankár.hu | 2012. december 12. 13:39
Budapesten épít Corvin Corner néven új, 6200 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező irodaépületet a Futureal csoport.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG