Belváros
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Belvárosi háromszobás polgári lakás 
Mester Nándor | 2023. március 29. 19:23
Akinek nem muszáj, ne szálljon ki most a pesti belvárosi lakásából. Folyamatos az értéknövekedés és ezt még megfejelhetjük további több millió forinttal, ha rendszeres a karbantartás és a korszerűsítés. Sok múlik a háztömbön is meg a közvetlen környezetén. Ezekre kisebb hatással lehet egy tulajdonos viszont a vevőt eltávolíthatja az interneten már megszeretett lakástól. Sok szempontot kell mérlegelni, sorozatunk újabb darabjában ezekhez adunk segítséget.
Ingatlan Zuhantak a lakáshozamok és van, aki már inkább eladná ingatlanát 
Privátbankár.hu | 2020. október 10. 12:57
Nagyot csökkentek a lakásbefektetések hozamai országszerte. A leginkább a budapesti belvárosban, ahol már kisebb ez az érték a hivatalos inflációnál. Még nem tömeges, de már vannak olyanok, akik a mostani, még mindig viszonylag magas áron inkább eladnák ingatlanukat és más befektetési formát választanának.
Ingatlan A belvárosi ingatlanok negyede külföldiek tulajdonában van 
Privátbankár.hu | 2019. október 31. 15:11
A főváros egyes belvárosi kerületeiben a külföldi ingatlanvásárlók aránya eléri a 26 százalékot, a kínai vásárlók jelenléte pedig országos és budapesti viszonylatban is kiemelkedő.
Ingatlan Ki mer ma lakást venni a budapesti bulinegyedben?  
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 24. 20:10
Egy sétálóutca alapvetően mindig csendesebb vagy legalábbis emberközelibb, mint egy átlagos, autókkal teli, nagyvárosi utca. Adódik a kérdés, hogy a budapestiek szeretnek-e sétálóutcákban lakni? És ha igen, akkor mennyivel magasabbak ezekben az utcákban az ingatlanárak?
KKV Váratlanul kitiltották a turistabuszokat a belvárosból 
Privátbankár.hu | 2015. június 30. 09:55
Július 1-jétől a reggel 7 és 9 közötti időszakot leszámítva tilos lesz behajtani a turistabuszoknak Lipótváros bizonyos részeire.
Ingatlan Kúsznak felfelé az árak - mennyibe kerül most egy lakás a Belvárosban?  
Privátbankár.hu | 2015. május 27. 20:03
Az ingatlanpiaci fellendülés mind forgalomban, mind pedig árakban már jól érzékelő. A frekventáltabb lokációkban, így a Belvárosban is már korán lehetett érzékelni a jeleket. Hogyan alakult itt az elmúlt bő két év és mi a helyzet most?
Ingatlan Ölik egymást a vevők a jó lakásokért - így áll most a belvárosi ingatlanpiac  
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 18. 20:01
A piac éledezésének egyik legjobb mutatója az alku mértékének csökkenése. Ha több a vevő, kisebb az eladó kompromisszumkészsége. A Belváros jól mutatja ezt a folyamatot, ahol nem ritka már a felfelé licitálás sem.
Ingatlan Hiába vár a belvárosi ingatlanpiac a külföldi balekokra? 
Privátbankár.hu | 2014. június 4. 17:35
Ugyanazzal a problémával küzdenek az ingatlanosok a budapesti belváros ingatlanpiacán, mint mindenhol máshol a fővárosban, ráadásul a helyzet abban sem különbözik, hogy errefelé is a legkisebb méretet keresik a vevők. Mennyiért és milyen lakást lehet kapni az V. és VI. kerületekben?
Adó Drága lesz a merengés: jön a romkocsma-adó 
Privátbankár.hu | 2013. június 7. 14:51
A kocsmáktól vendégenként szedhetnek majd 20 forintnyi adót az önkormányzatok - biztonságra és tisztaságra kell költeniük a bevételt.
Vásárló Van, ahol a parkolás is ingyen van a hó miatt 
Privátbankár.hu | 2013. január 14. 11:35
Ma nem kell az iskolába igazolást vinni, lehet késni a munkahelyről, ingyen van éjfélig a BKV. És van, ahol a parkolásért sem kell ma fizetni, a közteresek nem büntetnek.
Ingatlan A belvárosba költözött a Ferrari - mások is követik? 
Privátbankár.hu | 2012. november 28. 11:09
A belvárosi irodaházak negyede üresen áll, de a prémium irodaépületek kihasználtsága így is jó. Nagykövetségek és a Ferrari is a város szívébe költözött - a presztízsre válságban is adnak.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG