<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
BKIK
Makro / Külgazdaság Legyen a kata teljesen észszerű: Itt vannak a BKIK javaslatai
Privátbankár.hu | 2022. július 12. 14:20
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) az új kata egyes részszabályainak ésszerűbbé tétele mellett az adónemből kiesők számára társadalmi egyeztetésre alapozva új adónemet, valamint a jelenlegi törvényjavaslat által szabott szeptemberi határidő 2023. január 1-jére való módosítását javasolja.
Vállalat Légtisztító, kötelező oltási igazolvány, csődhullám - mit hoz az ötödik hullám?
Privátbankár.hu | 2022. január 13. 08:51
A vállalkozások rejtett tartalékainak köszönhetően maradt el a korábban várt nagyobb csődhullám a vendéglátóiparban, de ezek a tartalékok mostanra kezdenek kimerülni a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint. Bizonyos munkahelyeken indokolt a kötelező oltás, lehetne szigorítani az oltási igazolvány használatán is, más korlátozást viszont nem támogatnak - inkább rávennék az embereket, hogy merjenek kimozdulni otthonról.
Vállalat Hogy élesztené újra Budapestet a BKIK?
Privátbankár.hu | 2021. június 17. 13:46
A vendéglátóipar mellett más helyi, budapesti vállalkozásokat is segít majd a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara fogyasztásösztönző programja.
Vállalat Közös kilábalási stratégián dolgozik a BKIK és a fővárosi önkormányzat
Privátbankár.hu / MTI | 2021. április 14. 17:47
Több kedvezményt is fenntartanának. 
Vállalat Adóvégrehajtási moratóriumot kér a BKIK
Privátbankár.hu | 2021. március 3. 15:03
Központilag függesszék fel a Főpolgármesteri Hivatal és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által indított hatósági beszedési megbízások kiadását - javasolja a kamara. 
Makro / Külgazdaság Megjött a BKIK reakciója: nem minősítettük az iparűzésiadó-terveket
Privátbankár.hu | 2020. november 25. 08:27
Lapunkhoz eljuttatott közleményükben azt írják, a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szakértői által aláírt együttműködési elveket tartalmazó dokumentumot - amely az iparűzési adóról a Fővárosi Önkormányzat sajnálatos módon politikai célokra használja.
Makro / Külgazdaság A BKIK szerint sem jó ötlet az iparűzési adó felfüggesztése
MTI | 2020. november 25. 06:39
A főváros mellett a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) sem támogatja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke által tett javaslatot az iparűzési adó (ipa) felfüggesztésére - közölte a főpolgármester a Facebook-oldalán.
KKV Hiába gondolja másképpen a kormány, szükség lenne a bértámogatásra
Valkai Nikoletta | 2020. november 2. 17:41
Szinte már biztosra vehető, hogy nem készül a kormány újabb bértámogatási programra a Gazdaságvédelmi akcióterv részeként, hiszen ahogy az a kormányzati kommunikációból is kiderült, a beruházásokban látják a magyar gazdaság kilábalásának kulcsát a kornavírus-járványból. Az érdekképviseletek azonban a tavasszal együttesen kicsiszolt bértámogatási rendszer folytatása mellett érvelnek.
Vállalat A vadhajtások miatt 70 ezer katás kerülhet nehéz helyzetbe
Valkai Nikoletta | 2020. október 31. 16:21
Felesleges és indokolatlan szigorítást hoz a katások jelentős részének a jövő év eleji változás. A BKIK reméli, még megmenthető a kata. 
Makro / Külgazdaság 5 pontban küldött javaslatokat a főpolgármesternek a BKIK
Privátbankár.hu | 2020. szeptember 22. 16:15
Levélben fordult Karácsony Gergely főpolgármesterhez Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke, melyben együttműködést ajánlott fel a nehéz helyzetbe kerülő budapesti vendéglátóipari és turisztikai vállalkozások megsegítése érdekében. 
KKV Pénzügyi intézkedéscsomagot javasol a BKIK elnöke
Privátbankár.hu | 2020. március 25. 10:37
Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke egy 100 százalékban állami tulajdonban lévő Nemzeti Válságkezelő Holding Zrt. létrehozását javasolta a Kormánynak a kamara szakértőkből álló munkacsoportja által készített anyaga alapján. A koronavírus-járvány negatív pénzügyi és gazdasági hatásait ellensúlyozó, 6 pontból álló pénzügyi intézkedéscsomagot a kis- és középvállalkozók közvetlen visszajelzései alapján állították össze.
KKV Egy 5000 forintos befizetéstől már megmenekülhetnek a vállalkozások
Privátbankár.hu | 2020. március 17. 13:39
Legalábbis egy időre. Ha a március végi határidőt nem is tolták ki, de a BKIK nem kezdeményez behajtási eljárást, ha valaki nem fizeti meg a hó végéig a kötelező kamarai hozzájárulást.
Vásárló A rossz minőségű cipők miatt panaszkodtunk a legtöbbet tavaly
Privátbankár.hu | 2019. március 19. 16:40
A Budapesti Békéltető Testülethez több mint 8 ezer megkeresés érkezett 2018-ban. Főleg a közlekedés és a cipők miatt panaszkodtak a fogyasztók.
Személyes pénzügyek Ebből mi lesz? Lakásáfa-kompenzációs csomagot készített a BKIK
Privátbankár.hu | 2018. október 18. 07:19
De hogy ez mit takar, az még nem derült ki.
Karrier Lemondott Krisán László
Privátbankár.hu | 2018. április 11. 12:43
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke egy év után távozik a posztról. A kamara vezetését a májusi küldöttgyűlésen adja át.
KKV Ettől lesz kevesebb rossz sofőr a magyar utakon?
Privátbankár.hu | 2013. április 22. 17:06
Létrejött a "Gépjármű Oktatók Szakmai Kollégiuma" - a közlekedési kultúrát és a gépjárművezető-képzés színvonalát is javítanák.
KKV Segítség a Malévnak dolgozó vállalkozásoknak
Privátbankár.hu | 2012. február 10. 15:47
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara békéltető testülete segítséget nyújt a fővárosi vállalkozásoknak a Malév leállása miatt felmerült károk rendezésében, jogaik érvényesítésében. Az ügyben érintett vállalkozások permegelőző lehetőségként fordulhatnak a BKIK mellett önállóan működő Budapesti Békéltető Testülethez.
KKV Közösségi portálon nyomulhatnak a hazai és szlovák kkv-k
Privátbankár.hu | 2012. február 2. 18:36
Elindult az Innoinfo internetes közösség portál, amely online adatbázisba gyűjti a magyar és szlovák kis- és középvállalkozások (kkv) adatait, elérhetőségeit - közölte a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) csütörtökön.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG