<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
BME
Személyes pénzügyek Fiatalok számára terveztek mobilapplikációt a jövő fejlesztői az MNB és a BME közös versenyén
Natív tartalom | 2020. június 2. 14:50
„Bank to the Future” címmel első alkalommal hirdették meg a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem együttműködése keretében azt a mobilapplikáció tervező Design Sprint versenyt, amelynek célja különböző tanulmányi, szakmai hátterű hallgatók csoportos feladatmegoldása a pénzügyi élet kihívásaihoz, a pénzügyi tudatosság fejlesztéséhez, illetve az MNB Pénzmúzeum projekt interaktív megvalósításához kapcsolódóan. A verseny döntőjére 2020 tavaszán, online került sor a BME, a Pénziránytű Alapítvány és az MNB szakértőiből álló zsűri részvételével.
Makro / Külgazdaság Újabb mérföldkő jön a magyar űriparban: megvan Masat utódja
BR | 2017. december 28. 10:15
Jövőre új magyar műhold állhat pályára.
Karrier A CEU és a többiek: hogy állnak a magyar egyetemek a világranglistákon?
Privátbankár.hu | 2017. május 2. 16:30
Feledékenység? Van egy hely, ahol a Fidesz még üdvözli az egyetemek egészséges versenyét. Jók-e a magyar egyetemek? Jó-e a CEU, amelyet a kormányzat próbál eltávolítani? A világranglisták élbolyaiban nehéz magyar egyetemet találni. Ha van, akkor viszont általában több is.
Vállalat Megvan a döntés: megtarthatja a BME a gazdasági kart
Privátbankár.hu | 2017. január 19. 12:56
Hiába vitte volna nagyon az ELTE a BME gazdasági karát, egyelőre nem lesz változás.
Karrier Tényleg elveszítheti legnagyobb karát a Műegyetem
Privátbankár.hu | 2017. január 12. 08:40
A Műegyetem gazdaságtudományi kara távozna, a tanszékek többsége viszont az egyetem egységét támogatja - a végső szót a minisztérium mondja ki.
Karrier Most már biztos: ide kerül a BME gazdasági kara
Privátbankár.hu | 2016. december 13. 11:40
Az új fenntartó is rábólintott.
Karrier Tényleg beszántanák a BME egyik karát? Reagált a minisztérium
Privátbankár.hu | 2016. október 26. 15:03
Gazdaságtudományi kar nélkül maradhat a BME? Az Emmi válaszolt.
KKV Paks Kettőt egyelőre nem befolyásolják az Oroszország elleni szankciók
Privátbankár.hu | 2014. július 28. 11:59
A Paksi Atomerőmű bővítésének előkészítését egyelőre nem befolyásolják az Oroszország ellen tervezett nemzetközi szankciók - mondta Aszódi Attila, az atomerőmű bővítéséért felelős kormánybiztos. Egyelőre az erőmű tervezése sem kezdődött meg.
Karrier Újabb egyetem jelentett be szénszünetet
Privátbankár.hu | 2012. december 11. 11:18
A Kaposvári Egyetemen is kéthetes szénszünetet tartanak december végén és január elején, a felsőoktatási intézmény Egészségügyi Centrumában és az agrártevékenységet végző egységekben azonban ez idő alatt is folyamatos lesz a munkavégzés.
KKV Díjeső a BME-ről indult magyar sikerprojektnek
Privátbankár.hu | 2012. december 5. 09:35
A budapesti Műegyetemről indult Hand-in-Scan csapat nyerte az EIB (European Investment Bank) Institute első alkalommal megrendezésre került Social Innovation Tournament versenyét Luxemburgban.. A Hand-in-Scan a legjobb koncepció kategóriában diadalmaskodott, mint egy új eszköz, amely lehetővé teszi a kézhigiénia objektív ellenőrzését orvosi környezetben.
Karrier Képezzük a mérnököket, de ők is inkább lelépnének
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 2. 10:23
A Budapesti Műszaki Egyetem végzős hallgatóinak 38 százaléka dolgozna szívesebben külföldön, mint Magyarországon, 13 százalék pedig már konkrétan meg is szervezte külföldi munkavállalását - derül ki a Telenor Magyarország Zrt. nem reprezentatív felméréséből, amelyet az egyetem 103 végzőse körében készíttetett.
KKV Akár még működhetne is a MÁV
Privátbankár.hu | 2012. január 27. 16:03
A Műegyetem átfogó tanulmányt készített a MÁV jelenlegi helyzetéről és a fejlesztés lehetőségeiről. A kutatók mind a pályahálózatra, mind a gördülő állomány fejlesztésére, karbantartására és beruházásaira, valamint a menetrend kialakítására is javaslatot tettek.
Karrier A jövőbe mutatnak: neves nemzetközi verseny döntőjében a BME
Privátbankár.hu | 2011. december 2. 08:01
A Solar Decathlon elnevezésű neves innovációs versenyen 4 kontinens egyetemei vesznek részt jövőre Madridban, Kelet-Európát a BME csapata képviseli. Jövőre a döntőben egy házat kell felépíteniük, 200 ezren járhatnak majd a csodájára. A projekt mellé állt a Simens is, több mint 20 millióval támogatja a tehetséges magyar fiatalokat.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG