Felcsuti Péter
Pénzügyi szektor Zombivá válnak a magyar bankok 
Gáspár András | 2014. szeptember 5. 16:52
A külföldi tulajdonosok magas aránya a magyar bankrendszerben egyszerre áldás és átok - véli Felcsuti Péter. Az azonban látszik, hogy nem a tulajdonosi háttér nemzetisége határozza meg, egy bank hitelez vagy nem. A szakember szerint nem volt extraprofit a bankoknál, akik évek óta közelítenek ahhoz, hogy zombivá váljanak.
Makro / Külgazdaság A minisztérium szerint nem államcsőd, amit Vargáék kitaláltak 
Privátbankár.hu | 2013. június 18. 13:44
A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint nem jelent szelektív államcsődöt az önkormányzati adósság átvállalása illetve a bankok díjfizetési kötelezettsége, az adósságátvállalással összességében még a bankok is jól járnak. A bankok ezt nem így élik meg.
Makro / Külgazdaság Felcsuti: pénzügyi könnyítésből nem lesz növekedés 
Privátbankár.hu | 2013. május 15. 08:33
A Bankszövetség volt elnöke szerint Magyarország érdeke, hogy bevezesse az eurót - a közös pénzzel persze vannak problémák.
Pénzügyi szektor Felcsuti: jó pár év kínlódás vár még ránk, fordulat kell 
Privátbankár.hu | 2013. május 8. 14:10
A magyar gazdaság további nehéz évek elé néz, és a növekedés beindításához reálgazdasági és gazdaságpolitikai fordulatra van szükség - mondták korábbi banki vezetők a Portfolio.hu Hitelezés 2013 című konferenciáján, szerdán Budapesten.
Makro / Külgazdaság A növekedéshez politikai fordulat szükséges, nem elég az IMF 
Privátbankár.hu | 2012. október 16. 16:30
Kákosy Csaba szerint "rendkívül igazságtalan" társadalom épül, Chikán Attila szerint az ő ideje alatt versenyképesebb volt az ország, Felcsuti Péter szerint pedig a növekedéshez politikai fordulat szükséges. Abban azonban mindhárman egyetértenek vissza kell állítani a politikai és üzleti bizalmat az ország iránt.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG