<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Folyószámlahitel
Személyes pénzügyek Átírta a moratórium szabályait a kormány: pénzt adnak vissza a bankok
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 16. 08:46
Nem csak a hitelmoratórium meghosszabbításáról jelent meg rendelet a szerda éjszakai Magyar Közlönyben: mivel a hitelmoratórium a drágább hitelekkel rendelkezők tartozását nagyon megdobná, a hitelkártyások és folyószámlahitelesek moratórium alatt felhalmozódott tartozását alacsonyabb kamattal újraszámoltatja a bankokkal a kormány, a különbözetet pedig visszafizetteti.
Személyes pénzügyek Tudod, mitől lesz szebb a karácsony? Egy százezres hiteltől
Privátbankár.hu | 2015. november 22. 09:45
A karácsony előtti időszak hagyományosan erős a fogyasztási hitelezés szempontjából, legtöbben az áru- és folyószámlahiteleket keresik ekkor, de a hitelkártyákat is november-decemberben használja leggyakrabban a lakosság - derült ki az MTI által megkérdezett bankok válaszaiból.
Pénzügyi szektor Pénzügyi rezsicsökkentés: háromszor veri le a kormány a bankokon
Privátbankár.hu | 2013. október 29. 07:41
Számít a folyószámlahitel, az egyenleg és az ügyfél anyagi helyzete - sokat bukhatnak a bankok.
Pénzügyi szektor Kevesebbel tartozunk a bankoknak, de nem lett több megtakarításunk
Privátbankár.hu | 2013. július 24. 07:16
Tovább csökkent májusban a hitelintézetek ügyfélhiteleinek állománya, ám már csak minimális mértékben. A vállalati hitelezés bővült, a háztartások hitelállománya azonban tovább zsugorodott.
Pénzügyi szektor Nőtt a lakossági folyószámlahitelek állománya
Privátbankár.hu | 2013. május 15. 08:34
A lakossági hitelpiac általános visszaesése közepette is keresettek maradtak a lakossági folyószámlahitelek, állományuk lassan, de stabilan növekszik.
Pénzügyi szektor Minden második magyarnak van hitele, sokaknak nem is egy
Privátbankár.hu | 2013. április 25. 14:55
A Cofidis Hitel Monitor első negyedéves felmérése szerint a 18-69 éves lakosság 76%-a, a 30 éven aluliak 49%-a vett már fel valamilyen hitelt. A lakosság hitelállománya továbbra is magas, miközben a bankokkal szembeni bizalmatlanság folyamatosan nő.
Pénzügyi szektor Nagyon rákaptunk a folyószámlahitelre - nem biztos, hogy ez jó jel
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 9. 08:51
Az első félév végére újabb csúcsra emelkedett a háztartásoknál lévő folyószámlahitelek állománya: a Magyar Nemzeti Bank statisztikái szerint júniusban 448,3 milliárd forintnyi kölcsön volt a lakossági és egyéni vállalkozói ügyfeleknél, amely 9,6 százalékkal magasabb az egy évvel korábbi mennyiségnél.
Pénzügyi szektor Minden második magyar tartozik a bankoknak
Privátbankár.hu | 2012. január 6. 06:00
A magyarok közel háromnegyede vett már fel valaha hitelt, és minden második magyar jelenleg is tartozik valamelyik pénzintézetnek. A lakosság körében a legelterjedtebb hiteltípus a lakáshitel; a személyi kölcsönt a többség a számlák kifizetésére, élelmiszer vásárlásra, vagy egy másik hitel kiváltására vesz fel.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG