<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Fűtéskorszerűsítés
Ingatlan Hevül a lakáspiac: újjáéled a távfűtés?
Privátbankár.hu | 2018. november 15. 17:07
A magas költségek miatt a lakások árát nagyban befolyásolja, hogy milyen fűtési rendszerrel működnek. Az okos városokban eljöhet a távfűtés reneszánsza.
Ingatlan Lecserélted a kazánt? Reméljük, van pár plusz milliód
Privátbankár.hu | 2017. május 29. 12:26
Tavaly ősz óta csak kondenzációs kazánokat lehet üzembe helyezni, ami bár jót tesz a környezetnek és a rezsin is spórolunk, cserébe egyszer több milliót kell fizetni a fűtés cseréjére. Az új kazánok ugyanis csak speciális kéményekkel működtethetők. Az állam ugyan ad rá valamennyi támogatást, kérdés azonban, hogy a társasházak tudják-e még így is finanszírozni a cserét.
Személyes pénzügyek Úgy érzed, átvernek? Csökken a gáz fűtőértéke, vagy sem?
Privátbankár.hu | 2016. december 3. 12:54
Gyakran hallani – főként a fűtési szezonban - olyan véleményeket, miszerint a földgáz fűtőértéke megváltozott, hiszen magasabb lett a gázszámla, vagy éppen más lett a gázláng színe. Ezek a feltételezések azonban távol állnak a valóságtól – állítja a Tigáz.
Vásárló Péntektől újra lehet pályázni hűtő-, ablak- és kazáncserére - itt vannak a részletek
Privátbankár.hu | 2014. november 11. 17:13
Elhárult a hiba, napokon belül újra benyújthatóak a lakossági energiahatékonysági pályázatok.
Vásárló Lehalt a rendszer: ma indult, de máris leállt a kazáncsere-pályázat
Privátbankár.hu | 2014. október 28. 10:24
A lakossági fűtéskorszerűsítési pályázatot kezelő Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs (ÉMI) Nonprofit Kft. bizonytalan időre, a rendszerben jelentkezett műszaki problémák megoldásáig felfüggeszti a kazáncsere-pályázatok befogadását.
Vásárló Itt az idő: mától lehet kazáncserére pályázni
Privátbankár.hu | 2014. október 28. 08:38
Indulnak a pályázatok, keddtől lehet jelentkezni a lakossági fűtéskorszerűsítésre. A rendelkezésre álló keretösszeg egymilliárd forint, lakásonként 650 ezer forintot ad az állam. Figyelem, a beadási határidő régiónként eltérő! Hogyan lehet pályázni, és milyen buktatókat rejtenek az ajánlatok? Itt vannak a részletek.
Vásárló Tippek a fűtéskorszerűsítésre - így hozhat ki még többet a kazáncsere-programból
Privátbankár.hu | 2014. október 3. 20:05
Kedvezően hathat a fűtéskorszerűsítési pályázat a megújuló energia piacra is. A szeptember végén elindult kazáncsere-támogatáson 40 százalékos hozzájárulás, pályázatonként és lakásonként maximálisan bruttó 650 ezer forintot lehet elnyerni.
Vásárló 650 ezret adnak kazáncserére - itt vannak a részletek!
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 22. 17:40
Megjelent a lakossági fűtésrendszer korszerűsítésére kiírt pályázat - lakásonként akár 650 ezer forinttal is támogatják a kazáncserét, de a pénz 60 százalékát a tulajdonosnak kell előteremtenie.
Vásárló Új hűtőre is ad pénzt az állam - ez lesz a panelprogram helyett
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 15. 17:00
Már szeptemberben megnyílnak az első lakossági energetikai pályázatok, melyek háztartási nagygépek cseréjét, fűtéskorszerűsítést és külső nyílászárók cseréjét támogatják majd. A panelprogram utódjaként indul egy nagyjából 10 milliárdos pályázat, amiben már nem csak panelesek vehetnek részt komplex felújítási projektekkel.
KKV Napelemre cserélték a vegyes tüzelést a nagykörűi iskolában
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 8. 13:51
Több mint 50 millió forintba került a váltás, az Unió is támogatta.
Vásárló A magyarok negyede korszerűsítene, hogy csökkentse a rezsit
Privátbankár.hu | 2013. március 5. 17:29
A legtöbben szigetelnének, vagy ablakot cserélnének, hogy legalább harmadával csökkentsék a rezsit. Sokan azonban rokonoktól kérnek tanácsot, szakértőt csak kevesen keresnek meg.
Ingatlan Egymilliárdra emelték a fűtéskorszerűsítési támogatást
Privátbankár.hu | 2013. január 14. 10:26
Majdnem 200 millióval, egymilliárd 42 millió forintra bővítette a kormány az Új Széchenyi Terv fűtési rendszerek korszerűsítését segítő pályázatának támogatási keretösszegét.
Vásárló Több mint 10 milliárdos fejlesztés a Főtávnál
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 27. 14:35
Miközben a Főtáv középtávon 15 milliárdos korszerűsítésre készül, megkezdte három mintaépület korszerűsítését is.
Vásárló Így korszerűsítsen, ha nem akarja az utcát fűteni
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 13. 12:35
A falakon szökik az energia: a 60-as, 70-es évek tipikus családi házainál a felhasznált energia kétharmada, a nyolcvanas-kilencvenes években épült családi házakban pedig az energia 40 százaléka megy kárba. A magyarországi családi házaknál az elpazarolt energia nagyjából kétharmada a falakon, tizede a nyílászárókon, további tizede pedig a födémen keresztül távozik. A korszerűsítéssel átlagosan megtakarítható energia 70 százalékát a hőszigetelés és az ablakcsere, 30 százalékát pedig a fűtés-korszerűsítés adhatja.
Vásárló Fűtési rendszerek felújítása: lefújta a pályázatot az NFM
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 7. 13:40
A fűtési rendszerek korszerűsítésére kiírt ÚSZT-pályázatot felfüggeszti a fejlesztési tárca - a 24 órán belül beérkező anyagokat még feldolgozzák.
Ingatlan A héten kimerülhet a fűtéskorszerűsítési keret
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 4. 10:07
A támogatást 2006 előtt épült családi és kis társasházak vehetik igénybe, de az erre szánt keret néhány nap múlva kimerülhet.
Vásárló Új kazán, napkollektor: az állam beszáll a fűtéskorszerűsítésbe
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 27. 08:39
Augsztus 27-étől, vagyis mától lehet pályázni támogatásért fűtési rendszerek korszerűsítésére. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium költségvetési forrásból meghirdetett konstrukciójára a 864,4 millió forintos keret kimerüléséig lehet pályázatot benyújtani
Részvény / Deviza / Áru Megkurtítja romániai tevékenységét az E-Star, szakadékban az árfolyam
Eidenpenz József | 2012. június 4. 10:11
Rendkívüli közleményt adott ki az E-Star Marosvásárhelyen és Zilahon lévő romániai projektjeivel kapcsolatban. Zilahi projektjének megszüntetéséről döntött, Marosvásárhelyen pedig jelentős veszteségeket szeved el, így felszólította az önkormányzatot szerződéses kötelezettségei teljesítésére. A részvény árfolyama ismét tíz százalékos mínuszban van, egy év alatt 86 százalékkal esett, tisztségviselők távoznak.
Személyes pénzügyek Tíz plusz kettő módszer az infláció elleni védekezésre
Eidenpenz József | 2012. február 23. 15:00
A válság ellen a külföldi jegybankok egy része pénznyomtatással igyekszik védekezni, nálunk inflatorikus hatásúak az adóemelések, a viszonylag gyenge forint és a begyűrűző magas energiaárak. Egyes vélemények szerint a világ nagy részén felhalmozódott adóssághegyek eltüntetésére sem kínálkozik már más kivitelezhető módszer, mint azok leírása, vagy elinflálása.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG