HBLF
Makro / Külgazdaság Éles vita a magyar gazdaságról: növekedési csoda vagy leszakadás? 
Privátbankár.hu | 2015. március 20. 11:06
A HBLF pénzügyi csúcstalálkozóján rendezett panelbeszélgetésen a magyar gazdaság jelenlegi helyzetével és kilátásaival kapcsolatban nem alakult ki egyetértés a résztvevők között: növekedési csodának vagyunk részei vagy leszakadóban vagyunk a versenytársainktól? Jobban, ugyanúgy vagy rosszabbul állunk, mint 5 éve?
Karrier 20 százalékra emelnék a női topvezetők arányát magyar nagyvállalatok 
Privátbankár.hu | 2014. november 28. 17:58
Hazai topvállalati vezetők klubot alapítottak, hogy 2020-ra hazánk ledolgozza némiképp azon hátrányt, hogy a vállalatok irányító testületeiben és felső vezetésében a női vezetők aránya elérje a 20 százalékot. Az EU 40 százalékos arányt határozna meg a tőzsdén jegyzett cégeknél egy tervezett direktívában.
Pénzügyi szektor Ebből még baj lehet - mentőcsomagra várnak a devizaadósok 
Privátbankár.hu | 2014. március 29. 12:25
A Hungarian Business Leaders Forum rendezvényén a Költségvetési Tanács elnöke az államadósság és a növekedési potenciálunkról beszélt. Pleschinger Gyula, a MNB monetáris tanácsának tagja pedig, hogy az a baj, hogy a devizaadósok nem fizetnek.
Makro / Külgazdaság Magyarország visszatérhet a '90-es évek sikersztorijához 
Privátbankár.hu | 2013. február 12. 11:25
Cséfalvay Zoltán szerint a gazdaságpolitika eredményei visszavezethetik az országot az rendszerváltás utáni idők sikersztorijához, a kicsi, nyitott, exportorientált gazdasághoz.
Makro / Külgazdaság Bajnai: újra ki kell egyezni a bankokkal  
Privátbankár.hu | 2012. május 17. 15:46
Gyökeres fordulatra van szükség a foglalkoztatásban, a tőkevonzásban, és ezzel párhuzamosan helyre kell állítani a demokráciát biztosító független intézmények jogállását - mondta Bajnai Gordon volt miniszterelnök a HBLF (Hungarian Business Leaders Forum) által szervezett 11. pénzügyi csúcstalálkozón, csütörtökön Budapesten.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG