<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Jeremie II
KKV Világuralomra tör a magyar divatcég
Privátbankár.hu | 2013. július 11. 15:33
A Venturio Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és a USE unused divatcég befektetési megállapodást kötöttek a Magyarországon már jelentős sikereket elért márka nemzetközi piacra lépési stratégiájának megvalósítására - értesítette szerkesztőségünket a Jeremie II-es alapkezelő.
KKV Furcsa NFÜ-pályázat: hogyan költsünk el gyorsan 3 milliárdot?
Zsiborás Gergő | 2013. április 18. 06:10
12 milliárdos keretösszeggel írta ki múlt héten az újabb Jeremie-pályázatot az NFÜ, pénteken már le is jár a határidő. Az ügynökség szerint az idő rövidsége nem lehetett gond, iparági bennfentesek szerint kész pályázatok vannak a háttérben. Akinek az előző körben nem jutott pénz, most kaphat. A feltörekvő cégek mindenképp jól járnak.
KKV Újabb uniós milliárdok érkezhetnek: kiírták a Jeremie III-at!
Zsiborás Gergő | 2013. április 9. 19:33
Újabb 12 milliárd forint érkezhet a magyar piacra idén a Jeremie-forrásokból, a pályázatot ma írta ki az NFÜ, de csupán 10 nap van a beadására. Négy újabb alap kezdhet innovatív magyar cégek után kutatni.
KKV Új üzletágat épít a Biggeorge's: nemcsak a startupoké a világ
Zsiborás Gergő | 2013. március 7. 06:40
A Nagygyörgy Tibor és Nyíri Viktor nevéhez köthető Biggeorge-NV Equity Zrt. brandváltással jelzi, hogy a kockázati tőkepiacon komoly pozíciókra tör, a Jeremie-forrásokon keresztül ezen a piacon már tevékenykedő csoport bővíti tevékenységi körét és teljes erővel egy új üzletág továbbfejlesztésén dolgozik. Az átalakításról és a tervekről a Privátbankárnak beszéltek először.
KKV Idén tele leszünk pénzzel: erre figyelj, ha céget indítanál
Zsiborás Gergő | 2013. február 14. 13:35
Lassan beindulnak a Jeremie II-es magvető alapok, a kisebb cégek számára bőven lesz forrás idén, az alapkezelők a nyitottságban hisznek, de valójában nagyon óvatosak.
KKV Ezekre a cégekre ugranak a befektetők
Privátbankár.hu | 2013. január 4. 18:00
Bár a vállalkozások finanszírozására, fejlesztésére, illetve célzott befektetések megvalósítására jelentős tőke áramlik az országba az Európai Unió által biztosított, illetve egyéb forrásokon keresztül, sok esetben a források felhasználásának útjába az előnyös befektetési lehetőséget kínáló céltársaságok hiánya áll.
KKV Kárpótlásból indítanák el gyorsan a Jeremie III-at?
Zsiborás Gergő | 2012. december 10. 14:43
Még meg sem kötötték a győztes tőkealapokkal a Jeremie II-es pályázat szerződéseit, újabb pályázat kerülhet kiírásra. Forrásaink szerint így kárpótolnák a veszteseket.
KKV Jeremie II.: megvan, kik kapják az uniós milliárdokat
Privátbankár.hu | 2012. október 29. 15:33
Eredményt hirdetett az NFÜ az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok pályázati felhívásában és a 41 milliárd forint innovatív mikro-, kis- és középvállalkozásokon segíthet. Még idén tíz kockázati tőkealap kezdheti meg működését.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos