<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kereszténység
Részvény / Deviza / Áru Kezükben a Biblia, szemük a tőzsdei árfolyamokon
Eidenpenz József | 2021. december 25. 06:29
Ha valaki úgy gondolja, hogy csak a keresztény értékeknek megfelelõ vállalkozásokban szeretné fialtatni a pénzét, az megteheti ezt az USA-ban és Európában egyaránt. Ezek az alapok elveikben azonban sok tekintetben hasonlítanak az ESG-irányzatra, de  néhány területen talán szigorúbbak az azokat követõ intézményeknél.
Makro / Külgazdaság Európa a keresztények védelmét sürgeti
Káncz Csaba | 2019. április 24. 09:43
London, Berlin és Budapest a keresztények globális védelmét sürgeti. Miközben a Vatikán elfordítja a fejét, Pakisztánban, Nigériában és Irakban drámai viszonyok uralkodnak. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Magyarország leánya néven emlegetnek egy szíriai várost - kétmillió eurónkba került
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 27. 08:50
A szíriai Tell-Aszkuf felújítására több mint félmilliárd forintot adtunk, a település lakói állítólag kiegészítették a város nevét azzal, hogy "Magyarország leánya".
Vásárló Sonka, tojás, feltámadás - mi köze a nyúlnak Jézushoz?
Balkó Rita | 2018. április 1. 08:02
A húsvétnak évezredes hagyományai vannak, amiben ma már mind a vallásos, mind a nem vallásos közösség talál magának szerethető tradíciót. Elgondolkodtál már valaha azon, hogy pontosan honnan is jönnek ezek a hagyományok? Miért eszünk sonkát húsvétkor? Miért vesszük dobozszámra a tojást, és mi köze van a húsvéti nyúlnak Jézus Krisztushoz? Összeszedtük, honnan is ered ez az egész.
Vásárló Nyakunkon a húsvét – de mi köze a sonkának és a nyúlnak Jézushoz?
Balkó Rita | 2017. április 15. 08:17
A húsvétnak évezredes hagyományai vannak, amiben ma már mind a vallásos, mind a nem vallásos közösség talál magának szerethető tradíciót. Az ünnepek közeledtével azonban nem árt megállni egy pillanatra, és elgondolkodni azon, honnan is jönnek ezek a hagyományok. Miért eszünk sonkát húsvétkor? Miért vesszük dobozszámra a tojást, és mi köze van a húsvéti nyúlnak Jézus Krisztushoz? Összeszedtük, honnan is ered ez az egész.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG