<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
KGB
Makro / Külgazdaság "Putyin levált a valóságról" – megszólalt egy volt KGB-ügynök
Wéber Balázs | 2022. június 10. 05:15
Vlagyimir Putyin megnyerhet ugyan néhány csatát, de egész Ukrajnát nem fogja elfoglalni, mondta egy interjúban Szergej Jirnov. Az egykori KGB-ügynök szerint az orosz elnök izolálódott a Kremlben, és egy virtuális valóságban él. Szakértők szerint Kelet-Ukrajnában a harcok elhúzódhatnak, de a háború kiterjedése nem valószínű.
Makro / Külgazdaság Orbán és a KGB – Trianon meg nem értett tanulságai
Káncz Csaba | 2019. november 15. 09:07
Érthetetlen, hogy 2019-ben, az euroatlanti szövetség tagjaként miként lehet a magyar miniszterelnök mindkét külpolitikai tanácsadója a szovjet diplomáciai akadémia végzettje. Orbán az orosz érdekek mentén titkos geopolitikai játszmákban vesz részt a forrongó Balkánon, miközben minden erejével a Monarchia mai analógiáját, az EU-t bomlasztja. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Véletlenül találták meg Putyin Stasi-igazolványát
Wéber Balázs | 2018. december 11. 17:40
Előkerült az orosz elnök Stasi-igazolványa Németországban. Vlagyimir Putyinnak ezzel szabad bejárása volt az NDK állambiztonsági szolgálatának intézményeibe 1985 és 1989 között. A Kreml szerint nincs itt semmi látnivaló: a KGB és a Stasi partnerszolgálatok voltak, ezért kaphatott ilyen igazolványt Putyin. A dokumentumra véletlenül bukkantak rá - állítólag.
Makro / Külgazdaság Szorul a hurok: újból felfüggesztették KGBéla mentelmi jogát
Privátbankár.hu | 2017. június 1. 13:14
Újabb ügyben felfüggesztette Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogát a testület brüsszeli plenáris ülése.
Makro / Külgazdaság Döntöttek: megvonták KGBéla mentelmi jogát
Privátbankár.hu | 2017. május 30. 10:39
Az Európai Parlament ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem az orosz-ügy miatt.
Makro / Külgazdaság Mit akarnak nálunk az orosz kémek?
Káncz Csaba | 2016. szeptember 19. 08:07
A cseh elhárítás éves jelentése a hiperaktív orosz hírszerzésről súlyos figyelmeztetés Prága és egyben Budapest számára. Moszkva mindkét országban mindent megtesz a NATO és az EU összetartó erejének az aláásására. Budapest a mai napig nem nézett szembe a kommunista korszak állambiztonsági irataival és így a Láthatatlan Légió régről való orosz kapcsolatai is ellenőrizetlenek.
Makro / Külgazdaság Ráuszítják a német titkosszolgálatokat az orosz rémhírterjesztőkre
Privátbankár.hu | 2016. február 20. 13:00
Már régóta gyanítják, hogy Oroszország tudatos, célzott, szervezett rémhírterjesztő propagandával Angela Merkel kancellár gyengítésére és Németország, sőt az EU destabilizálására törekszik. A német kormány most megbízta a titkosszolgáltatokat, hogy járjon utána a bizonyítékoknak. Tisztáznák azt is, támogatják-e az oroszok a német szélsőjobboldalt, mint Magyarországon és Franciaországban.
Makro / Külgazdaság Németország nem háborúzik harmadszor Ukrajnáért
Fellegi Tamás | 2015. február 9. 10:05
A Merkel-Hollande-Putyin csúcs után a német kancellár egyértelműen háborúellenesen nyilatkozott. Azóta több európai kollégája is csatlakozott hozzá. Belátták, hogy nem lehet az orosz medvét leteríteni.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG