<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
KGB
Makro / Külgazdaság Orbán és a KGB – Trianon meg nem értett tanulságai
Káncz Csaba | 2019. november 15. 09:07
Érthetetlen, hogy 2019-ben, az euroatlanti szövetség tagjaként miként lehet a magyar miniszterelnök mindkét külpolitikai tanácsadója a szovjet diplomáciai akadémia végzettje. Orbán az orosz érdekek mentén titkos geopolitikai játszmákban vesz részt a forrongó Balkánon, miközben minden erejével a Monarchia mai analógiáját, az EU-t bomlasztja. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Véletlenül találták meg Putyin Stasi-igazolványát
Wéber Balázs | 2018. december 11. 17:40
Előkerült az orosz elnök Stasi-igazolványa Németországban. Vlagyimir Putyinnak ezzel szabad bejárása volt az NDK állambiztonsági szolgálatának intézményeibe 1985 és 1989 között. A Kreml szerint nincs itt semmi látnivaló: a KGB és a Stasi partnerszolgálatok voltak, ezért kaphatott ilyen igazolványt Putyin. A dokumentumra véletlenül bukkantak rá - állítólag.
Makro / Külgazdaság Szorul a hurok: újból felfüggesztették KGBéla mentelmi jogát
Privátbankár.hu | 2017. június 1. 13:14
Újabb ügyben felfüggesztette Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogát a testület brüsszeli plenáris ülése.
Makro / Külgazdaság Döntöttek: megvonták KGBéla mentelmi jogát
Privátbankár.hu | 2017. május 30. 10:39
Az Európai Parlament ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem az orosz-ügy miatt.
Makro / Külgazdaság Mit akarnak nálunk az orosz kémek?
Káncz Csaba | 2016. szeptember 19. 08:07
A cseh elhárítás éves jelentése a hiperaktív orosz hírszerzésről súlyos figyelmeztetés Prága és egyben Budapest számára. Moszkva mindkét országban mindent megtesz a NATO és az EU összetartó erejének az aláásására. Budapest a mai napig nem nézett szembe a kommunista korszak állambiztonsági irataival és így a Láthatatlan Légió régről való orosz kapcsolatai is ellenőrizetlenek.
Makro / Külgazdaság Ráuszítják a német titkosszolgálatokat az orosz rémhírterjesztőkre
Privátbankár.hu | 2016. február 20. 13:00
Már régóta gyanítják, hogy Oroszország tudatos, célzott, szervezett rémhírterjesztő propagandával Angela Merkel kancellár gyengítésére és Németország, sőt az EU destabilizálására törekszik. A német kormány most megbízta a titkosszolgáltatokat, hogy járjon utána a bizonyítékoknak. Tisztáznák azt is, támogatják-e az oroszok a német szélsőjobboldalt, mint Magyarországon és Franciaországban.
Makro / Külgazdaság Németország nem háborúzik harmadszor Ukrajnáért
Fellegi Tamás | 2015. február 9. 10:05
A Merkel-Hollande-Putyin csúcs után a német kancellár egyértelműen háborúellenesen nyilatkozott. Azóta több európai kollégája is csatlakozott hozzá. Belátták, hogy nem lehet az orosz medvét leteríteni.
Friss
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló