Kiegészítő biztosítás
Vásárló Sok a baj a gyalogosokkal, baleseteket okoznak 
Privátbankár.hu | 2014. február 13. 13:52
Az ORFK szerint több, az egyik biztosító szerint ugyanannyi közúti baleset történt tavaly, mint korábban - és csak részben a gyalogosok miatt.
Biztosítás A fafaragás és a betörők - jól járhat, aki ezekkel is számol 
Privátbankár.hu | 2013. december 19. 06:43
A biztosítók idén már a tavalyi összeg kétszeresét, több mint 11 milliárd forintot fizettek ki baleseti és betegség okozta károkra, januárig elejéig azonban még közel 50 százalékkal nőhet a figyelmetlenségből eredő háztartási balesetek, lakástüzek száma, és akár 10 ezren sérülhetnek meg a síszezonban.
Biztosítás Sokan nem aggódják túl a nyaralást 
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 21. 11:50
A külföldre indulók 40 százaléka az utolsó pillanatban köti meg az utasbiztosítását. Nő az utasbiztosításokhoz kínált kiegészítések szerepe is: a nyaralók 57 százaléka autóval indul útnak, így egyre nagyobb az igény a járműbiztosítási szolgáltatásokra is.
Biztosítás Itt a finis: lehet-e nyugodtan kötelezőt váltani a határidő előtt? 
Privátbankár.hu | 2012. november 27. 10:30
Azoknak az ügyfeleknek, akiknek kgfb-szerződése év végi évfordulós, és szeretnének élni a biztosítóváltás lehetőségével, szerződésük felmondását oly módon kell eljuttatniuk jelenlegi biztosítójukhoz, hogy az legkésőbb december 1-jéig meg is érkezzen a címzetthez. Bár idén ez a szombati határidő munkanap, érdemes minél korábban lebonyolítani az ügyintézést – figyelmeztet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).
Biztosítás Az autósok érdekét szolgálná a direkt kárrendezés - interjú 
Privátbankár.hu | 2012. november 21. 16:00
A kgfb-díjak liberalizációja nemcsak a biztosítóknak kedvező, hamarosan az ügyfelek "profitálhatnak" belőle. A hazai árérzékeny piacon az idei kampányban előtérbe kerülnek a kiegészítő biztosítások, de van még hova fejlődnie a magyar biztosítási piacnak. Mire érdemes figyelni a kötelező kampányban, érdemes-e váltani? Interjú Simon Zsolttal, a Generali Biztosító gépjármű-biztosítási üzletágának igazgatójával.
Biztosítás Különleges extrákkal, de póker nélkül indul a kgfb-kampány - interjú 
Zsiborás Gergő | 2012. október 30. 06:55
Magyarországon eddig példa nélküli, teljesen új kiegészítő biztosításokat is hoz a ma startoló kgfb-kampány. Vége a biztosítók pókerjátszmájának - interjú Csikós Dániellel, az ország első direktbiztosítójának vezérigazgatójával.
Biztosítás Kgfb: ne csak az árat nézze, jönnek az extrák is! 
Privátbankár.hu | 2012. október 25. 13:31
A Groupama Garancia Biztosító gépjármű szakértői szerint az idei kgfb-kampányban is várható, hogy az előző évek tendenciáját követve bizonyos szegmensekben tovább is csökkenhetnek a biztosítási díjak. A biztosító társaság az ügyfelek elvárásainak megfelelően a korábbi évekhez hasonlóan az ár mellett a szolgáltatásokat is előtérbe helyezi - indul a KárExpressz szolgáltatás expressz közúti segítségnyújtással és expressz kárfizetéssel.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG