Panelprogram
Ingatlan Bontani vagy felújítani – leáldozóban a panelek kora?
Privátbankár.hu | 2018. június 1. 06:06
A 2013-as mélypont óta a fővárosban több mint megduplázódtak a lakótelepi panellakások árai, míg a vidéki nagyvárosokban az árnövekedés „mindössze” 50-70 százalékos. Ennek fényében nehéz elképzelni a panelházak részleges visszabontását, ennél sokkal reálisabb a korszerűsítés és a panelprogram az OTP szerint.
Ingatlan 600 lehetséges pokoli torony van még Angliában
Fellegi Tamás | 2017. június 23. 06:07
Miután kiderült, hogy a múlt heti londoni tüzet, melyben egy 24 emeletes lakóház teljesen kiégett, a házon alkalmazott külső borítás gyorsította fel és tette végzetessé, gyorsan elkezdték megvizsgálni a hasonló házakat, melyekből rengeteg van az országban. 600 házon van külső borítás, közülük kell kiszűrni és kijavítani a veszélyeseket.
Ingatlan Nyakunkon a nagy panelbontás – de miért érdemes oda költözni?
Privátbankár.hu | 2017. június 9. 13:19
Hatalmas a különbségek lehetnek egy tízemeletes és a panelházak között – nem csak árban.
Ingatlan Felújítanák a társasházat? Ezekre mindenképpen figyeljenek!
Privátbankár.hu | 2015. február 23. 20:05
Az elhalasztott korszerűsítési beruházások megkezdésére ösztönzi a hazai társasházakat az Otthon Melege energetikai pályázat idei alprogramja. Az ágazatban tapasztalható, válságot követő élénküléssel, valamint a 10 milliárd forint kormányzati támogatással, komplex felújításokra nyílik lehetőség.
Ingatlan Állami pénzből újítanád fel a házat? Itt van minden, amire szükség lehet!
Privátbankár.hu | 2015. február 23. 11:18
Közzétette a társasházak energiahatékonyságának növelését célzó alprogram pályázati útmutatóját a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Ingatlan Végre pénzt kapnak a társasházak: hány lakást lehet felújítani pályázati pénzből?
Privátbankár.hu | 2015. január 7. 15:31
Nagyon örülnek a szakemberek a társasházi energetikai pályázatok kiírásának, a támogatási összeg tényleg elegendő lehet az energetikai besorolás érdemi javításához - kérdés, hogy honnan tudják majd előteremteni a társasházak az 50 százalékos önrészt. Korszerűbb szabályozásra lenne szükség, mert jönnek az uniós szabályok, és a frissen felújított lakások villámgyorsan elavulttá válhatnak.
Ingatlan Jön a bejelentés, folytatódik a panelprogram - vagy valami olyasmi
Privátbankár.hu | 2015. január 7. 08:34
Délelőtt 10 órakor Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatót tart, ennek témája az Új társasházi energiahatékonysági pályázat lesz a Privátbankár.hu szerkesztőségébe eljuttatott meghívó szerint.
Vásárló Új hűtőre is ad pénzt az állam - ez lesz a panelprogram helyett
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 15. 17:00
Már szeptemberben megnyílnak az első lakossági energetikai pályázatok, melyek háztartási nagygépek cseréjét, fűtéskorszerűsítést és külső nyílászárók cseréjét támogatják majd. A panelprogram utódjaként indul egy nagyjából 10 milliárdos pályázat, amiben már nem csak panelesek vehetnek részt komplex felújítási projektekkel.
KKV 166 milliárdot kapnak a paneltulajdonosok
Privátbankár.hu | 2013. december 10. 11:50
Februárban indul a Panel III. program.
Ingatlan Panelprogram újratöltve, több ezer lakás újulhat meg
Privátbankár.hu | 2013. november 26. 14:04
Újraindul a 2009-ben meghirdetett program.
Ingatlan Két év alatt egy városnyi panel alakult át
Privátbankár.hu | 2013. április 5. 14:35
Az elmúlt két évben a panelprogramokban 21,32 milliárd forint támogatást fizettek ki, ebből mintegy 60.000 lakást korszerűsítettek - írta Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter szocialista képviselők kérdésére adott válaszában.
Ingatlan Négy és fél milliárddal több jut panelfelújításra
Privátbankár.hu | 2013. február 14. 11:09
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 4,56 milliárd forintos keretet biztosít újabb panelek felújítására a tavaly év végi kvótaértékesítésekből. A többletforrásból a korábban benyújtott, de miniszteri döntéssel még nem rendelkező pályázatok kaphatnak hozzájárulást panellakások felújításához, energetikai korszerűsítéséhez.
Ingatlan Panelprogram: 180 napos késések is vannak a kifizetésekben
Privátbankár.hu | 2012. március 7. 07:49
Jelentős csúszással folyósítják a hatóságok a panelprogram állami támogatási részét, ráadásul érzékelhetően lassultak a kapcsolódó banki döntések is - írta szerdai számában a Napi Gazdaság.
hírlevél
depositphotos