PortfoLion
Piac&Profit Megvan a következő Prezi?
Csabai Károly | 2021. április 24. 18:23
Pozsonyi Gáborral, az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Capital Partners partnerével laptársunk, a Piac&Profit annak kapcsán beszélgetett, hogy a PortfoLion a világ egyik legmeghatározóbb, korai fázisú befektetésekre szakosodott cégével, a Creandummal közösen tízmillió eurót fektetett be az online csalások megelőzésére specializálódott SEON Technologies Kft.-be.
Vállalat Rábólintottak: övék a nagy szállásközvetítő portál
Privátbankár.hu | 2015. december 9. 14:49
A GVH engedélyezte, hogy a Portfolion Regionális Magántőke Alap közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a Szallas.hu Kft. felett – közölte a Versenyhivatal a Privátbankárral.
Befektetés Ingatlanosnak nem adnak kockázati tőkét
Privátbankár.hu | 2014. október 30. 17:57
Hiába van jó ötlet és komplex üzleti terv, ha nincs pénz egy vállalkozás elindításához. Ilyenkor jöhetnek a kockázati tőkebefektetők. Őket viszont az utóbbi időben az a "vád" éri, hiába van ott a nevükben a kockázati szó, nem mernek kockáztatni. Miközben a PortfoLion vezérigazgató-helyettese szerint ők csak "óvatos duhajok". Videóinterjú
Karrier Oszkó Péter távozik a PortfoLion éléről
Privátbankár.hu | 2014. május 7. 14:37
Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere távozik a PortfoLion éléről.
KKV Oszkóék összeálltak az egykori Telekom-vezér alapjával
Privátbankár.hu | 2013. június 3. 13:01
A PortfoLion Zrt. OTP-DayOne Kockázati Tőkealap néven új befektetési tőkealapot indít az angyaltőkebefektető DayOne Capital Zrt.-vel együttműködésben - tudatta a két cég a Privátbankár.hu-val.
KKV Csordogálnak a Jeremie-milliárdok: a pénzek ötöde már a cégeknél
Privátbankár.hu | 2013. május 31. 12:36
Az innovatív cégek tőkealapokon keresztül 100 milliárdos forráshoz juthatnak, a pénz alig ötödét utalták eddig ki, harmadára viszont már van befektetési döntés.
KKV Bemelegít az OTP új alapja: radiátorgyártásba fektetnek
Privátbankár.hu | 2013. január 16. 13:10
A 2012 júniusában bejegyzett OTP Fordulat Tőkealap 2012 decemberében 800 millió forintos tőkeemeléssel 49%-os részesdést szerzett a D-ÉG Thermoset Kft-ben.
Karrier Régi-új elnököt választott a HVCA
Privátbankár.hu | 2012. december 12. 12:18
A közelmúltban tartotta közgyűlését a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület, amelyen újabb két évre megerősítette pocizójában Bethlen Miklós elnököt.
KKV Oszkó: sokkal kevesebbet tudunk kihozni magunkból, mint amit lehetne
Zsiborás Gergő | 2012. október 31. 11:53
A régiónkban a kockázati tőke sajátos konjunktúrát hozott létre: miközben a nagyok szenvednek, eljött az innovatív kis hazai cégek ideje? 2015-ig még van tőke a piacon, nem szabad utána éhezni hagyni a most virágzó hazai startup-ökoszizsztémát. Interjú a PortfoLion vezérigazgatójával, Oszkó Péterrel, aki azt is elárulja, mikor kerülhetünk ki a gödörből.
KKV Jeremie I: megvan az első sikeres exit
Privátbankár.hu | 2012. október 15. 15:40
Az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion Zrt. kiszáll a biotechnológia területén működő Cryo Management Kft.-ből, amelyre a svéd VitroLife AB tett vételi ajánlatot.
KKV Közösségi médiafigyelő céggel szerződött a PortfoLion Zrt.
Privátbankár.hu | 2012. október 1. 15:34
Az OTP leányvállalata, a Portfolion Zrt. 1,5 millió eurós tőkebefektetéssel új távlatokat biztosít a cégnek, amelynek stratégiai célja Európa meghatározó online piaci szereplőjévé válni.
KKV Kockázati tőke: nemcsak a lendületszerzésben segítene a PortfoLion
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 24. 12:27
Új befektetési tőkealapot indított a PortfoLion Zrt., amellyel a forráshiányos középvállalkozások fejlődését kívánja szolgálni.
KKV Oszkó Péterék beszállnak a molekuláris diagnosztikába
Zsiborás Gergő | 2012. május 9. 10:27
A molekuláris diagnosztikába száll be az Oszkó Péter vezette PortFolion tőkebefektetési Zrt., melynek további tervei vannak befektetési portfóliójának szélesítésére. A most megtámogatott magyar cég orvoskutatói külföldről tértek haza, mert azt mondják, érdemes Magyarországon dolgozni és kutatni.
KKV Oszkó Péter megtalálta a divatipart
Privátbankár.hu | 2012. április 13. 15:53
Jelentős összeget, 1,6 millió dollár fektet a Sándor Szandra divattervező által jegyzett Nanushka divatcégbe az OTP Kockázati Tőkealap. A hírt már régóta rebesgették, de egy heti divatbemutatón be is jelentették. Az alap mögött Oszkó Péter volt pénzügyminiszter cége a PortfoLion áll.
Friss
hírlevél
depositphotos