<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Privátbankár
Személyes pénzügyek Melyiket érdemes választani: a napelemes pályázatot vagy az otthonfelújítási támogatást?
Privátbankár.hu | 2021. december 5. 10:56
December 6-tól nagylelkű támogatási forma válik elérhetővé a napelemes rendszerek telepítésére és fűtéskorszerűsítésre, akár 11 millió forintos értékben. Ez számottevően meghaladja a maximum hárommillió forintot kínáló otthonfelújítási támogatást, de az ördög a részletekben rejlik: az új napelemes pályázat nemcsak a személyi feltételekben, de a költségek elszámolásában is szigorúbb - derül ki a Bank360 összeállításából.
Személyes pénzügyek Ha ész nélkül bánsz a pénzeddel, nem sok marad
Privátbankár.hu | 2018. május 30. 16:14
Óvakodj azoktól, akik túl magas hozamot ígérnek. A jó pénzügyi tervezés fontos, el lehet vele kerülni a túlzott költekezést, eladósodást, jobban kezünkben tarthatjuk egész életünket. A diákok számára kedvező a Diákhitel, amelyet az egész világon nagyon sok ország alkalmaz, de állítólag nálunk az egyik legjobb.
Makro / Külgazdaság Tornádóként söpört végig az uniós atombomba a nyugdíjon
Valkai Nikoletta | 2017. december 29. 11:01
Alig néhány nap maradt az évből, ezért most is összegyűjtöttük, mik voltak azok az elemzések, cikkek és hírek, amelyekre idén leginkább kíváncsiak voltak olvasóink. Sűrű év volt, volt perkátai tornádó, uniós és észak-koreai atombomba, fenyegetések és szervezkedés ellenünk. Erre kattintottatok legtöbbször 2017-ben.
Részvény / Deviza / Áru A politika csak felesleges zaj? Háromféle stratégiát láthatsz majd a bankpiacon
Eidenpenz József | 2017. június 13. 13:09
A következő 4-5 évben 5-6 százalékos stabil banki bevételnövekedés várható McKinsey & Company partnere szerint. A bankok tőkearányos tőzsdei árfolyama nagyon alacsonyan van. Háromféle, várhatóan sikeres főbb stratégiai modellt kialakulását látjuk a piacon. A részvények továbbra is vonzók, de a korrekció sincs kizárva, az alacsony hozamok ellenére kötvényeket is érdemes tartani – mondja a Fidelity International igazgatója.
Vásárló Mi köze van Orbán Viktornak az időjáráshoz?
Privátbankár.hu | 2016. december 28. 15:05
A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk és máris eláruljuk: ezek érdekelték legjobban olvasóinkat idén. Most, hogy az év vége felé rohanunk, egy cikkbe gyűjtöttük azokat a témák, hírek, amelyekre legtöbben kattintottak 2016-ban az oldalunkon. Nem egy szubjektív lista következik, kizárólag kattintásszám alapján állt össze a Privátbankár top 10-es listája. Íme, erre voltak kíváncsiak olvasóink.
Makro / Külgazdaság Erről maradhatott le a héten, itt a legolvasottabb hírek listája
Privátbankár.hu | 2015. október 25. 19:21
Messze a legtöbben a menekültválsággal kapcsolatos hírekre kattintottak. Itthon inkább uborkaszezon volt, a legnépszerűbb hazai hír a hosszú hétvége belföldi turisztikai célpontjaival foglalkozott.
Befektetési alapok Háromszázmilliárddal nőttek az Erste-alapok
Privátbankár.hu | 2014. március 29. 17:07
Több mint 20 díj közül az Erste Alapkezelő négy kategóriában is az élen végzett. Alapjainak összvagyona tavaly több mint 300 milliárd forinttal nőtt.
Vásárló Segítség a gyermekeknek: megmutatjuk, mit ér egy kattintás!
Privátbankár.hu | 2013. július 25. 13:09
Olvasóinknak köszönhetően több mint százezer forintot adományozhattunk jótékony célra. Most megmutatjuk, kiknek segített a Privátbankár és olvasóközönsége. 1. rész.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG