Ujhelyi István
Nemzetközi Megvan Ujhelyi István új munkahelye 
Privátbankár.hu | 2024. június 1. 11:01
Ujhelyi István, az Európai Parlamentből most távozó szocialista politikus az ENSZ szakosított turisztikai szervezetének nagykövete lesz.
Makro / Külgazdaság Tizenkilencre húz lapot Orbán Viktor júliusban, ebből botrány lehet az Európai Parlamentben - ezt is elárulta Ujhelyi István 
Litván Dániel | 2024. április 30. 05:39
Vírusként kezelik a magyar miniszterelnököt uniós körökben, Orbán Viktor pedig 19-re próbál meg lapot húzni. Erről is beszélgettünk Ujhelyi Istvánnal, aki tíz év után hagyja ott az Európai Parlamentet, de nem csalódott, hanem várja, mi sül ki a Magyar Péter által begyújtott tűzből.
Makro / Külgazdaság Ujhelyi István sem hozott jó híreket az uniós pénzekről 
Privátbankár.hu | 2023. július 5. 12:28
Továbbra is elégedetlen a Bizottság, több súlyos probléma is szerepel a jogállamisági jelentésben hazánkkal kapcsolatban.
Makro / Külgazdaság Szkeptikus az EU, hogy megállapodik a magyar kormánnyal júliusig - Ujhelyi István volt a Klasszis Klub vendége 
Privátbankár.hu | 2023. április 15. 11:42
Az Mfor.hu és Privátbankár.hu közös rendezvényének, a Klasszis Klubnak volt vendége Ujhelyi István, EP-képviselő, az Esély Közösség alapítója csütörtökön.
Makro / Külgazdaság Titkolja a kormány, hány család kérelmét utasították el 
Székely Sarolta | 2023. április 13. 05:48
Hiába a közérdekű adatigénylés, egyelőre semmilyen információt nem közöl arról sem a kormány, sem az illetékes szervezet, hogy hány család otthonfelújítási támogatás iránti kérelmét utasították el.
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezhet Ujhelyi Istvántól, a Klasszis Klub következő vendégétől! 
Privátbankár.hu | 2023. április 11. 11:08
Csütörtökön ismét megrendezzük az Mfor.hu és a Privátbankár.hu közös rendezvényét, a Klasszis Klubot. A fókuszban ezúttal az uniós források lesznek, valamint az Orbán-kormány és az Európai Unió kapcsolata.
Makro / Külgazdaság Mikor jöhetnek az uniós pénzek? Ujhelyi István lesz a Klasszis Klub következő vendége 
Privátbankár.hu | 2023. április 3. 10:58
Az elmúlt hetek, hónapok egyik kiemelt témája a hazánknak járó, de felfüggesztett uniós források sora, mellyel kapcsolatban ma sem kevesebb a bizonytalanság. Ám nemcsak ez lesz a témája az Mfor.hu és a Privátbankár.hu soron következő Klasszis Klub rendezvényének, ahol Ujhelyi István, az Európai Parlament képviselője lesz a vendégünk.
Makro / Külgazdaság Videón Volodomir Zelenszkij érkezése az Európai Parlamenthez 
Privátbankár.hu | 2023. február 9. 11:51
Ujhelyi István brüsszeli irodájának egyik munkatársa vette fel az ukrán elnököt szállító konvoj befutását.
Makro / Külgazdaság Jó hírt hozott a magyar pénzekről az uniós biztos 
Privátbankár.hu | 2022. november 22. 11:30
A magyar jogállamiságról és a Magyarországnak járó uniós pénzekről vitázott tegnap kora este az Európai Parlament (EP) plenáris ülése Strasbourgban. Didier Reynders szerint a Helyreállítási Alappal kapcsolatban a legtöbb kérdésben sikerült előrehaladást elérni.
Makro / Külgazdaság Komoly baj lehet: felvizezte a Brüsszelnek tett vállalásait a kormány - állítja Ujhelyi István 
Privátbankár.hu | 2022. november 13. 13:49
Az ellenzéki politikus Facebook-bejegyzésében megbízható forrásaira hivatkozva azt írja, az Orbán-kormány most is megpróbál sunyizni és az eredeti vállalásokhoz képest helyenként jelentősen módosította, felvizezte azokat a törvénymódosításokat, amelyeket nemrég fogadott, illetve fogad majd még el az Országgyűlés.
Makro / Külgazdaság Ujhelyi István: évtizedekre eldől a sorsunk fél éven belül 
Wéber Balázs | 2022. november 7. 10:32
Az EP-képviselő szerint jönni fognak az uniós pénzek, de Brüsszel betartatja majd a szabályokat az Orbán-kormánnyal – ellenkező esetben reális forgatókönyv az EU-kilépés.
Makro / Külgazdaság Most akkor lesznek vagy nem lesznek megszorítások a választások után? 
Csabai Károly | 2022. március 31. 05:49
A címben feltett kérdésre a válasz csak félig ismert. Az ellenzék kilátásba helyezte a megszorítást, igaz, azzal árnyalva, hogy majd később enyhíti a terheket, mivel győzelme esetén bizonyosan hozzáférhet ahhoz az uniós bödönhöz, amihez a mostani kormánypártok nem. Az utóbbiak viszont még a megszorítás gondolatától is ódzkodnak. Így, jobb híján megpróbáltunk a nyilatkozatokból, illetve az adatokból következtetni arra, mi is várható, meg persze megszólaltattunk olyan elemzőt, aki vállalta a véleményét ebben a politikával súlyosan átitatott kérdésben.
Makro / Külgazdaság Keményen beszólt Junckernek egy magyar politikus 
Privátbankár.hu | 2019. január 16. 16:35
Ujhelyi István szerint az Európai Bizottság elnöke ki sem nyitotta azt a történelemkönyvet, amit azért küldött neki, mert európai ünnepnek nevezte Erdély és Románia egyesülését.
Karrier Jön a jó világ? Ingyen vonatozhatnak a fiatalok az EU-ban 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 19. 11:26
Három hétre szóló bérletet adnának minden 18 évét betöltő fiatalnak az EU-ban.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG