<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Ustream
KKV Ustream: nem kizárt a felvásárlás
Privátbankár.hu | 2014. április 26. 11:26
A sikeres magyar startupból minél nagyobb dolgot kerekítenének, a felvásárlás is szóba jöhet. Folyamatosan jönnek az ajánlatok.
KKV Legyen bátorságod a leggyengébbnek lenni
Zsiborás Gergő | 2013. április 17. 06:10
Tudatosan kell építkeznünk ahhoz, hogy ne csak elvétve legyenek sikersztorijaink. A magyar kreativitás, innováció ott van a világtérképen, de a fejekben sok a rossz beidegződés idehaza. Ehhez az építkezéshez szükség van az államra is, a piac nem tud mindent megoldani - Szabó Balázzsal, az InVendor üzletfejlesztési igazgatójával beszélgettünk, aki ad néhány hasznos tippet is kezdő vállalkozóknak.
Karrier Akiben nincs félelem, az hülye vagy hazudik
Zsiborás Gergő | 2013. április 11. 14:54
Kisebb tömeg állt a Deák téri Design Terminál bejáratánál, a regisztrációs pultnál mosolygós fiatal jelentkezik be. Név? Fehér Gyula. Cég? Ustream. Ó, bocsánat! - mondja kissé pironkodva a hostess lány, és már be is kísérik a délutáni pódiumbeszélgetés egyik főszereplőjét a színpadhoz. A nagyterem tele. Magyar sikerkovácsok, dollármilliókat érő cégek tulajdonosai tegnap ugyanis azért gyűltek össze, hogy bejelentsék, összefogtak, hogy visszaadjanak valamit Magyarországnak, a helynek, ahonnan elindultak meghódítani a világot.
KKV Fanatizmus és akarat, hogy megváltoztassuk ezt az országot - interjú
Zsiborás Gergő | 2013. április 10. 06:32
Három világsikerű magyar startup-cég, a Prezi, a LogMeIn és a Ustream nonprofit szerveződést hozott létre, hogy "visszaadjanak valamit annak a kultúrának, ahonnan ők is indultak". A Bridge Budapest életre szóló élményt kínál a kreatív fiataloknak, a Facebook vagy a Twitter főhadiszállására viszi ki őket, hogy hazatérve nekikezdjenek saját sztorijuknak. Miért szorongunk, miért tudnak csak kevesen globális sikertörténeteinkről és elhisszük-e, hogy az álmok fontosak a felnőttkorban is? Pistyur Veronikával, a Bridge Budapest vezetőjével beszélgettünk.
KKV Ígéretes hazai mobil műhelyek a Prezi és a Ustream nyomában - konferencia
Privátbankár.hu | 2013. március 14. 11:43
A negyedik Smartmobil konferencia egy különleges területre fókuszál: a mobilos startupokra. Rengeteg az ígéretes magyar műhely - most egy helyen lesznek a befektetőkkel és a már befutott nagyokkal.
KKV New York egy köpésre: indul a magyar cégecskegyorsító
Privátbankár.hu | 2013. február 14. 17:50
Hiánypótló programot mutatott be tegnap este a budapesti Desing Terminálban az iCatapult üzleti- és technológiai fejlesztő központ, melynek révén a magyarországi induló technológiai vállalkozások sikeresen kiléphetnek a nemzetközi piacra.
KKV A Prezi és a Ustream nyomdokain: a Sopreso indul az 50 ezer dollárért
Privátbankár.hu | 2012. november 22. 15:36
Több száz vállalkozni vágyó fiatal vett részt a Colabs Startup Center most zárult csaknem egyhetes rendezvénysorozatán. A záróesemény a Startup Weekend, egy 54 órás projektfejlesztő verseny volt, mely idén először globális megmérettetést és 50 000 dollár értékű fődíjat jelenthet a budapesti győztes számára.
KKV Vár az 50 ezer dolláros nyeremény: 54 óra alatt kell kitalálniuk egy céget
Privátbankár.hu | 2012. november 13. 14:20
Magyarország több száz fiatal vállalkozó tehetsége vesz részt azon a ma kezdődő egyhetes rendezvénysorozaton, amelyet a budapesti Colabs Startup Center indít.
KKV A hazai korrupció miatt mennek nemzetközi terepre a vállalataink
Privátbankár.hu | 2012. május 24. 12:45
Az adóelkerülés nálunk nemzeti sport, ami lehetetlenné teszi a versenyben való helytállást annak, aki tisztességesen játszik. A hazai korrupció teszi vonzóvá a vállalkozások számára, hogy a nemzetközi porondra menjenek – mondták sikeres magyar vállalkozók a New York Times-nak. Három magyar internetes vállalkozás világszerte összesen 110 millió felhasználót tudott szerezni – „nem az állam csecsén lógva”.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos