<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Videó
Vállalat Így válassz okostelefont a cégednek, és biztos nem lősz mellé
Privátbankár.hu | 2016. március 1. 17:10
Dankovics Tamás, a Microsoft Lumia kelet- és közép-európai termékmenedzserénél kevesen tudják jobban, mire van szükségük a felhasználóknak. A Future Decoded konferencián elmondta nekünk a tapasztalatait.
Makro / Külgazdaság Ez a kietlen terület a menekültek igazi vesztőhelye
Privátbankár.hu | 2016. február 25. 20:02
A menekültválság kapcsán rendszerint a görög szigeteken és a Balkánon zajló krízisről és a Földközi-tengeren zajló drámákról hallunk. Van azonban egy sokkal zordabb, veszélyesebb terület, ahol rengeteg ember kerül végzetes bajba, és nincs is, aki számon tartsa őket, közigazgatás és rendfenntartó erők hiányában.
Vásárló Nullás rezsiszámla: ezért nem fogsz egyhamar profitálni a megújulókból
Veres Patrik | 2016. február 24. 18:33
Óriási a potenciál a megújuló energiaforrásokban, efelől nincs is kétség. Azonban ahhoz, hogy nullára hozzuk ki a rezsiszámlát, még rengeteg feltételnek kell teljesülnie a jövőben: a technológiának még fejlődnie kell, és az sem ártott volna, ha atomenergia helyett ezt az utat választja a kormány. Holoda Attila most arról beszélt, miért nem látunk egyhamar minden lakáson napkollektort.
Vásárló Oscar 2016: büszke rájuk a világ, vagy megkopott a szobrocska fénye?
Privátbankár.hu | 2016. február 23. 18:30
Mennyit számít manapság az aranyszobrocska a színészek életében és mit jelent ez a nézőknek? Csak a nyerteseknek áll a világ, vagy profitálnak a jelölésből is? És mi van az európai díjakkal? Varga Attila "Sixx", a Comment.com bloggere mesél nekünk az Oscar megítéléséről napjainkban.
Makro / Külgazdaság Saját kormányát lőtte lábon Cameron a Brexit-trükkel
Privátbankár.hu | 2016. február 22. 20:03
Kampány alatt jó ötlet volt a Brexit, azonban most túlnőtt Cameronon. Azon túl, hogy saját pártján belül is komoly törésvonal keletkezett, a miniszterelnök tarthat a skótoktól és az írektől is, ráadásul ott van még púpnak a londoni polgármester, aki nem rejtette véka alá Brexit-párti véleményét. Fellegi Tamással folytatjuk az EU-csúcs következményeinek elemzését.
Ingatlan Amiről keveset tudsz: attól, hogy nincs építési engedély, szabályok még vannak
Privátbankár.hu | 2016. február 19. 18:01
Eltörölték bizonyos ingatlantípusoknál az építési engedélyt, ettől még azonban nem lehet csak úgy építkezni bele a nagyvilágba. Balla Ákossal, a Balla Ingatlanirodák vezetője és a Privátbankár ingatlanszakértővel tisztázzuk, hogy mit lehet és mit nem, de beszélünk arról is, hogy mit lépnek majd az önkormányzatok, hogy védjék a városképet.
Makro / Külgazdaság A szemünk előtt bontakozik ki az ázsiai konfliktus
Privátbankár.hu | 2016. február 18. 20:03
Az Észak-Koreai diktátorban egyre nagyobb a hataloméhség, ehhez pedig egyre durvább fegyvereket tesztel és destabilizálja Dél-Korea politikai színterét. A ravaszt mégis az Egyesült Államok húzhatja meg, ha sikerül a térségbe rakétavédelmi rendszert telepíteni. Káncz Csaba szerint lassan már az atombombától való félelem sem lesz akadály.
Részvény / Deviza / Áru Miért fizetsz ennyit a benzinért, ha ilyen olcsó az olaj?
Veres Patrik | 2016. február 15. 18:10
Ismét benézett 30 dollár alá a kőolaj hordónkénti ára, a kitermelő országok viszont továbbra sem akarnak leállni a piac elárasztásával. Sokakban merül fel ilyenkor a kérdés, miért nem követi a benzin ára a kőolaj áresését, és mi lehet az a legalacsonyabb összeg, amit fizethetünk majd egy-egy tankolásért? Aki segítségünkre siet a válasszal: Holoda Attila energetikai szakértő.
Makro / Külgazdaság Kína: felépül, vagy valami sokkal durvább jön?
Veres Patrik | 2016. február 11. 17:40
Nagyon rázós volt az év eleje a világpiacon, amelynek oka főként a katasztrofális kínai gazdasági teljesítmény volt. Miközben úgy néz ki, egy időre stabilizálódik a helyzet az ázsiai országban, nem árt összegezni, hogy mi történt, és mire számíthatnak a befektetők a jövőben. Wéber Tamás, az MKB Bank portfóliókezelője segít eligazodni.
Vásárló Ezért ne nézegess egész nap szép képeket a neten
Privátbankár.hu | 2016. február 10. 18:03
Hogy függ össze a kreativitás hiánya és az Instagramos képek nézegetése? Tényleg elbutulunk, ha egész nap a monitort bámuljuk? Mi játszódik le az agyunkban, ha egész nap vizuális tartalmakat fogyasztunk? Folytatjuk a beszélgetést Tari Annamária pszichológussal.
Vásárló Tönkreteszi a gyerekeinket az internet? Tari Annamáriát kérdeztük
Privátbankár.hu | 2016. február 9. 20:02
Kétség sem fér ahhoz, hogy a digitális világban felnőtt, vagy ahhoz hozzászokott generációk ma már el sem tudják képzelni az életüket az internet, az online lét nélkül. De mikortól válik egészségtelenné a folyamatos kapcsolódás és mikor jön el az a pont, amikor eldobnánk a valóságot a virtualitásért?
Ingatlan Egy dolgot nem tudunk még a csok-ról - feketemunkások húzzák fel a házainkat?
Veres Patrik | 2016. február 8. 18:02
Kilenc éve nem volt ilyen jó hangulat az építőiparban, ráadásul özönlenek az ügyfelek a bankokba, legalábbis a pénzintézetek erről tájékoztatták a Privátbankárt. Egy baj van: nem biztos, hogy maradt elég szakember az építkezésekhez. Balla Ákos, a Balla Ingatlanirodák vezetője és a Privátbankár ingatlanszakértője összegzi az eddigieket.
Makro / Külgazdaság Mi lesz abból, ha összeül világelit? Ezek voltak a legnagyobb mondások
Privátbankár.hu | 2016. január 25. 18:01
Mindenki ott volt a Világgazdasági Fórumon, aki számított (kivéve Merkel), úgyhogy puffogtak is a nagyobbnál nagyobb szavak. Kiválogattunk néhányat, amelyek valóban fontosabbak voltak, Fellegi Tamás kollégánk pedig kapott az alkalmon, és kommentálta őket. Videó.
Vásárló Elfelejthetünk olvasni? 2020-ra már csak videókat fogunk nézni
Privátbankár.hu | 2016. január 21. 11:37
Néhány éven belül a világ adatforgalmának a 79 százaléka videótartalom lesz.
Makro / Külgazdaság Terror: innentől a mindennapjaink része?
Privátbankár.hu | 2015. december 30. 16:01
Folytatjuk évértékelő videósorozatunkat: ma Sarkadi-Szabó Kornélt kérdeztük arról, hogy milyen hatásai lesznek a 2016 piaci mozgásaira az idei terrorcselekmények. A biztonságpolitikai lépések tartós megoldást jelentenek, vagy már csak a félelem marad?
Személyes pénzügyek Ennyit spórolhatsz azon, ha digitálisan bankolsz - interjú
Privátbankár.hu | 2015. november 16. 06:08
Miért is kellene a XXI. században sms-díjakat fizetnem azért, hogy azonnal értesüljek a bankkártyámon történt műveletekről? Miért nincs minden banknál videóbank, ahol láthatom az ügyintézőm arcát? Hol találkozik ma a személyesség az internet kényelmével és gyorsaságával? Interjú Gáborjáni Szabó Ákossal, a Gránit Bank ügyvezető igazgatójával.
Részvény / Deviza / Áru Minek megy egy cég tőzsdére? És miért nem megy tőzsdére mindegyik?
Privátbankár.hu | 2015. november 5. 18:03
Két nagynevű magyar cég is bejelentette a hetekben: tőzsdére vonul. Miért döntöttek így? Mi vesz rá egy céget arra, hogy mindent kitegyen a kirakatba, és a parkettről vonjon be új tulajdonosokat ahelyett, hogy a banktól kérne tőkét? Ki dönti el, mennyit ér egy új részvény? Egyáltalán: miért nem megy mindenki tőzsdére, ha ez akkora örömhír? A Napi Kommentárban Eidenpenz Józsefet, a Privátbankár.hu elemzőjét kérdeztük.
Uniós pályázatok A díszkövezés ideje lejárt - mit kezdünk 12 ezer milliárd forinttal?
Privátbankár.hu | 2015. november 4. 16:10
Ebben a ciklusban 12 ezer milliárd forint uniós pénz érkezik a magyar gazdaságba, ennek 60 százalékát gazdaságfejlesztésre fordítaná a kormány. A főterek díszkövezésének ideje lejárt - hova juthat el a magyar gazdaság ennyi pénzzel? Mi lesz azokkal a cégekkel, akik nehezen férnek hozzá a pályázatokhoz, vagy túl nagyok a támogatáshoz? Mit tesz hozzá a kormány az uniós pénzekhez? A Napi Kommentárban Dr. Lenner Áron Márk belgazdaságért felelős helyettes államtitkárt kérdeztük. A beszélgetés első része.
Vállalat Pénzt kérnek a videókért: itt a fizetős Youtube
Privátbankár.hu | 2015. október 22. 10:55
Havidíjért cserébe az összes reklámot eltünteti a Youtube. Bizonyára nem hallottak még az AdBlockról. Persze kapunk mást is.
Vállalat Ezért van szüksége a cégednek videóra
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 27. 17:10
Azt hiszed elég, ha hetente kidobsz egy-egy cikket a céges blogra? Gondolj bele, vajon két év múlva is olvasni fognak az emberek, vagy inkább megnéznék az üzeneted videón? A tartalommarketing új királya a mozgókép, és ha nem akarsz lemaradni, érdemes már most kitalálni, hogyan használhatja a céged ezt a médiumot. Sipos Zoltánnal, a Privátbankár.hu tartalommarketing szakértőjével adunk néhány tippet.
Személyes pénzügyek Aki negyven évet ledolgozott, tisztességgel vonulhasson nyugdíjba
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 11. 17:31
A férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjba vonulása csak az egyik dolog, az egész nyugdíjrendszerre ráfér a reform. A Magyar Szakszervezeti Szövetség szerint a korkedvezményes nyugdíj jár a férfiaknak, de a szereplőknek le kell ülniük egy asztalhoz tárgyalni. A Napi Kommentár vendége Kordás László, a szövetség elnöke volt.
Személyes pénzügyek Még a nyugdíj is éket ver a férfiak és a nők közé?
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 5. 19:20
Már gyűjtik a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazásáról szóló népszavazáshoz szükséges aláírásokat, miközben repkednek a pro-kontra érvek a nyugdíjkorhatár csökkentéséről. Míg a keményen dolgozókat valóban megilletné a kedvezményes korhatár, addig az elöregedő európai társadalmak, a szűkös költségvetés azt sejteti, hogy fatális hiba lenne az általános módosítás. Dr. Farkas András nyugdíjszakértő volt a Napi Kommentár vendége.
Vállalat Kéne egy jó üzleti ötlet? Adunk egy tippet
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 5. 08:32
Elindítjuk új rovatunkat, a Visszapillantót: benne korábbi videóriportjaink és interjúk, amelyek a mai napig hasznosak lehetnek olvasóinknak. Elsőként az itthon is hódító, feliratkozás alapú meglepetésdobozokat vesszük elő. Alacsony belépési küszöb és megvan benne a növekedés lehetősége, tehát bátran ajánljuk, mint első üzleti vállalkozás. A Pixibox, a Goodiebox és a KitchenBox alapítóival beszélgettünk az indulásról.
Makro / Külgazdaság Berágtak a netezők Merkel siratós videója miatt
Privátbankár.hu | 2015. július 17. 08:08
Nem hagyta szó nélkül az internet Angela Merkel tegnap kikerült videóját, amiben egy palesztin kislánnyal beszélget menekültekről.
Makro / Külgazdaság Videón mutatjuk, hogy éppen most mennyire tűnnek fáradtnak az eurócsoport tagjai
Privátbankár.hu | 2015. július 12. 15:12
Kialvatlan arcok, stresszes politikusok, kényszermosolygás és villanó vakuk mindenütt: így zajlik az eurócsoport ülése.
Személyes pénzügyek 9 cég, amelyek (majdnem) belebuktak a pornográfiába
Privátbankár.hu | 2015. június 27. 08:29
Örök üzletnek tűnik az erotika, mégis egy egész sor cég belebukott az utóbbi években, főleg az internet és a fájlmegosztás előretörése miatt. A három-öt évvel ezelőtt működő vállalkozások több mint fele már nincs meg. Videókért és tévécsatornákért alig fizetnek az emberek, mégis van, amely túl tudott élni. Megmondjuk, mivel.
Ingatlan Ilyet még nem láttál: pár nap alatt húzzák fel a felhőkarcolót - Videó
Privátbankár.hu | 2015. március 11. 11:11
Úgy tűnik, felépíteni egy 57 emeletes épületet Kínában már szinte semmi. A feladattal 19 nap alatt végzett a Broad Sustainable Building, ezt pedig fel is vették videóra.
KKV Egyedülálló magyar fejlesztés taníthatja a tökéletes kézmosást - és menthet életet
Veres Patrik | 2015. március 2. 19:11
Egyes becslések szerint évente 4,1 millió beteg kap el kórházi fertőzést az Európai Unióban. Ennek egy része halállal végződik, ugyanis ezek a vírusok ellenállnak az antibiotikumos kezeléseknek. Furcsa, de megbetegedések egy jelentős részét még mindig a nem elég alapos kézmosás miatt kapják el a betegek. Ezzel a problémával akar leszámolni a magyar fejlesztésű Hand-in-Scan.
Vásárló Itt a bejelentés – ezzel robbantana nagyot a Prezi (Videóval)
Privátbankár.hu | 2015. február 10. 14:03
A legsikeresebb magyar startup új alkalmazással jött ki, ha élettörténetet mesélne képekkel, videókkal, akkor ezt használja!
Vásárló Újabb húsipari horrorfilm: hegyekben állt a sertésfej és belsőség
Privátbankár.hu | 2015. január 26. 09:07
Egy múlt heti razzia során több mint 3,5 tonna húst és húskészítményt foglalt le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Adó Így néz ki félmilliárd forintnyi csempészcigi - videó
Privátbankár.hu | 2014. július 1. 09:40
Félmilliárd forint értékű csempészcigarettát talált a NAV egy Pest megyei raktárban. Még nem tudják, kié és honnan van.
KKV Ustream: nem kizárt a felvásárlás
Privátbankár.hu | 2014. április 26. 11:26
A sikeres magyar startupból minél nagyobb dolgot kerekítenének, a felvásárlás is szóba jöhet. Folyamatosan jönnek az ajánlatok.
Utazás Ezért ne menjen Thaiföldre - videó
Privátbankár.hu | 2014. január 13. 13:09
Megbénult Bangkok Jinglak Sinavatra elnök ellen tüntetők miatt hétfőn, egyelőre nem tudni meddig tartanak a tüntetések.
Biztosítás Szükségállapot: hóvihar pusztít Amerikában - videó
Privátbankár.hu | 2014. január 3. 10:22
Hóvihar csapott le az Egyesült Államok északkeleti államaira - 100 millió embert érint.
Vásárló Így néz ki az új Chromebook - videó
Privátbankár.hu | 2013. október 9. 12:46
Hivatalosan is bejelentette a Google, hogy piacra dobja a HP Chromebook 11-t.
Biztosítás Így emelik ki a Costa Concordiát a vízből - videó
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 17. 11:30
A tavalyi szerencsétlenségben oldalára dőlt Costa Concordiát sikerült felemelni a hajótestet eddig tartó sziklákról.
Biztosítás Torontó víz alatt - videó
Privátbankár.hu | 2013. július 9. 09:47
Kanada legnagyobb városában a metróközlekedés is leállt a heves esőzések miatt.
Makro / Külgazdaság Törökország: kövek és bombák a vízágyúk és könnygáz ellen - videó
Privátbankár.hu | 2013. június 10. 14:42
Tíz napja nem sikerül véget vetni a törökországi kormányellenes tüntetéseknek. Az utcára vonulók ezrei kövekkel és házilag készített bombákkal igyekeznek visszavágni a vízágyúval és könnygázzal támadó rendőröknek.
Pénzügyi szektor Kihasználja Ön bankkártyája összes funkcióját? Biztos benne?
Privátbankár.hu | 2013. június 4. 19:30
Mi mindenre lehet használni a bankkártyát? Mi különbözteti meg a hitelkártyától? Utánajártunk!
Biztosítás Árvíz: katasztrófariadót rendeltek el több országban - videó
Privátbankár.hu | 2013. június 3. 11:43
Közép-Európában több területen katasztrófariadót rendeltek el az árvizek miatt.
Adó 40 milliónyi füvet fogott a NAV - videó
Privátbankár.hu | 2013. május 13. 11:11
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 17 kg marihuánát találtak egy szerb rendszámú gépkocsiban a röszkei határátkelőhelyen. A 40 millió forint feketepiaci értékű kábítószert a vámosok lefoglalták A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 17 kg marihuánát találtak egy szerb rendszámú gépkocsiban a röszkei határátkelőhelyen. A 40 millió forint feketepiaci értékű kábítószert a vámosok lefoglalták.
Makro / Külgazdaság Eddig nem látott felvételek a prágai robbanásról
Privátbankár.hu | 2013. május 10. 14:05
Kiadta a rendőrség annak a kamerának a képeit, ami rögzítette az áprilisi prágai robbanás képeit.
Vásárló Orbán ilyen jót még soha nem írt alá - videó
Privátbankár.hu | 2013. május 8. 15:03
Soha ilyen jót még nem írtam alá - mondta a miniszterelnök Győrben, miután aláírta a rezsicsökkentést támogató ívet.
Makro / Külgazdaság Új magyar találmány mozgássérülteknek - videó
Privátbankár.hu | 2013. május 6. 14:45
Új magyar találmányt mutattak be, amely megkönnyítheti a kerekesszékesek életét.
Adó Tudja hogy kell kitölteni az szja bevallást? A NAV egy videóval segít
Privátbankár.hu | 2013. április 30. 10:13
Már csak 22 napunk van az szja-bevallás elkészítésére és elküldésére. Azonban 2 millió 700 ezer bevallás még mindig hiányzik. Nekik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy kisfilmmel segít.
Utazás Hatalmas robbanás Prága belvárosában - videó
Privátbankár.hu | 2013. április 29. 12:59
A cseh fővárosban kilométerekre elhallatszott a robbanás zaja, valószínűleg halálos áldozat is van.
Pénzügyi szektor Ciprusi banknyitás: nincsenek sokan, de aki ott van, nem vidám - videó
Privátbankár.hu | 2013. március 28. 14:02
Csaknem két hét szünet után csütörtökön, helyi idő szerint délben újra kinyitottak a ciprusi bankok, bár nagy rohamra számítottak, csak néhány tucat ember áll sorban a pénzéért, legalábbis egyelőre.
Makro / Külgazdaság Állásinterjún Matolcsy György és Varga Mihály- videó
Privátbankár.hu | 2013. március 1. 18:06
Matolcsy György a nemzetgazdasági tárcától távozik, hogy átvegye az MNB vezetését. Meghallgatásán a piaccal kokettált.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG