Videó
Makro / Külgazdaság Meddig autózhatunk még olcsóbb benzinnel? - A hét videója 
Izsó Márton - Király Béla | 2022. augusztus 12. 19:18
A hét egyik izgalmas gazdasági történése volt az orosz olajszállítás leállása. Félő volt, ha nem sikerül rövid időn belül újraindítani a tranzitot, az végleg megpecsételi az üzemanyagok esetében alkalmazott hatósági ár sorsát. Az olajszállítás ügyét sikerült végül rendezni, ám kérdéses, hogy meddig marad az árstop. A hét videója.
Kultúra "Örömteli nézni, hogy külföldről ilyen nagy tömegben érkeznek" - óbudaiakat kérdeztünk a Szigetről 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. augusztus 11. 18:26
Két év után szerdától hétfőig újra van Sziget Fesztivál az Óbudai-szigeten. Ennek apropóján kíváncsiak voltunk az óbudaiak véleményére, mennyire tapasztalják a megnövekedett forgalmat, mennyire zajosak az éjszakák.
Turizmus "Nem az olcsó forint miatt jöttem ide, de én is érzem" - turistákat kérdeztünk a zuhanó forintról, videó 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. augusztus 6. 18:11
Vannak, akik azért jönnek Magyarországra, mert a valutájuk egyre többet ér, mások csak érzékelik a hatást. Megint mások egyszerűen izgalmasnak tartják az országot. 
Részvény / Deviza / Áru Ez lehet a tőkepiacok legforróbb nyara - A hét videója 
Eidenpenz József - Izsó Márton Artúr | 2022. augusztus 5. 19:21
Nemcsak hogy uborkaszezonnak nincs nyoma, de ez lehet a történelem egyik legforróbb nyara a tőkepiacokon. A háború, az inflációs és recessziós félelmek, a kamatemelési hullám, meglepő gyorsjelentések sora, árupiaci és devizapiaci mozgások tetézik a hőséget. Itthon meg a megszorító csomagok borítják fel százezrek életét, ami nem javít a forint helyzetén.
Makro / Külgazdaság Energia-vészhelyzet: “ez valakinek a pénztárcájába dollármilliárdokat visz, és a kisember fázik rá” - Videó 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. július 31. 11:31
Az emberek aggódnak a barátaikért és a szüleikért a veszélyhelyzetben, mások viszont nagyon is helyesnek tartják a rezsicsökkentés csökkentését. Van, akinek pedig ez a véleménye: "egy tisztességes paraszt józan ésszel jobban elirányítaná ezt az országot."
Makro / Külgazdaság Már a Michelin-ellenőrök sem a régiek - Rácz Jenő sztárséf volt Klasszis Klubunk vendége 
Privátbankár.hu | 2022. július 30. 15:55
Két hazai topgasztronómiai helyet visz Budapesten a sztárséf, aki Klasszis Klubunk júliusi vendégeként többek közt elárulta, miről ismerhető fel a Michelin-ellenőr, és kiderült, már nemcsak a vendéglátás, hanem a Michelin-ítészek körében is dúl a munkaerőhiány - világszinten.  Tőle tudtuk meg azt is, mi a helyzet most, a nyári csúcsidőszak táján a Balatonnál, ki hol és mennyit keres, illetve, hogy lehet, és miért képtelen sokszor a fővárosi vendéglátóipar szcéna Budapestre csalogatni a tó körül dolgozó szakembereket, konyhai kisegítőket, felszolgálókat, azokat, akikre pedig szükség lenne, mert nélkülük nem lesz kiszolgálva a vendég.
Makro / Külgazdaság Putyin így ássa alá Németországot és az Európai Uniót - A hét videója 
Izsó Márton - Káncz Csaba | 2022. július 29. 19:08
A Kreml azt reméli, hogy az energiahiány nacionalista reakciókat vált ki, és ez aláássa az Európai Unió kohézióját. Az energiaátmenet és a geopolitikai kockázat kettős sokkjának súlya alatt veszélybe került a német ipar.  Káncz Csaba, a Privátbankár külpolitikai elemzőjének videó-interjúja.
Makro / Külgazdaság Várakozás és örömkönnyek a budapesti pontváró bulin – A hét videója 
Izsó Márton Artúr - Kormos Olga | 2022. július 22. 18:20
Csütörtök este derültek ki a felvételi ponthatárok, melyeket országszerte pontváró bulikkal vártak a diákok. 8 óra előtt még többé-kevésbé izguló diákokkal, 8 után pedig boldog arcú fiatalokkal találkoztunk.
Vállalat A Mol beéri Manhattant, de jó ez nekünk? Utcai véleménycsokor a mindjárt kész óriási toronyházról - videó 
Izsó Márton - Mester Nándor | 2022. július 21. 15:37
Várhatóan még idén átadják a Mol Campust, a legnagyobb magyar vállalat óriási új toronyházát. Messziről jól néz ki, de több tízmilliárd forintba kerül. Járókelőket kérdeztünk Budapest első igazi felhőkarcolójáról.    
Makro / Külgazdaság Teljesen érthetetlen, amit a katával műveltek - A hét videója 
Izsó Márton Artúr - Király Béla - Székely Sarolta | 2022. július 15. 18:41
Elviekben uborkaszezont élnénk már, ennek ellenére két kivételesen nagy horderejű döntést is meghozott a héten a kormány. Egy közös van bennük: mindkettő közvetlenül érinti a családokat. A rezsicsökkentés megvágásáról túl sok konkrétumot még nem tudni, a kata kivéreztetése azonban biztosnak tűnik jelen állás szerint. A változásról, következményekről, kormányzati akaratról és miértekről beszélnek A hét videójában kollégáink: lapunk felelős szerkesztője, Székely Sarolta és Király Béla. 
Makro / Külgazdaság Illúzió, hogy az árstopok visszafogják az inflációt - a hét videója 
Gáspár András - Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. július 8. 18:51
Történelmi mélypontot ütött meg a forint a héten, az árak őrült módon elszálltak, az élelmiszerek árrobbanását pedig már nehéz jelzőkkel illetni. Miért van mindez és mi vár ránk a következő hónapokban? Ezeket a kérdéseket is megválaszolja a Hét videójában lapcsaládunk lapigazgatója, Gáspár András és lapunk felelős szerkesztője, Székely Sarolta. 
Közérdekű "Kislánykoromban 50 fillér volt a fagyi" - így védekezünk a hőhullámban - Videó  
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. július 4. 20:22
Senki nem bírja jól a hőséget, mindenki másként védekezik, és még a fagylalt ára is elszállt. Megkérdeztük az embereket, mit gondolnak a klímáról és hány forintos gombóc árra emlékeznek. 
Makro / Külgazdaság Mi kell az akár csak 370 forintos euróárfolyamhoz? A hét videója 
Izsó Márton - Csabai Károly | 2022. július 1. 18:18
Sokakat foglalkoztat ez a kérdés, különösen azokat, akik a kétszámjegyű infláció ellenére is képesek külföldön nyaralni, és most azt próbálják kisakkozni, mikor váltsanak eurót. A Magyar Nemzeti Bank e heti brutális kamatemelése azzal kecsegtetett, hogy talán megfordul a forint hetek óta tartó gyengülő trendje. Nem így történt. Miért? És minek kell történnie ahhoz, hogy hazai fizetőeszközünk erősödjön? Van ennek egyáltalán reális esélye? Heti videónkban ezekre a kérdésekre kerestünk válaszokat.
Makro / Külgazdaság Surányi György szerint ma 330-340 forintba kellene kerülnie egy eurónak 
Csabai Károly | 2022. június 25. 11:01
Ezt tette volna lehetővé a volt jegybankelnök, egyetemi tanár, közgazdász szerint, ha a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az év elején, amikor már látszott, hogy meglódul az infláció, sokkal nagyobb mértékű kamatemelést hajtott volna végre. Surányi György a lapcsoportunk által rendezett Klasszis Klubban arra is rámutatott, ez esetben például egy euró most akár 330-340 forint is lehetne.
Makro / Külgazdaság Erről folynak a titkos tárgyalások Berlin és Moszkva között - A hét videója 
Izsó Márton - Káncz Csaba | 2022. június 24. 18:42
Moszkva taktikája az, hogy elnyújtsa a háborút, amíg a Nyugat belefárad a konfliktusba. Valóban, Washingtontól Berlinig már a stagfláció réme kísért. Friss számítások szerint egy átlagos német család fűtési számlája idén 2640 euróval lesz magasabb, mint 2020-ban.  A németeknek csak 23 százaléka hisz az oroszok elleni győzelemben, míg 70 százaléka tárgyalásos békét lát szükségesnek. Külpolitikai szakértőnk értesülései szerint már titkos tárgyalások folynak Berlin és Moszkva között. Káncz Csaba videó-interjúja.
Közérdekű A vizes vébén óriási a hangulat, a ráköltött 30 milliárd nem fáj egyformán mindenkinek – videó 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. június 21. 15:35
Van, akit nem érdekel, mennyibe kerül a jelenleg is zajló budapesti vizes világbajnokság, mert megéri, más sokallja az összeget, de az biztos, hogy Milák Kristófot mindenki nagyon várja. 
Turizmus Így nyaral a magyar idén: "Nem megyünk külföldre semmiképpen sem" - videó 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. június 19. 17:10
Nyugat-Európa helyett Horvátország, tíz nap helyett öt nap Isztambul, külföld helyett belföld. Megkérdeztük, hogyan hat az infláció az utazási tervekre. 
Makro / Külgazdaság Orbán Viktor kezében a kulcs – mi lesz a forinttal? A hét videója 
Izsó Márton - Király Béla | 2022. június 17. 18:54
A héten már nem csak kóstolgatta, de határozottan át is lépte a 400 forintos szintet az euró árfolyama, ráadásul rövid távon nem is látszik, hogy mitől tudna a magyar fizetőeszköz visszaerősödni. A kormánynak ehhez piacbarát politikát kellene folytatnia, illetve igen fontos kérdés az uniós pénzek ügye is. 7 milliárd eurónál is több pénzről, vagyis közel 3000 milliárd forintról van szó. Ez a magyar gazdaságot, a hazai tőkepiacot és a forint helyzetét is képes lehetne stabilizálni. Nagy kérdés, hogy Orbán Viktor a pénzt választja, vagy számára nagyobb politikai előnyt nyújt, ha Brüsszellel hadakozhat. Az aktuális fejleményeket Király Béla kollégánk elemzi.
Makro / Külgazdaság Kiszámíthatóságra utazna Orbán Viktor, de most esélye sincs rá – A hét videója 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. június 10. 18:44
A héten nyújtotta be a kormány a jövő évi költségvetés tervezetét a parlamentnek. A dokumentum tartalma több sebből is vérzik. Hogy milyen jövő vár ránk és mi a gond a költségvetéssel, arról lapunk felelős szerkesztője, Székely Sarolta beszél. 
Vásárló Az élelmiszerárstop nem több, mint egy szépségtapasz? 
Privátbankár.hu | 2022. június 9. 18:02
Munkatársunk az ATV Start című műsorában beszélt a Privátbankár Árkosár legfrissebb eredményeiről.
Makro / Külgazdaság Szülő vagy munka? Honnan lesz pénz az albérletre? Diákokat kérdeztünk - videó 
Izsó Márton - Mester Nándor | 2022. június 4. 15:28
Vegyes a kép, aki nem fér be a kollégiumba, az általában összeáll valakivel, hogy megoszthassa a költségeket. Sokan vállalnak munkát is.
Makro / Külgazdaság Olajembargó: valóban Orbán Viktor győzelme? – A hét videója 
Izsó Márton - Király Béla | 2022. június 3. 18:57
A hét egyik legfontosabb gazdasági eseménye volt az orosz olajimporttal szemben bevezetett embargó, amely alól azonban Magyarország mentességet kapott. Ezt a nemzetközi sajtó egy része, és maga a magyar miniszterelnök is egyfajta győzelemként adta el, Orbán Viktor azt is hangoztatta, hogy megvédte a rezsicsökkentést. Ez a kérdéskör azonban jóval szövevényesebb ennél, lapunk videós sorozatában Király Béla igyekszik megvilágítani a történések hátterét és következményeit.
Közérdekű Külföldiek Magyarországról: "Orbán nem a demokráciát akarja" – Videó 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. május 28. 16:50
Paprika, Budapest, kommunizmus, Orbán – mire gondolnak külföldön, ha Magyarországot említjük? 
Makro / Külgazdaság Ukrajnai háború – miért is van hazánk még mindig a Moszkva-Belgrád tengelyen? - A hét videója 
Izsó Márton - Káncz Csaba | 2022. május 27. 18:43
Oroszország ukrajnai inváziója megrendítette a globális rend alapjait, a konfliktus mértéke és kimenetele még nem világos. A háború feltárta Oroszország politikai, hírszerzési és katonai gyengeségeit, egyben aláásta Moszkva pozícióját mind globálisan, mind a posztszovjet térben.  A konfliktus már tovagyűrűzött Ázsiára, és felerősítette a Kína és az Egyesült Államok közötti nagyhatalmi versenyt. Az amerikai közvélemény és a republikánus párt támogatása Ukrajna irányába egyre csökken, ahogy a Biden-kormány növeli a segélyeket.  De miért is tartja Orbán Viktor miniszterelnök hazánkat még mindig a Moszkva-Belgrád tengelyen?  Káncz Csaba videó-interjúja.
Makro / Külgazdaság Érdeklődés hiányában a gazdasági összeomlás elmarad – A hét videója 
Izsó Márton - Király Béla | 2022. május 20. 18:37
A héten tette közzé a KSH az első negyedéves GDP adatot, ami kirobbanó növekedésről tanúskodott. Ezek alapján a politikai életet megrengető gazdasági válság nehezen képzelhető el. Orbán Viktor új kabinetje számára az infláció jelenthet kihívást, ám a miniszterjelöltek bemutatkozása során úgy tűnt, ennek kezelésére is megvan a recept.
Makro / Külgazdaság Ez már a csúcs, vagy lesz még durvább is az infláció? - A hét videója 
Izsó Márton - Csabai Károly | 2022. május 13. 18:47
Horrorisztikus, több mint húsz éve nem látott inflációs számot közölt a héten a KSH. Ráadásul a 9,5 százalékos éves szintű áprilisi pénzromlás még magasabb is lehetne, ha nem fojtották volna le azt az árstopok. De vajon az utóbbiak ellenére is egyre elviselhetetlenebb drágulás még tovább folytatódhat? S mit tehet ez ellen a jegybank és mit a most megalakuló ötödik Orbán-kormány? Heti videónkban egyebek mellett ezekre a kérdésekre kerestük a választ.
Makro / Külgazdaság "8 milliárdba került? Elakadt a szavam most" - nézőket kérdeztünk a Giro d'Italia hazai szakaszán 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. május 10. 18:48
Magyarország adott otthont a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny első három szakaszának a hétvégén. A második szakaszra mi is kilátogattunk és megkérdeztük a helyszínen, hogy mit gondolnak a nézők az eseményről.
Vásárló Se ruha, se gyümölcs, hús csak hetente egyszer – az utca emberét kérdeztük az inflációról 
Izsó Márton - Mester Nándor | 2022. május 7. 18:04
Sokak szerint az árstop értelmetlen és átverés is. Hiába nőttek kicsit a jövedelmek, az infláció mindent elvisz. Mit mondanak a budapesti járókelők? Kiderül videónkból.
Makro / Külgazdaság Orbán Viktorék szerint meg se kottyan a háború Magyarországnak - A hét videója 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. május 6. 18:43
A hét videójában ezúttal a friss konvergenciaprogramot vette górcső alá felelős szerkesztőnk, Székely Sarolta.
Makro / Külgazdaság A budapesti utcán már csak a háború végét várják - videóval 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. április 30. 12:12
Legyen vége, és maradjunk ki, leginkább ezt szeretnék az emberek, ha a háborúra gondolnak. Megkérdeztük őket Budapest utcáin.
Makro / Külgazdaság "Az atomháború gyakorlatilag kizárt" – az ukrán krízisről kérdeztük Rácz Andrást 
Wéber Balázs | 2022. április 29. 17:16
Szinte nulla az esélye annak, hogy atomháború tör ki a NATO és Oroszország között, jelentette ki Rácz András lapcsoportunk rendezvényén, a Klasszis Klubban. Az Oroszország-szakértő szerint Moszkva a NATO területét nem fogja támadni, Magyarország a szövetség tagjaként katonailag biztonságban van. Szerinte Ukrajna fenn fog maradni, ugyanakkor valószínűleg további területi veszteségeket szenved majd el. A beszélgetésben szó esik még Putyin céljairól és elmeállapotáról, a háborús bűnökről, egy esetleges puccsról, a svéd-finn NATO-közeledésről és a hosszútávú orosz-ukrán jövőről is.
Makro / Külgazdaság Hol látják magukat a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny 2022 győztesei öt-tíz év múlva? - A hét videója 
Izsó Márton - Csabai Károly | 2022. április 29. 15:17
Tavaly egy ponttal csúsztak le a döntőről. Az idén azonban jobban ráfeküdtek a kvízkérdésekre és meg is lett az eredménye: megnyerték a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny 2022-őt. A budapesti Lauder Javne Zsidó Közösségi Óvoda, Általános Iskola, Középiskola és Zenei Alapfokú Művészeti Iskola csapatának tagjaival és felkészítő tanárával készített interjúból kiderül, mit is jelent a nevük, az Audere est Facere. Valamint az is, mit tanácsolnak azoknak, akik a következő megmérettetésen szeretnének a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állni. 
Makro / Külgazdaság Két hónapja indult az orosz támadás, további eszkaláció várható Ukrajnában - A hét videója 
Izsó Márton - Káncz Csaba | 2022. április 22. 18:47
Ukrajna egyre inkább egy proxy-háború színterévé válik, kiváltva Moszkva mellett Ankara és Peking kritikáját is. De hova is áll az Orbán-kormány? Káncz Csaba külpolitikai elemző videó-interjúja.
Makro / Külgazdaság "Eddig két-három sonkát vettem, most majd egyet veszek" - A hét videója 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. április 14. 18:47
"Minden csak drágább, drágább és drágább", mondják a nagybevásárlók a piacon. Megkérdeztük a látogatókat a Nagycsarnokban, és senki sem igazán vidám. 
Makro / Külgazdaság Cáfolja Orbán Viktort Ursula von der Leyen – A hét videója 
Izsó Márton - Wéber Balázs | 2022. április 8. 19:07
Miközben Orbán Viktor szerint a korrupcióval kapcsolatos kérdésekben már megállapodtak Brüsszellel, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a héten korábban épp arról beszélt, hogy főleg az antikorrupciós reformról nem tudnak megegyezni. Emiatt a Bizottság továbbra sem adja oda Magyarországnak a Helyreállítási Alap pénzeit, a héten pedig bejelentette a jogállamisági mechanizmus megindítását, amely további uniós források befagyasztását teszi lehetővé.
Makro / Külgazdaság Ismét behúzza a Fidesz vagy beelőz az ellenzék? - A hét videója 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. április 1. 18:43
Rendkívüli tematika mentén készült el A hét videójának eheti adása. A szokásokkal ellentétben egy még meg nem történt esemény a legfontosabb a héten. A vasárnapi választásokra hangolt videóban kolléganőnk, Székely Sarolta mondja el a legfontosabbakat a szokatlan és felbolygatott kampányról. 
Közérdekű Az inflációtól félünk, a háborútól nem - A hét videója 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. március 25. 19:29
Az infláció sokakat aggaszt, a háború kevésbé. Megkérdeztük az embereket.
Makro / Külgazdaság Bod Péter Ákos: Azért kérünk Brüsszeltől, mert nagyon kell a pénz 
Privátbankár.hu | 2022. március 25. 17:22
Az inflációt nem hiába érezzük magasabbnak a hivatalosnál, az energiaárak befagyasztása és a lakhatási költségek kis súlya is ezt okozza. De ezt az árkülönbséget meg kell fizetni, az elfojtott drágulás felszínre tör majd. A költségvetés hatalmas terheket vett a nyakába, nem lesz könnyű finanszírozni. Megszorításokra és EU-s pénzekre lenne szükség.
Karrier "Tanárnak lenni egzisztenciálisan az öngyilkosságot közelíti" – A hét videója 
Bíró Vilma - Izsó Márton Artúr | 2022. március 18. 16:31
Nem csak bérprobléma, hanem strukturális probléma van az oktatásban, és legjobban a diákok látják, hogy baj van. 
Közérdekű "Egy anyuka kisgyerekkel van itt... olyanok, mint mi" - segélyszervezeteket kérdeztünk a Nyugatinál. A hét videója 
Bíró Vilma - Izsó Márton Artúr | 2022. március 11. 18:22
A Nyugati pályaudvarnál számos segélyszervezet várja az Ukrajnából érkezőket. Megpróbáltunk eligazodni közöttük. Nem volt könnyű, viszont sok a jóindulat.
Makro / Külgazdaság Hadházy Ákos: nem sok olyan miniszter tudok, akire ne kérhetne börtönbüntetést az ügyészség 
Litván Dániel | 2022. március 10. 14:48
A korrupcióellenes magánhadjáratával országos hírnévre szert tett független országgyűlési képviselő úgy látja, a választás nem lesz tiszta, de van esélye az ellenzéki összefogásnak. A tét pedig a lopás megállításán túl az is, hogy Kelethez vagy Nyugathoz akarunk-e tartozni. A Márki-Zay Péter által korrupcióellenes tárca nélküli miniszternek kijelölt Hadházy Ákos volt a Klasszis Klub legutóbbi vendége.
Makro / Külgazdaság "Félünk és megszakad a szívünk" - budapestiek véleménye a háborúról. A hét videója 
Privátbankár.hu | 2022. március 4. 18:57
Megkérdeztük, mit gondolnak az emberek a háborúról és hogy ők vajon fegyvert ragadnának-e, ha védekezni kell.
Makro / Külgazdaság Lázár János: „Nincs keresnivalóm a politikában, ha nem választanak meg képviselőnek” 
Privátbankár.hu | 2022. február 26. 18:11
Egy órán át válaszolt saját és olvasóink kérdéseire Lázár János miniszterelnöki biztos, kormánybiztos, országgyűlési képviselő. Az Ukrajna elleni háború ügyében higgadtságot vár a kormánytól, más kérdésekben viszont dinamizálná a kormány politikáját, a választásokon nagy küzdelmet vár.
Makro / Külgazdaság Európai háború küszöbén – Moldova lehet a következő orosz célpont - A hét videója 
Izsó Márton - Káncz Csaba | 2022. február 25. 18:37
Az európai biztonságpolitikai rendszer alapjaiban rendült meg.  Moldova szakadár tartományának vezetői február 22-én jártak Moszkvában és kérték a függetlenségük elismerését.  Az elmúlt órákban Transznyisztriából is lőtték Ukrajnát. Káncz Csaba videóinterjúja.
Makro / Külgazdaság Élesítette a csodafegyvert az EU: veszélyben az uniós pénzek? A hét videója 
Izsó Márton - Wéber Balázs | 2022. február 18. 19:18
Az Európai Unió Bírósága a héten jóváhagyta a jogállamisági mechanizmust, így mostantól uniós forrásokat lehet megvonni a tagállamoktól bizonyos jogállamisági normák sérülése esetén. De valóban megvonhatják-e a Magyarországnak járó uniós forrásokat? Egy pénzcsapot már tavaly nyáron elzárt Brüsszel. Munkatársunk, Wéber Balázs videókommentárja.
Makro / Külgazdaság Válságállóvá tette a NER a magyar focit - A hét videója 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. február 11. 18:25
Az UEFA friss jelentése több érdekességre is rávilágít a magyar bajnokság pénzügyeivel kapcsolatban. Brutális mértékben nőttek a járvány alatt a focista fizetések, és ezzel párhuzamosan a bajnokság bevételei is. Ezen a héten a témában a legfontosabbakat kolléganőnk, Székely Sarolta foglalja össze.
Makro / Külgazdaság Feledékenyek, milliomosok és földesurak a képviselőink - A hét videója 
Privátbankár.hu | 2022. február 5. 06:18
Bár számos sebből vérzik a vagyonnyilatkozatok rendszere, még így is találni megdöbbentő vagyonokat, vagy épp teljesen szokatlan lépéseket. A Hét videójának témája nem is lehetne más.
Makro / Külgazdaság Közpénzből neveli ki az Orbán-kormány a magyar játékosok konkurenciáját - Steinmetz Ádám volt Klasszis Klubunk vendége 
Kollár Dóra - Székely Sarolta | 2022. január 29. 15:32
Egy órán keresztül válaszolt Steinmetz Ádám a Klasszis Klub kérdéseire. Az olimpiai bajnok vízilabdázó, országgyűlési képviselő az egységes ellenzék sportszakpolitikai vezetőjeként volt a vendégünk.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG