<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Wellness
Turizmus Milyen a wellness, ha magyar? Itt lenne az ideje rendet tenni
Elek Lenke | 2022. június 19. 11:28
Minden valamirevaló fogadó, szálloda, panzió wellnessnek hirdeti újabban magát, holott csak egy kicsi jacuzzijuk van – panaszkodott a minap egy belföldön sok helyütt járt ismerősöm. Lehet ezt büntetlenül tenni? Nem átvágásról van-e szó Igen, mintha mostanában ez a szó devalválódott volna. Pedig ha tartalmas, ötletes, nívós, akkor valóban vonzerő.
Vásárló A szilveszter még bizonytalan – hol lazítanak az év végén a magyarok?
MTI | 2021. november 12. 18:26
Nagyjából háromszor többen foglaltak már karácsonyi utazást idén, mint egy évvel korábban, a foglalások 99 százaléka belföldi úti célra szól.
Ingatlan Nyakadba szakadt az egész világ – te mire költenél egymilliárd forintot?
Privátbankár.hu | 2018. január 28. 08:02
A lottó ötöst mindenki elkölti legalább egyszer, legalábbis fejben. Álmodozni mindenképp érdemes, hiszen ha ekkora vagyon szakad a nyakunkba, azt érdemes jól elkölteni – például lakásra fordítani. A magyar emberek majdnem fele azonnal elköltözne jelenlegi otthonából, ha ennyi pénzt nyerne, mintegy ötödük ráadásul biztosan külföldön kezdene új életet – derül ki az Otthon Térkép online felméréséből.
Vásárló Imádjuk leenni és leinni a nyaralás árát: így wellnesseznek a magyarok
Privátbankár.hu | 2016. június 13. 18:04
A szállodaépületnél és annak berendezésénél, a személyzet megjelenésénél, sőt még a wellness-szolgáltatásoknál is fontosabb a hazai wellness-szállók vendégeinek a bőséges étel- és italkínálat. Az egészséges étkezés csak a vendégek kisebb részének fontos, ráadásul ha büféétkeztetés van, nem szégyellünk a megszokott mennyiség többszörösét fogyasztani.
Személyes pénzügyek Napokon belül bukják a pénzt a SZÉP-kártyások: mire költsük el gyorsan a keretet?
Privátbankár.hu | 2015. május 25. 10:20
Mintegy 1,8 milliárd forint szerepel még a Széchenyi Pihenőkártyákon a 2013. évi befizetésekből, amelyek felhasználási határideje 2015. május 31-én jár le. A következő napokban érdemes lefoglalni a későbbi nyaralást, vagy kiruccanni a hétvégén, de nem is muszáj elutazni: étteremben, múzeumban is elkölthetjük a tavalyelőtt kapott pénzt.
Utazás Teltház: mennyiért alszik az átlag magyar hosszú hétvégén
Privátbankár.hu | 2014. október 16. 10:00
Azok a szállodákban, ahol van wellness részleg már most teltház van. Az átlagos foglalási érték a négynapos hétvégére meghaladja az 50 ezer forintot.
Ingatlan Befejeződött egy balatoni szálloda fejlesztése
Privátbankár.hu | 2014. május 18. 12:38
Befejeződött a gyenesdiási Wellness Hotel Katalin fejlesztése, felújították a szobákat és konferenciaterem is épült.
Utazás A falánkság fél egészség? Most akkor mi az a wellness?
Privátbankár.hu | 2014. május 8. 17:08
Hiába szól a wellness az egészségtudatos életmódról, az ilyen szolgáltatást nyújtó szállodák vendégeinek harmada többletsúllyal érkezik haza - derül ki a Szallas.hu portál felméréséből.
Utazás Sírva vigad, de hogy pihen a magyar?
Privátbankár.hu | 2014. április 24. 11:31
Kedvezmény, félpanziós ellátás és legalább 3 csillagos szolgáltatás valamelyik nagy fürdőváros wellness-szállodájában – ezt keressük leginkább a kuponos szállásközvetítő oldalakon. A Szallasguru képviselői szerint a kuponos ajánlatokból – ha megfelelően használják – a hoteltulajdonosok is profitálhatnak.
KKV Új wellness szálloda épül
Privátbankár.hu | 2014. április 8. 14:54
Medical wellness szálloda épül Mórahalmon, a a szomszédos gyógyfürdő szolgáltatásait szeretnék beépíteni kínálatukba.
Utazás Rengeteg embernek sürgősen el kell mennie nyaralni
Privátbankár.hu | 2014. április 6. 09:35
Május 31-ig lehet elkölteni a SZÉP kártyákra 2012-ben feltöltött összegeket - a hotelek alig várják, hogy lehúzhassák kártyáinkat.
Utazás Ötszáz évnyit kell pihenniük a magyaroknak két hónap alatt
Privátbankár.hu | 2014. március 31. 18:00
Még mindig csaknem 4 milliárd forint – vagyis nagyjából 200 ezer vendégéjszaka – van a SZÉP-kártyákon a 2012-ben elutalt összegekből, pedig az utalványok beváltási ideje hamarosan lejár.
Utazás A világ legszebb fürdőhelyei között egy magyar medence
Privátbankár.hu | 2014. február 22. 12:08
A világ legszebb fürdőinek listáján negyedik lett a Rudas Gyógyfürdő és Uszoda török kori termál medencéje.
KKV Lábáztatót mindenhova: befürdenek a fürdőkkel az önkormányzatok
Privátbankár.hu | 2013. november 25. 08:18
Százával épültek a fürdők hazai és uniós forrásból - alig 10 százalékuk nyereséges. Finanszírozási gondokra számít több, fürdővel is rendelkező önkormányzat, az adósságkonszolidáció ellenére ugyanis a komplexumok működtetése komoly ráfordítást igényel - írja hétfői számában a Napi Gazdaság.
Utazás Többet fürdőznénk, ha rugalmasabb lenne a SZÉP-kártya?
Privátbankár.hu | 2013. május 21. 12:29
A vendégek gyakran szeretnének SZÉP-kártyával fizetni a fürdőkben, de nem tudnak, mert kiderül, hogy neki csak a vendéglátás és a szállás zsebbe van feltöltve pénz. A Magyar Fürdőszövetség ezért azt javasolja, hogy SZÉP-kártya felhasználási területei között nagyobb legyen az átjárhatóság.
Vásárló Milliárdokat költöttünk a spórolásra - melyik a legnagyobb kuponos cég?
Privátbankár.hu | 2013. február 28. 18:00
Utazáshoz és szépségápoláshoz vették a legtöbb kupont tavaly Magyarországon. A különböző kedvezményekkel több mint ötmilliárd forintot spóroltak az emberek. Csaknem 50 százalékkal több kedvezményt vásároltak, mint tavaly. Népszerű még az egészségápolás és az oktatás is.
Utazás Kevesebb belföldi, több külföldi turista volt tavaly Magyarországon
Privátbankár.hu | 2013. február 6. 09:41
Decemberben a külföldi vendégek 14%-kal, a belföldiek 2,4%-kal több éjszakát töltöttek el a hazai szálláshelyeken. A szállodai vendégforgalom összességében 8,5%-kal élénkült, melyben változatlanul a négycsillagos házak szerepe volt számottevő. A kereskedelmi szálláshelyek árbevétele folyó áron 4,5%-kal nőtt. Az egész évet tekintve csak a külföldi vendégek számában volt növekedés.
Utazás Pörög a turizmus: sokkal több külföldi jön, mint tavaly
Privátbankár.hu | 2012. december 5. 09:39
Mind a külföldi, mind a belföldi vendégek és a vendégéjszakák száma jelentősen nőtt az előző év azonos időszakához képest. A szállodai vendégforgalom 9,6%-kal élénkült, melyben változatlanul a négycsillagos házak szerepe volt jelentős. A kereskedelmi szálláshelyek árbevétele folyó áron 8,3%-kal nőtt
Utazás Jön a vénasszonyok nyara és a hosszú hétvégék: mennyiért welnessezhetünk?
Czervan Andrea | 2012. október 17. 17:15
Már fejenként 8000 forintért/éj áron találhatunk a hosszú hétvégékre szóló, last minute ajánlatot a wellness szállodák honlapjain. Sok helyen kínálnak különleges programokat is az alapszolgáltatások mellé, a szálláshelyeken fizetett éjszakánkénti ár pedig mindössze 470 forinttal magasabb, mint tavaly. Az üdülési csekket még december 31-ig tudjuk felhasználni.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG