Hirdetés
Hirdetés

Ismert játékosügynök családtagjaival indított céget Borkai Zsolt fia

2019. október 08., 15:10

Dzsudzsák Balázs ügynökének rokonaival alapított tavaly ősszel egy konferenciaszervező vállalkozást Borkai Ádám.

Újabb érdekes üzleti kapcsolatra bukkant a sajtó - ezúttal az mfor - Borkai Zsolt családjához kötődően. A lap szerint tavaly év vége felé közös vállalkozást alapított a győri polgármester fia, Borkai Ádám, és az egyik legismertebb magyar játékosügynök, Vörösbaranyi József családtagjai.

Az E-Ground Productions Kft. egyelőre kevésbé aktív az üzleti életben, de az alapítók személye miatt máris figyelemre méltó. Borkai Ádám édesapjáról, Borkai Zsoltról ugyanis az elmúlt napokban több, leleplezőnek szánt fotó és videó is megjelent egy blogon, intim helyzetben ábrázolva a polgármestert. A bejegyzések egyben állítólagos korrupciós ügyek bemutatását is ígérik.

Hirdetés

Borkai fia is bekerült a hírfolyamba azzal, hogy a polgármester üzleti, baráti körének cégvilágában kapott ügyvezetői tisztséget, és bár a cég nem termel árbevételt, mégis tetemes havi jövedelemre tesz szerint a 24 éves fiatalember.

Akinek van egy másik céges érdekeltsége, a már említett E-Ground. Ebben tulajdonostársa Vörösbaranyi Dávid és Vörösbaranyi Armand, akik rokonságban állnak Vörösbaranyi Józseffel, az ismert játékosügynökkel, aki mások mellett Dzsudzsák Balázst is képviseli. Részletek az mfor.hu oldalon.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Most fog lelassulni a régiós GDP-növekedés?

Most fog lelassulni a régiós GDP-növekedés?

Bár a régió GDP-bővülése uniós szinten kiemelkedő, a növekedés üteme lassulhat a következő időszakban - derül ki a Coface hitelbiztosító elemzéséből, amely szerint a közép- és kelet-európai térségben – ezen belül Magyarországon – tavaly a vállalatok körében csökkent a fizetésképtelenség aránya.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX41845.95+1.48%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?