Hirdetés

Ismert játékosügynök családtagjaival indított céget Borkai Zsolt fia

2019. október 08., 15:10

Dzsudzsák Balázs ügynökének rokonaival alapított tavaly ősszel egy konferenciaszervező vállalkozást Borkai Ádám.

Újabb érdekes üzleti kapcsolatra bukkant a sajtó - ezúttal az mfor - Borkai Zsolt családjához kötődően. A lap szerint tavaly év vége felé közös vállalkozást alapított a győri polgármester fia, Borkai Ádám, és az egyik legismertebb magyar játékosügynök, Vörösbaranyi József családtagjai.

Az E-Ground Productions Kft. egyelőre kevésbé aktív az üzleti életben, de az alapítók személye miatt máris figyelemre méltó. Borkai Ádám édesapjáról, Borkai Zsoltról ugyanis az elmúlt napokban több, leleplezőnek szánt fotó és videó is megjelent egy blogon, intim helyzetben ábrázolva a polgármestert. A bejegyzések egyben állítólagos korrupciós ügyek bemutatását is ígérik.

Hirdetés

Borkai fia is bekerült a hírfolyamba azzal, hogy a polgármester üzleti, baráti körének cégvilágában kapott ügyvezetői tisztséget, és bár a cég nem termel árbevételt, mégis tetemes havi jövedelemre tesz szerint a 24 éves fiatalember.

Akinek van egy másik céges érdekeltsége, a már említett E-Ground. Ebben tulajdonostársa Vörösbaranyi Dávid és Vörösbaranyi Armand, akik rokonságban állnak Vörösbaranyi Józseffel, az ismert játékosügynökkel, aki mások mellett Dzsudzsák Balázst is képviseli. Részletek az mfor.hu oldalon.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Komoly csaták várnak a dolgozókra az idei bértárgyalásokon

Komoly csaták várnak a dolgozókra az idei bértárgyalásokon

Nehezebben haladnak a bértárgyalások idén, mint az előző években. Míg a munkáltatók óvatosabbak lettek, tartva egy gazdasági visszaeséstől, a szakszervezetek lényegesen nagyobb béremelést tartanak indokoltnak. Emiatt van, ahol elakadt a párbeszéd. Megnéztük az egyes ágazatokban, hol tartanak a béregyeztetések.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX43675.50-0.58%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Mennyi lesz a nyugdíjkorhatár 20 év múlva?