<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Amazon.com
Részvény / Deviza / Áru Hullámvasútra kerülhet a hangulat a jelentések miatt
Privátbankár.hu | 2019. október 25. 11:31
Továbbra is pozitív a hangulat a nemzetközi piacokon, és a magyar piac is remekelt csütörtökön. Nem dőlhetnek ugyanakkor hátra a befektetők, mert továbbra is számos kockázati tényező látható. Emellett az amerikai piacon dübörög a gyorsjelentési szezon, és a nagy cégek eredményei miatt meglehetősen szélsőséges mozgások láthatók egy-egy részvény esetében.
Részvény / Deviza / Áru Gyengül a forint, zuhan az arany
Fellegi Tamás | 2017. január 27. 10:58
Csak nem tud magához térni a hazai fizetőeszköz, sőt újabb idei mélypontokat ér el. A török líra nagyon rossz állapotban van, és az arany is egy nagyot kapott, bár ez utóbbi nem meglepő, miután a tőzsdék remekelnek. Itthon az FHB esik nagyot, a Plotinust viszont még mindig veszik 5700 forinton, mindenki kiszállhat, mielőtt elhagyja a tőzsdét a cég.
Vállalat Határ a csillagos ég? Nagy dobásra készül az Amazon
Privátbankár.hu | 2016. december 30. 08:10
Szabadalmat nyújtottak be egy új, léghajós raktározási módra.
Részvény / Deviza / Áru Bankőrület Amerikában: 10 éve rossz vége lett
Fellegi Tamás | 2016. december 9. 06:06
Nap, mint nap dönti az új csúcsokat a legfontosabb amerikai tőzsdeindex, az S&P 500, de az elmúlt 1-2 évhez képest most kicserélődött a ralit vezető részvények köre. Elakadtak a nagy technológiai, internetes cégek, viszont teljesen megvadult a pénzügyi szektor, amire utoljára 2006-2007-ben volt példa, amikor aztán bő egy év múlva összeomlott a szektor.
Részvény / Deviza / Áru Egyre olcsóbb az olaj, stabil a forint, ömlik a pénz a netes óriásokhoz
Fellegi Tamás | 2016. július 29. 10:55
Sorra közlik negyedéves eredményeiket az internetes óriáscégek, és egyik jobb, mint a másik, árfolyamuk is csúcsra jár. A hazai börzén ma alig van mozgás, Európában ugyanez a helyzet. Az olajár viszont újra nap mint nap lejjebb kerül.
Részvény / Deviza / Áru Remekül áll a forint, és mutatunk egy szép részvényt is
Fellegi Tamás | 2016. június 7. 11:20
Tovább erősödik a forint, a pesti börze is tovább emelkedik. Általában is erősek a világ tőzsdéi: Amerika éves csúcson van, és ugyan az egyedi részvények már vegyesebbek, azért találtunk szép példát. Ázsiában és Európában ma abszolút bikapiac van, másfél százalék feletti index pluszokkal. És ami már minden nap megszokott: az olaj ereje is töretlen.
Részvény / Deviza / Áru Mélyben az olaj, csoda az egykori botránycégnél
Fellegi Tamás | 2015. december 8. 10:13
Heves ingadozás jellemzi a tőzsdéket: a tegnapi európai száguldást Amerikában kisebb, Ázsiában nagyobb esés követte. A BUX pluszban nyitott, nagyot emelkedik az Enefi, az egykori E-Star, miután úgy tűnik, eladja lengyel cégét. Az olaj immár 40 dollár alá került
Részvény / Deviza / Áru Mindent vesznek, amit érnek, csúcson a Richter
Fellegi Tamás | 2015. november 19. 11:02
Tegnap újra vételi őrület lett úrrá Amerikán, ami ma Ázsiában és Európában töretlenül folytatódik. Most már a BÉT is együtt halad a trenddel, a Richter a csúcsdöntés határán, az OTP az éves csúcs közelében. Még a forint is összekapta magát, tovább menetel a török líra.
Részvény / Deviza / Áru Esik az euró, a BÉT-ről pedig elszaladtak az új kibocsátók
Privátbankár.hu | 2015. november 12. 11:24
Az értéktőzsdék enyhén esnek, az eurót Draghi szavai gyengítik, a Waberer’s és a Duna House pedig elmenekültek hirtelen.
Részvény / Deviza / Áru Amerika kifulladt, a forint magához tért
Fellegi Tamás | 2015. november 10. 11:06
Az októberi rali kezd a múlt ködébe veszni, egyre méretesebb az amerikai korrekció, még a csodapapírok, mint az Alibaba, is visszaesnek. A Volkswagen tovább gyengül, a Richter elérte az 5000 forintot és tartja ott magát, a forint végre befejezte a mélyrepülést.
Részvény / Deviza / Áru Míg mi ünnepeltünk, rengeteg pénzt lehetett keresni
Fellegi Tamás | 2015. október 26. 10:39
Már csütörtökön felfelé indultak a tőzsdék, a lényeg persze akkor is este zajlott Amerikában, de aztán a pénteken gigantikus ralit produkáltak az indexek és jó néhány részvény, így aki ezekben ült, igen csinos profitot vághat zsebre. A dollár megerősödött, az olaj ennek megfelelően esett.
Részvény / Deviza / Áru Mindenki az Amazonnál vásárol, Oprah Winfrey fogyókúrás céget vesz
Fellegi Tamás | 2015. október 20. 10:33
Megint lerázták az amerikai tőzsdék az eladók nyomását, és kissé feljebb zártak. A Morgan Stanley gyenge eredményt hozott, ellenben az Amazonnál pörög az üzlet, alig tudják kiszolgálni az ügyfeleket. Kína emelkedett, az OTP és a Mol viszont gyengélkedik, a forint 310-nél érzi jól magát.
Részvény / Deviza / Áru Itt az újabb világvége, kerüljük a Volkswagent
Fellegi Tamás | 2015. szeptember 29. 10:12
Felgyorsultak az események a tőzsdéken: mindenhol az eladók tolonganak, méretesek a zuhanások. Amerika az augusztus végi mélységeket teszteli, Európát külön sújtja az autógyártási botrány, a Nikkei is zuhanórepülésben. Egy kicsit még az olaj és az arany is esett.
Részvény / Deviza / Áru Most derül ki igazán, ki a legény a gáton
Fellegi Tamás | 2015. szeptember 11. 16:58
A részvénytőzsdék augusztusban nagyot estek úgy Európában, mint Amerikában, és azóta sem tudtak feltápászkodni. Úgy tűnik, komolyabb trendről van szó, amelyben végre megmutatkozik, melyek az igazán erős részvények. Ezek lesznek azok, amiket egy komolyabb esés túladott szakaszában érdemes lehet megvenni.
Részvény / Deviza / Áru A Tesla-vezér kezében a világ jövője?
Privátbankár.hu | 2015. május 4. 15:17
A Facebook visz mindent a közösségi oldalak piacán, az Apple a telefonokén. A görög válság elszigetelt marad, ezúttal nem terjed át más országra.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG