Bajnokok Ligája
Vállalat A valaha volt egyik legnagyobb változás jöhet a futballvilágban
Pásztor András | 2020. október 20. 18:39
A Sky News értesülései szerint 6 milliárd dolláros pénzügyi csomagot készülnek összerakni egy Európai Premier League kedvéért. Öt angol top klub távozhat a Premier League-ből.
Vállalat Új helyen érhetik majd el a rajongók a Bajnokok Ligája meccseket
Privátbankár.hu | 2019. november 26. 20:00
Az európai foci kormányzó szerve azért vág bele az online kísérletbe, mert a tévécsatornák nem hajlandóak még több pénzt fizetni a közvetítési jogokért.
Vállalat A Fradi-Dinamo meccs megmutatta, miért sikeres a horvát, és miért tévút a magyar modell
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 15. 11:46
Egy hétnyi reménykedés után kedden ismét kijózanító pofonba szaladt bele a magyar klubfutball: az idegenbeli 1-1-es döntetlent követően hazai pályán egy négyest kapott a Dinamo Zagrebtől a Fradi, amely így elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától (BL).
Vállalat Nem a temérdek olajpénz, hanem a tudatos építkezés nyeri meg idén a Bajnokok Ligáját
Pásztor András | 2019. május 9. 20:28
Megszületett a BL-döntő párosítása: a madridi finálén a Tottenham Hotspur csap össze a Liverpoollal. Bár kispénzűnek egyik csapat sem nevezhető, óriási a különbség köztük és az oligarchák által az elmúlt évtizedekben felpumpált egyesületek között. A pénzügyi differenciáknál sokkal fontosabb, hogy az olajpénzekben dúskáló újgazdag klubokhoz képest egészen más, nagyon tudatos koncepció mentén haladt mindkét alakulat, mely kezdetben még nem hozott látványos eredményeket, de viszonylag rövid időn belül az európai foci csúcsára vezette a duót.
Vállalat Egymilliárdos átlagfizu: hol szakítanak a legtöbbet a focisták?
Wéber Balázs | 2019. február 11. 12:45
Habár az elmúlt évtizedben messze a spanyol klubcsapatok voltak a legsikeresebbek európai szinten, a legjobban továbbra is az angol bajnokságban lehet keresni – derül ki egy aktuális felmérésből. A Premier League-ben egy átlagos labdarúgó több mint egymilliárd forintnak megfelelő összeget visz haza évente – több mint harmincszor annyit, mint az NB1-ben játszó társai.
Részvény / Deviza / Áru Mocskos Bayern! - dúdolhatják elégedetten a kisbefektetők
Zsiborás Gergő | 2013. június 3. 17:39
A most záruló futballszezon a Manchester United régóta várt Wall Street-i debütálásával kezdődött és a német fociklubok hatalmas menetelésével végződött. Tavaly augusztus végén, amikor az európai top bajnokságok elrajtoltak, még senki nem mert volna nagyobb összeget tenni rá, hogy az idei év a német klubokról fog szólni. Pedig így lett. A Dortmund és a Bayern München vívta a legrangosabb európai kupa, a Bajnokok Ligája döntőjét, a bajorok pedig végül tripláztak, ahol eddig elindultak, mindent megnyertek. De vajon a tőzsdén is szárnyalnak?
Részvény / Deviza / Áru Foci és tőzsde? A részvényt hidegen hagyta a Dortmund győzelme
Eidenpenz József | 2013. április 13. 08:02
A német csapat győz, a részvénye pedig meglepő módon lefelé csorog. Pedig még egy magyar brókercég is vételre ajánlja. Mi lehet ennek az oka, hogy nézett ki az áralakulás hosszú távon és mennyire jó üzlet focirészvényt venni?
KKV Ez a Barcelona verhetetlen
Zsiborás Gergő | 2012. szeptember 2. 16:48
Hiába húzódik 5 éve a nemzetközi pénzpiaci válság, az európai klubfutball mit sem érez ebből. És ebben nemcsak az utóbbi években az európai piacon megjelent arab befektetőknek van szerepük, az utánpótlás nevelésre nagy hangsúlyt fektető klubok azt mutatják, minden pénzt megér egy-egy tehetség gondozása.
Részvény / Deviza / Áru Foci és üzlet nem passzol? – a szezon csúcspontján húszéves mélyponton az index
Eidenpenz József | 2012. május 19. 08:10
Nemrég fejeződött be a Bundesliga, ma, szombaton tartják a Bajnokok Ligája döntőjét, majd június 8-án kezdődik az Európa-bajnokság. Ennek ellenére az európai futballklubok részvényei gyengélkednek, a DJ Euro Stoxx Football index egy éve folyamatosan esik és csaknem húsz éves mélyponton van. A forráshiányos német klubok inkább rajongói kötvénykibocsátásokkal próbálkoznak.
KKV A MasterCard továbbra is az európai klubfutball elitje mellett
Privátbankár.hu | 2012. február 13. 15:45
A MasterCard meghosszabbította együttműködését az európai labdarúgó szövetséggel, így továbbra is a világ egyik legnépszerűbb sportrendezvényének kiemelt támogatója marad.
Friss
hírlevél