<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
CEBR
Makro / Külgazdaság Megjósolták, mikor lesz új ura a világnak - Magyarország beragad
Privátbankár.hu | 2018. december 26. 09:30
Az biztos, hogy Kína átveszi a vezető helyet a globális gazdaságban, a kérdés csak az, mikor - most úgy tűnik, a Trump által kirobbantott kereskedelmi háború csak két évvel hosszabbítja meg az amerikai világuralmat. A 21. század az ázsiai gazdaságoké - Magyarország az 57. helyen ragad be a legfrissebb előrejelzés szerint.
Vásárló Gondolta volna? – ennyit bukunk a dugókon
Privátbankár.hu | 2014. október 14. 16:05
Valljuk be, mindenki utál a forgalom közepén ücsörögni óránként. Most van egy hírünk, amiért még jobban utálhatja a dugókat!
Makro / Külgazdaság Kijött az új tanulmány: jók a kilátások az európeriférián
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 13. 17:11
Londoni elemzők szerint kezd magához térni az európeriféria minden országa.
Makro / Külgazdaság Ami Amerikának rossz, az most nagyon jó nekünk
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 7. 12:05
A várakozástól elmaradó legújabb amerikai foglalkoztatási adatok nyomán kétségessé vált, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve a közeljövőben hozzákezd gazdaságélénkítő célú mennyiség enyhítési programjának leépítéséhez - vélekedtek a pénteki adatismertetés után londoni pénzügyi elemzők.
Makro / Külgazdaság Meg sem kottyan a 20 billiós megszorítás Amerikának?
Privátbankár.hu | 2013. március 3. 17:35
Az amerikai gazdaság várhatóan nem fogja nagyon megszenvedni a márciussal életbe lépett költségvetési megszorításokat, és az sem valószínű, hogy az idei év egészére tervezett teljes kiadáscsökkentési program végigfut, mivel a kongresszus és a Fehér Ház minden bizonnyal hamarosan kompromisszumra jut - vélekedtek hétvégi helyzetértékeléseikben londoni pénzügyi elemzők.
Pénzügyi szektor Trónfosztás készül Londonban?
Privátbankár.hu | 2012. november 12. 07:25
A pénzügyi válság előtti csúcsnak alig több mint a tizedére zuhan idén a City befektetési bankárainak prémiuma, ráadásul London hamarosan elveszíti a világ első számú pénzügyi központjának státusát is - jósolta az egyik tekintélyes londoni gazdaságelemző intézet.
Makro / Külgazdaság Elemzők: jövőre is recesszióban lesz az euróövezet (frissítve)
Privátbankár.hu | 2012. november 5. 10:49
Az idei évre várt visszaesés után 2013-at is recesszióban tölti az euróövezet, 2014-ben is csak minimális növekedés várható. Németország helyzete a legjobb - állítják londoni pénzügyi elemzők.
Makro / Külgazdaság A következő 25 évre befagyhat az európai gazdaság
Privátbankár.hu | 2012. október 12. 16:33
Akár a következő negyedszázadon át is elhúzódhat a jelenlegi válság és Európa gazdasága stagnálni fog - vélik londoni elemzők.
Makro / Külgazdaság London aggódik Európáért
Privátbankár.hu | 2012. május 7. 07:52
A további költségvetési megszorításokat ellenző politikusok térnyerése zajlik szerte Európában, ami rövid távon jót tehet a valutauniós növekedési kilátásoknak, ám veszélyes fordulatot is eredményezhet az euróövezeti adósságválságban - vélekedtek londoni pénzügyi elemzők a francia elnökválasztás eredményét kommentálva.
Makro / Külgazdaság A brazil gazdaság még a focicsapatnál is jobban teljesít
Nagy Zsófia | 2012. január 26. 06:18
Brazília 2010-ben hihetetlen mértékű gazdasági növekedést produkált, tavaly pedig GDP-ben lekörözte Nagy-Britanniát is, így a világ hatodik legnagyobb gazdaságává vált - nemrég nagylelkűen fel is ajánlotta segítségét az euróövezeti mentőalap feltőkésítésére. Hogyan csinálják?
Deviza / Áru London még mindig temeti az eurót
Privátbankár.hu | 2012. január 21. 07:29
Továbbra is reális lehetőségként számolnak az euróövezet felbomlásával londoni elemzőházak. Bár a legtöbbjük elismeri, hogy az európai vezetők már eddig is sokat tettek ennek megakadályozására, mégis kevésnek tartják az eddigi intézkedéseiket. Az elemzések szerint az euróövezeti válság idén is erősen terheli a világgazdasági folyamatokat.
Makro / Külgazdaság Már recesszióban lehet a brit gazdaság
Privátbankár.hu | 2012. január 16. 16:12
A brit gazdaság valószínűleg már recesszióban van, és 2012 egészét is jó eséllyel recesszióban tölti - jósolták londoni pénzügyi elemzők, jóllehet ez utóbbi vélekedés nem egyöntetű a City elemzői közösségében. A londoniak egyre nagyobb esélyt adnak Görögország bukására és arra, hogy több ország is kilép az eurózónából.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG