<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Csecsenföld
Makro / Külgazdaság Putyin felé mutatnak a berlini politikai gyilkosság szálai
Káncz Csaba | 2019. augusztus 29. 09:45
A német sajtó és a grúziai elit az orosz katonai hírszerzésre mutat a berlini gyilkossággal kapcsolatban. A hidegháborút idéző merénylet körülményei arra utalnak, hogy Kadýrov csecsen elnök - egyben Putyin protezsáltja - is a megrendelők között lehet. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Négy támadás egy nap alatt: megint lecsapott az Iszlám Állam
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 21. 07:20
Rendőrökre támadtak Csecsenföldön muzulmán szélsőségesek. A terrorcselekményeket az Iszlám Állam vállalta magára.
Makro / Külgazdaság Putyin lassacskán elüldözi népét
Privátbankár.hu | 2018. május 11. 06:06
Az orosz menedékkérők száma gyorsan emelkedik az USA-ban, amióta Vlagyimir Putyin elnököt újraválasztották 2012-ben. Ellenzékiek és szexuális kisebbségek, vállalkozók egyaránt nagy számban távoznak. Európában is sok orosz kér menedékjogot, de ez a jéghegy csúcsa, sokan csendben, titokban érkeznek. Évente százezer orosz disszidálhat – még a kormány Akadémiája szerint is.
Makro / Külgazdaság Újabb bűnbandák veszik át az uralmat Németországban?
Privátbankár.hu | 2018. március 13. 14:42
Csecsen bűnbandák, az általuk beszervezett, küzdősportokban jártas őrző-védő és kidobóemberekkel lassan átveszik a német szervezett bűnözés kulcsterületeit a hatóságok figyelmeztetése szerint. Előretörésük különös agresszivitásuknak is köszönhető. A szálak lehet, hogy egyes politikusokig érnek.
Makro / Külgazdaság Ellenszankció: van-e dugipénze Obamának Csecsenföldön?
Privátbankár.hu | 2014. július 27. 08:46
Ramzan Kadirov csecsen elnök ellenszankciókat hozott az Egyesült Államok és az Európai Unió vezetőivel szemben, miután kiderült, hogy az ő neve is felkerült Brüsszel újabb feketelistájára a kelet-ukrajnai Moszkva-barát szakadároknak nyújtott segítsége miatt.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG