<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
FHB Lakásárindex
Ingatlan Méregdrága lakótelepi lakások: itt van, hol a legjobb élni
Privátbankár.hu | 2017. június 18. 11:25
Nemcsak országosan, de Budapesten belül is hatalmasak a különbségek a lakótelepi lakások árai között: a legolcsóbb csepelihez képest a legdrágább, Lágymányosi lakótelepen több mint a dupláját kell fizetnie a vásárlóknak egy ugyanakkora lakásért. De melyek a legjobb fővárosi lakótelepek? Hol, mennyit kérnek egy négyzetméterért?
Ingatlan Kiderült: ezek Budapest legolcsóbb és legdrágább lakótelepei
Privátbankár.hu | 2017. június 15. 07:43
A lakás állapotánál többet nyom a latba, hogy hol van, égig szöknek az árak.
Ingatlan Esélytelen közel parkolni mégis óriási a küzdelem ezekért a lakásokért
Privátbankár.hu | 2016. július 23. 18:05
A sétálóutcákban található lakásoknak megvannak a maga hátrányai, például biztosan nem fogunk tudni a ház elé parkolni, de az egyedi városi környezet gyakran kompenzálja az ott élőket. A sétálóutcai lakások értéktöbbletének mértéke jelentősen függ a közvetlen környék állapotától is, valamint a város más részein megvalósított fejlesztésektől - derül ki az FHB Index tematikus elemzéséből.
Ingatlan Drágábbak lettek a lakások - itt van, hogy mennyivel
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 3. 13:37
Az idén az első negyedévben, 2014 éves átlagához képest nominálisan 8,2, míg reálértelemben több mint 9 százalékos volt a drágulás mértéke, 2014 utolsó negyedévéhez képest pedig 3,7 százalékos volt az áremelkedés nominálisan - közölte az FHB Jelzálogbank Nyrt.
Ingatlan Talán még nem késő: most vegyél lakást, olcsóbb már nem lesz!
Privátbankár.hu | 2015. május 21. 14:27
A tavalyi adatok is azt mutatják, a lakásárak növekedése beindult. Az árak túl vannak a trendfordulón, és a lakáspiac fordulata a lakásépítési engedélyek számának alakulásában is megmutatkozik már.
Ingatlan Mennek felfelé a lakásárak: jövünk ki a válságból, most vásároljon!
Privátbankár.hu | 2015. február 18. 20:03
Az FHB Lakásárindex szerint egyre inkább jövünk ki a válságból. Szépen lassan, de egyértelműen kezdenek növekedni az árak, ráadásul a kilátások is jók az idei évre nézve. Ugyanakkor idén több változás is jön, mikre érdemes odafigyelni?
Ingatlan Leáldozóban az albérletek kora? Minden fiatal lakást akar venni
Privátbankár.hu | 2015. január 14. 16:09
Jócskán javult az elmúlt években az első lakásukat vásárló fiatalok helyzete. A kedvező hitelezési feltételek, a munkalehetőségek bővülése és az alacsony inflációs szint is segítettek abban, hogy feljebb másszon az FHB mutatója.
Ingatlan Közeleg a feltámadás: mikor vegyünk lakást?
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 5. 15:30
A nyers számokból ítélve még mindig lefelé tart a hazai lakáspiac, ám az FHB szakértői szerint az adatok megtisztítása után összességében bizakodásra ad okot a hazai lakáspiaci környezet.
Ingatlan Vége a 7 szűk esztendőnek? Ezért kell most lakást venni!
Privátbankár.hu | 2014. április 26. 13:48
Egyre több ingatlanpiaci szakértő állítja, hogy fordulat előtt áll a hazai lakóingatlan piac és a hét szűk esztendőt követően megindulhatnak a lakásárak felfelé. Véleményüket az ingatlan árak 2008 óta tartó csökkenésére, a hitelkamatok mélypontra süllyedésére, az alternatív befektetések (bankbetét, állampapír) hozamainak lemorzsolódására, a pozitív tapasztalatú, korábban hitelt felvevő ügyfelek ismételt megjelenésére az ingatlanpiac keresleti oldalán és a megújult állami támogatási rendszerre alapozzák, legfontosabbak a lakáscélra felhasználható kamattámogatások és a szocpol.
Ingatlan A fővárosban 7,5, Miskolcon csak 5 évig kell spórolni egy lakásra
Privátbankár.hu | 2013. november 6. 19:30
A tétel úgy igaz, hogy a teljes fizetést félretesszük minden hónapban és nem költünk semmire. Ugyanakkor egy felmérés szerint a különböző gazdasági folyamatok miatt kedvezőbb lett az első lakásukat vásárlók helyzete.
Ingatlan Nagyon rég kellett ilyen keveset dolgozni egy lakásért
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 19. 08:00
Az árak alacsonyak, a jövedelmek növekednek, a hitelek egyre olcsóbbak - végre feltámadhat a magyar lakáspiac. 13 éve nem volt ennyire jó vétel a magyar ingatlan.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló