<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Fogyasztási hitel
Személyes pénzügyek Így vehetsz fel 8 milliót gyorsan lakásvásárlásra
Privátbankár.hu | 2021. május 9. 20:02
Mit tehetsz, ha azonnal kell lakásvásárlásra a pénz, különben elhappolják előled a kiszemelt ingatlant? A jelzáloghitel igénylése több hét is lehet, ezért ez ilyen esetben van, hogy nem opció. Ha személyi kölcsönt veszel fel, ahhoz gyorsabban hozzájuthatsz, viszont nagyon drága. A megoldás a kettő ötvözésében lehet, de még mindig mélyen a zsebedbe kell nyúlni. A Bank360 összeállítása.
Személyes pénzügyek Itt vannak a számok - ezért éri meg átgondolni, hogy élünk-e a törlesztési moratóriummal
Privátbankár.hu | 2020. április 25. 18:02
A törlesztési moratórium márciusi bevezetése óta sokan találgatnak, hogy milyen hatással lesz a szünet a kölcsönükre. A Bank360.hu segítségével jártunk utána, hogy nagyjából mire számíthatunk, ha élünk az év végéig tartó moratóriummal.
Személyes pénzügyek Alaposan berobbant a magyarok hitelfelvételi kedve
Privátbankár.hu | 2018. november 6. 07:19
42 százalékkal nagyobb értékben kötöttek új lakás- és fogyasztásihitel-szerződéseket.
Személyes pénzügyek A szabályozó megfúrja a lakossági hitelbővülést
Privátbankár.hu | 2015. május 11. 16:20
Optimista képet próbál festeni a Cofidis a hitelfelvételről, ám az új hitelfelvételi szabályok és az a tény, hogy kevesen érzik a személyi hitelek terén a kamatverseny hatását, nem sok jóval kecsegtet.
Pénzügyi szektor Úgy félünk a hitelfelvételtől, mint a tűztől
Nagy László Nándor | 2015. március 11. 18:05
Bár kedvezőbb a bankok megítélése és érződik a lakosság anyagi helyzetének javulása, a hitelfelvételt a megkérdezettek továbbra is félelmetes terméknek gondolnák, amelyet legfeljebb végső esélyként vesznek/vennének igénybe - derült ki a Deloitte kutatásából.
Vásárló Te is áruhiteles tévén nézed a meccset? És az iskolakezdésre gondoltál már?
Nagy László Nándor | 2014. július 9. 17:08
Az első statisztikák szerint tarolt a foci vb az áruhitelezésben, a személyi kölcsönt nyújt bankok ugyanakkor nyugodtak: az ő igazi piacukat az iskolakezdés hozza majd meg.
Pénzügyi szektor Tényleg kezdenek megint rákapni a magyarok a hitelekre?
Nagy László Nándor | 2014. július 7. 17:20
Bankonként eltérő, hogy mely szegmenesben érzik a lakossági hitelkereslet-élénkülést - ez alátámaszthatja azt a nézetet, hogy tényleg itt a trendforduló. Persze, van aki az alacsony bázisra figyelmeztet - joggal.
Pénzügyi szektor Kemény büntetés a hitelezőknek: ki kapja a legnagyobb pofont?
Privátbankár.hu | 2014. május 23. 11:10
Keményen megbüntette az MNB a felfutóban lévő fogyasztási hitelező cégeket - a legkomolyabb bírságot a Cofidisnek kell fizetnie. Az jól látszik, hogy a 2014-es május nem ezen cégek legszebb hónapja lesz.
Vásárló Kétszer több pénz van a zsebünkben, így is le vagyunk maradva
Privátbankár.hu | 2014. május 14. 18:06
Megduplázódott Közép- és Kelet-Európa háztartásainak GDP-arányos nettó pénzügyi vagyona 2004-től 2013-ig, megközelítve tavaly a 780 milliárd eurót.
Vásárló Itt a fordulópont - mire költenek a legszívesebben a magyarok?
Nagy László Nándor | 2014. május 14. 11:33
Óvatos bizakodással tekint előre az európai fogyasztó - a válság után először nőtt 2014-ben a gazdaság és a háztartás helyzetére vonatkozó értékelés Európában és hazánkban is. A régiónk polgárai ugyanakkor még mindig terméket, eszközöket vásárolnának, míg a nyugat-európai polgárok pihenésre, szórakozásra költenének többet.
Pénzügyi szektor A nap grafikonja: mit adtak nekünk a kamatcsökkentések?
Eidenpenz József | 2014. február 18. 06:09
A sorozatos kamatcsökkentések mennyire törtek utat a polgárok zsebeibe, a lakossági betétek és hitelek kamata felé? Jobban járnak-e a forinthitelesek, mint korábban? A jegybanki alapkamat csökkenése mellett mennyivel esett vissza a banki kamat? Ugyanannyival, vagy többel, kevesebbel?
Makro / Külgazdaság Melegszik a motor, lassan nagyobb fokozatba kapcsolhatunk
Privátbankár.hu | 2013. június 27. 09:49
Tovább javultak a gazdaság növekedési kilátásai júniusban. A reálkeresetek és az ipari termelés emelkedése húzta felfelé a kilátásokat.
Vásárló Legális uzsora Szlovákiában? Rengeteg a végrehajtás a szomszédban
Privátbankár.hu | 2013. április 8. 15:34
Szlovákiában átlagban minden ötödik lakos ellen folytat eljárást a végrehajtó, és a végrehajtások száma évről évre nő. A végrehajtások száma elérte az egymilliót. A jogszabályokon változtattak, de az nem sokat segít az adósoknak.
Pénzügyi szektor Az állami támogatás pörgetheti fel a lakáshitelezést - a vállalatok dolga egyre nehezebb
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 29. 11:18
Az MNB friss felmérése szerint a lakáshitelek állami kamattámogatása jelentősen, 9 százalékra csökkenti a jelenlegi 13 százalék körüli kamatszintet a támogatási időszak elején, ami élénkítheti a lakáshitelezést. A vállalati szegmensben a hitelfeltételek az előző negyedév során tovább szigorodtak.
Vásárló De nehéz az iskolatáska: megpakoljuk THM-mel
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 27. 12:50
Az iskolakezdés az őszi családi költségvetés egyik meghatározó eleme. A K&H szakértői szerint a családok a nyár végén esedékes plusz kiadások fedezésére gyakran a fogyasztási hitelt hívják segítségül.
Vásárló A szlovákok nekiálltak fogyasztani - hitelből
Privátbankár.hu | 2012. május 10. 14:44
Az euró szlovákiai bevezetése óta a legtöbb fogyasztói hitelt márciusban folyósították ügyfeleiknek a szlovákiai bankok - adta hírül a Szlovák Nemzeti Bank (NBS) adataira hivatkozva a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.
Vásárló Csak a végtörlesztés és az árfolyamgát után lesz rendes hitel?
Privátbankár.hu | 2012. március 1. 11:11
Az MNB közzétette legújabb hitelezési felmérésének eredményeit. A felmérés megállapítja, hogy a nehezülő finanszírozás gyengíti a bankok hitelezési képességét. A bankok válaszai alapján mindez egyre nagyobb mértékben magyarázza a vállalati és háztartási hitelezési feltételek szigorítását. Új háztartási hitelkihelyezések a végtörlesztés és az árfolyamgátba történő bejelentkezések után várhatók.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló