<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Hatékonyság
Karrier Mit tehetnek a vezetők azért, hogy a dolgozók igazán hatékonnyá váljanak?
Kollár Dóra | 2021. május 24. 18:04
Ugyan már lecsengőben van a harmadik hullám Magyarországon, a járvány rányomta a bélyegét a mindennapjainkra, így a munkahelyi hatékonyságra is. A Harvard üzleti szaklapja egy egyetemi kórház példáján keresztül mutatta be, mennyit számíthatnak a menedzsment döntései a hatékonyság növelésében.
KKV Miért kell egy vállalkozásnak bankkártya?
Gáspár András | 2019. február 8. 13:20
Magyarországon jelenleg több mint 9 millió bankkártya van forgalomban, a kártyás vásárlások növekedése pedig töretlen. Berkes Tiborral, a Mastercard üzletfejlesztési és értékesítési vezetőjével beszélgettünk arról, mi a helyzet a vállalati bankkártyákkal - milyen plusz szolgáltatásokat nyújtanak ezek a plasztikok, és hogyan tudják segíteni a cégek hatékony működését.
Karrier Hogyan éljük túl, hogy összezárnak a kollégákkal? 7 tipp minden munkahelynek
Privátbankár.hu | 2019. január 13. 11:31
Magyarországon az open office gazdasági megfontolásból terjedt el a kétezres évek elején és hatékonysági szempontok miatt kezdik hanyagolni sok helyen. A népszerűtlenségnek számos oka van, melyek egy része orvosolható, javítható. Erre ad tippeket az Offiseven, hazánk egyik első munkakörnyezet-tervezője.
Karrier Az idősebbek tényleg kevésbé tudnak jól dolgozni?
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 23. 12:40
Két német kutatóintézet szerint az idősebbek munkateljesítménye a nyugdíjkorhatár felé közeledve nem romlik, inkább átalakul. A szakmai és élettapasztalat alkalmasabbá teszi őket csoportmunkára és bonyolultabb feladatok megoldására, míg a fiatalok gyorsaságban tarolnak. Senkit sem kellene leírni, csak oda kell figyelni, kinek milyen munkát érdemes végeznie.
Közérdekű Hamarosan indul a roham: te is korszerűsítesz az állam pénzén?
Privátbankár.hu | 2017. február 22. 16:25
Itt van, amit mindenképpen érdemes tudni a lakossági kamattámogatott hitelprogram, melyet energiahatékonysági felújításokra lehet majd felvenni.
Személyes pénzügyek Máris bebuktad az újévi fogadalmad? Elmondjuk, mit csinálsz rosszul
Privátbankár.hu | 2017. január 27. 20:01
Pedig olyan szépen indult (idén is) minden. Már majdnem voltál eddig négyszer az edzőteremben és a cigistopot is csak akkor szegted meg, amikor a kollégák otthagytak a szünetben. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, az emberek alig 10 százaléka tudja tartani magát a fogadalmaihoz. Horváth Dóra pszichológus most ad néhány tippet, hogy te is közéjük tartozz az év időszakától függetlenül.
Karrier A tudósok felfedeztek egy egyszerű trükköt, amitől te is keményebben dolgozol majd
Privátbankár.hu | 2016. június 15. 15:40
Lehet, hogy mégis van haszna annak, ha egy kávézóban ülsz le dolgozni.
Vásárló Két másodperc alatt is felpörgetheted az agyad - ezt próbáltad már?
Privátbankár.hu | 2016. február 7. 11:13
Meghökkentő, mennyire nem mindegy, hogyan ülünk le a számítógép elé, amikor dolgozunk: bizonyíték van arra, hogy nem ugyanúgy teljesít az, aki görnyedve üti a billentyűzetet, mint aki egyenes háttal ül a székén. Ha valamit meg kell oldani, húzd ki magad!
Tippek Bábeli zűrzavar: így egyszerűsítsd cégen belül a kommunikációt
Privátbankár.hu | 2015. november 12. 18:04
Legyen szó bármilyen vállalkozásról, ahol többen dolgoznak, a hatékony kommunikáció kulcsfontosságú a növekedéshez. Nem könnyű azonban kiválasztani a megfelelő eszközöket ahhoz, hogy munkatársaink együttműködését leegyszerűsítsük és munkájukat gördülékennyé tegyük.
KKV Folyton értekezleten ül? Tucatnyi e-mailt kap? Ezért nem halad a munkával
Privátbankár.hu | 2014. június 23. 18:03
Az e-mailek és az értekezletek állnak leginkább a hatékony belső működés útjában a hazai közép- és nagyvállalatoknál. Az irodai dolgozók például havonta közel 3 munkanapot töltenek vállalati meetingeken, és egy tipikus, 5 fős döntéshozatal jellemzően 65 e-mailt generál.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos