<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Henkel
Vállalat Megszenvedte a logisztika drágulását a Henkel
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 16. 07:28
De jelentősen növelte a bevételét az első félévben.
Részvény / Deviza / Áru Viharos hétkezdet utáni csend – mi várható kedden a tőkepiacokon?
Csabai Károly | 2019. május 7. 11:01
A hét első napjának második felében a kínaiak hatástalanították a bombát, amit Donald Trump dobott hétvégi Twitter-üzenetében a piacokra azzal, hogy kilátásba helyezte, péntektől megemeli az ázsiai ország termékeit sújtó amerikai vámokat, jelezve, közel sincs még vége a két ország közötti kereskedelmi háborúnak. Peking ugyanis bejelentette, ennek ellenére képviselteti magát a szerdára kitűzött kétoldalú megbeszélésen, amire a piacok bőszen elkezdték ledolgozni a hátrányukat, s a mai nap is viszonylagos nyugalomban telhet.
Részvény / Deviza / Áru Kritikus szinteken a forint, nagyot esett a BUX és Andy Vajna cége
Privátbankár.hu | 2019. január 21. 18:41
Európában esegettek a tőzsdeindexek ma, miközben az USA-ban ünnepnap van. A BUX az átlagnál sokkal nagyobbat esett úgy, hogy a három legnagyobb cég fej fej mellett ment lefelé a lejtőn. A forint viszont folytatta erősödését, és az árfolyam átlépett egy újabb fontos határt.
Vállalat Nem is hinnéd, hány cégünk van német milliárdosok kezében
Privátbankár.hu | 2018. április 13. 06:06
Leggyakrabban inkább magyar, világszintű vagy amerikai milliárdosokról esik szó, pedig Németországban is számosan élnek olyanok, akiknek Magyarországra nagy hatásuk van. Tudja, ki áll például a Lidl, az Aldi, a Jacobs vagy a Volkswagen, esetleg a Henkel mosóporok mögött? Mennyi pénzük van a leggazdagabbaknak?
Vállalat Rengeteg barátja van már a kormánynak - itt egy újabb
Privátbankár.hu | 2016. május 24. 12:31
Most a Henkel Magyarország Kft.-vel kötöttek stratégiai megállapodást.
Részvény / Deviza / Áru Szárnyaló DAX: mivel lehetett a legtöbb pénzt keresni?
Fellegi Tamás | 2015. március 9. 16:30
A legfontosabb német részvényindex sokáig ostromolta a 10 ezer pontot, majd januárban áttörte és azóta sebesen emelkedett 15 százalékot. Ha az októberi 8350 pontos mélyponthoz viszonyítunk, akkor a nyereség 40 százalék. Ezek igen szép értékek, megnézzük, mely egyedi részvények viszik az indexet.
KKV Vegyipari óriáscég oktat takarékoskodásra
Privátbankár.hu | 2014. június 8. 10:09
32 országban diákok tízezrei tanulhatják meg, hogyan kell gazdálkodni a vízzel és az árammal. A programban magyar diákok is részt vesznek.
Karrier Fejleszt a Henkel körösladányi gyárában
Privátbankár.hu | 2012. október 9. 09:38
A körösladányi gyár területén infrastrukturális és ingatlanfejlesztés indult el. A beruházási költség jelentős részét eszközbeszerzésre és informatikai fejlesztésre fordítják.
Karrier Henkel-dolgozók, figyelem: ezer eurós prémium a láthatáron!
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 28. 14:34
A mosó- és mosogatószereket, testápolási cikkeket és ragasztóanyagokat gyártó német cég fejenként ezer euró prémiumot ígér a Henkel-csoport minden egyes dolgozójának, ha sikerül teljesíteni az idei profitcélt. A cél, hogy az árbevétel-arányos jövedelmezőségi mutató az idei év egészében elérje a 14 százalékot. A mutató az első félévben 14,1 százalék volt az egy évvel korábbi 12,7 százalékot követően.
Vásárló Magyarországon a fogyasztók 30 százalékának a takarékosság a fontos
Privátbankár.hu | 2012. április 4. 18:30
A válság hatására átalakul a fogyasztói magatartás, a gazdasági kényszer erősíti a vásárlói tudatosságot, és ennek pozitív társadalmi következményei vannak - hangsúlyozta Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem professzora szerdán a Henkel cég fogyasztói felmérését ismertető sajtótájékoztatón Budapesten. Nálunk a legmagasabb a takarékoskodó fogyasztók aránya.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG