<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
IPOSZ
KKV IPOSZ-vezető: segítség a hitelmoratórium a kkv-knak
MTI | 2021. szeptember 16. 18:18
Nagy segítség a rászoruló családi, mikro- és kisvállalkozásoknak, hogy a kormány meghosszabbította a hitelmoratóriumot a vállalatok számára is - mondta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) elnöke az MTI-nek.
KKV Mitől pörögnének fel a legkisebb magyar cégek?
Privátbankár.hu | 2015. január 4. 11:59
A kisvállalkozások a növekedési hitelprogramból 2014-ben nem tudtak úgy részesedni, mint ahogy szerettek volna, mert a kereskedelmi bankok az első ütemben a kis cégek által szükségesnek tartott hiteleknél nagyobb összegek kihelyezésében voltak érdekeltek - mondta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) elnöke az MTI-nek adott évértékelő interjúban.
KKV Panaszkodnak a kőművesek: házat építenének adminisztráció helyett
Privátbankár.hu | 2013. október 27. 08:25
Tarthatatlannak tartják helyzetüket az építőiparban dolgozók a gyakran változó jogszabályok miatt. Az IPOSZ gyűjtötte össze panaszaikat.
KKV Az adóhatóságtól kérnek segítséget a Mal beszállítói
Privátbankár.hu | 2013. március 4. 17:13
A szaktárcával, a helyi önkormányzattal és az adóhatósággal kezdenek tárgyalásokat a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. beszállítói az adókötelezettségeinek teljesítéséről, esetleges csökkentéséről, vagy átütemezéséről.
Karrier Érdemes átnézni az összes munkaszerződést
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 23. 07:41
Az Ipartestületek Országos Szövetsége azt javasolja a munkaadóknak, vizsgálják felül a munkaszerződéseket: nézzék meg, hogy megfelelnek-e az új Munka törvénykönyve előírásainak.
hírlevél
Ingatlantájoló