IPOSZ
Vállalat Újabb javaslat: emelnék a kata összegét, kizárnának bizonyos tevékenységeket 
Privátbankár.hu | 2022. június 10. 11:54
Az Ipartestületek Országos Szövetség bízik abban, hogy mielőtt bármit döntenének a katáról, meg fogják hallgatni azokat a vállalkozókat is, akik tényleg érintettek. Több javaslatot is megfogalmaztak a kata átalakítására - megszüntetés helyett.
KKV IPOSZ-vezető: segítség a hitelmoratórium a kkv-knak 
MTI | 2021. szeptember 16. 18:18
Nagy segítség a rászoruló családi, mikro- és kisvállalkozásoknak, hogy a kormány meghosszabbította a hitelmoratóriumot a vállalatok számára is - mondta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) elnöke az MTI-nek.
Vállalat Így nyitottak újra a fodrászatok, kozmetikák  
MTI | 2021. április 8. 16:11
A szolgáltatók fel tudtak készülni az üzletek újranyitására, a távolságtartást elsősorban időpontfoglalással oldják meg, amivel elkerülik az esetleges torlódást.
KKV Most lesz vége a tisztességtelen cégeknek – lehet gázszerelőt találni? 
Szarvas György | 2020. március 25. 06:04
A katás vállalkozásoknak mindösszesen az egyötödét érintik a kormány gazdaságvédelmi intézkedései, az Iposz azonban tovább bővítené a listát, kiterjesztené az egyéni vállalkozókra is. Mivel a válság az egész szolgáltató szektorra hat, megnéztük, mennyire nehéz víz- vagy gázszerelőt hívni.
Karrier Nagy baj, hogy a kutya sem akar nálunk vállalkozni 
Privátbankár.hu | 2016. április 16. 09:34
Mindössze a tanulók 1-2 százaléka szeretne vállalkozásba kezdeni egy felmérés szerint.
KKV Nehéz idők jönnek a magyar iparosoknak - soroljuk a bajokat? 
Privátbankár.hu | 2015. december 31. 18:05
Az uniós pályázatok késnek és nem is igazán a kis cégeknek vannak kitalálva. Nehéz évek elé néz az iparosság, a családi vállalatokat senki sem akarja így tovább vinni az Iposz vezetője szerint. Az idős mestereknek munka helyett már a fiatalokat kellene tanítaniuk.
KKV Mitől pörögnének fel a legkisebb magyar cégek? 
Privátbankár.hu | 2015. január 4. 11:59
A kisvállalkozások a növekedési hitelprogramból 2014-ben nem tudtak úgy részesedni, mint ahogy szerettek volna, mert a kereskedelmi bankok az első ütemben a kis cégek által szükségesnek tartott hiteleknél nagyobb összegek kihelyezésében voltak érdekeltek - mondta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) elnöke az MTI-nek adott évértékelő interjúban.
KKV Panaszkodnak a kőművesek: házat építenének adminisztráció helyett 
Privátbankár.hu | 2013. október 27. 08:25
Tarthatatlannak tartják helyzetüket az építőiparban dolgozók a gyakran változó jogszabályok miatt. Az IPOSZ gyűjtötte össze panaszaikat.
KKV Az adóhatóságtól kérnek segítséget a Mal beszállítói 
Privátbankár.hu | 2013. március 4. 17:13
A szaktárcával, a helyi önkormányzattal és az adóhatósággal kezdenek tárgyalásokat a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. beszállítói az adókötelezettségeinek teljesítéséről, esetleges csökkentéséről, vagy átütemezéséről.
Karrier Érdemes átnézni az összes munkaszerződést 
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 23. 07:41
Az Ipartestületek Országos Szövetsége azt javasolja a munkaadóknak, vizsgálják felül a munkaszerződéseket: nézzék meg, hogy megfelelnek-e az új Munka törvénykönyve előírásainak.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG