Litecoin
Részvény / Deviza / Áru Jól állja a forint a sarat, 15 éve nem láttunk ilyet 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 2. 13:20
A részvénypiacokat alaposan megtépázta az amerikai államadósság leminősítése, de a magyar eszközök ma is felülteljesítők. Másfél évtizede nem emelkedtek a részvények ilyen környezetben, mint idén, nem is szokott ez az állapot túl sokáig fennmaradni. Túl sok volt már a bika, jó és rossz meglepetések érkeztek.
Részvény / Deviza / Áru Intervenció volt a forintpiacon, nem sikerült a litecoin-átverés 
Eidenpenz József | 2021. szeptember 14. 12:13
Az európai tőzsdék többsége szerény mínuszban van, köztük a BUX is, de az egyedi sztorikra nem lehet panasz. Ma az AutoWallis szállt el, miután az OTP optimista elemzést tett közzé. A forint kissé gyengül, annak ellenére, hogy intervencióval felérő lépéseket tettek a hazai pénzügyi vezetők. Hamar behalt a litecoin-áremelkedés, új erő viszi fel az uránbányákat.
Részvény / Deviza / Áru Jöhet még meglepetés, mindenki téved a bitcoinnal kapcsolatban? 
Eidenpenz József | 2017. december 13. 06:06
A bitcoin vad ingadozása lassult, miután bevezették egy határidős árutőzsdére. Lehet, hogy vége a vadnyugatnak, és konszolidálódik az ármozgás? A tőzsdei bevezetésnek lehet ilyen hatása, van ugyanis egy új spekulációs lehetőség, havi több százalékos hozammal. Havi 2-4 százalékért sok új vevő jelentkezhet.
Részvény / Deviza / Áru 6 alternatív fizetőeszköz, ami letaszíthatja a bitcoint a trónról 
Eidenpenz József | 2017. december 1. 12:42
A bitcoinról beszél az egész világ, főleg az árfolyamról, pedig vannak olyan digitális pénzek, amelyek sokkal inkább használhatók, és egyszer le is taszíthatják a trónjáról. Bemutatjuk a hat legnagyobb értékű, legesélyesebb jelöltet, köztük a sötétet, a digitális ezüstöt és a “bitcoin aranyat”. Lehet, hogy a bitcoin lesz az elásott kincs, és valami más a forgó készpénz?
Részvény / Deviza / Áru Tovább tart a bitcoin-mánia, megint átlépett egy éles határt az árfolyam 
Privátbankár.hu | 2017. május 24. 21:18
Már meghaladja egyes kisebb országok, mint Magyarország tőzsdei kapitalizációját is a bitcoin nevű számítógépes pénz összértéke, és a mániának egyelőre nincsen vége. A vételi érdeklődés annak is szólhat, hogy talán végre megoldanak egy problémát, ami lassítja a fizetési forgalmat. De a többi hasonló fizetőeszközt még jobban veszik.
Részvény / Deviza / Áru Bitcoinár-robbanás 3.0: ismét tízszereződik az árfolyam? 
Eidenpenz József | 2017. május 10. 15:03
Megint száguld a bitcoin árfolyama, hol lesz a vége? Egy év leforgása alatt négyszeresére nőtt, csak az idén 78 százalékkal emelkedett. A legfontosabb ok lehet, hogy általában megnőtt a digitális fizetőeszközök iránti kereslet, és a bitcoin segítségével lehet megvenni más számítógépes fizetőeszközöket. A bitcoin így lényegében csak a jéghegy csúcsa.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG