NN Biztosító
Vállalatok Már nem csak életbiztosító lesz az NN
Csabai Károly | 2019. december 9. 12:24
Három új termékkel indulnak. Elsőként, a jövő év elejétől hitelfedezeti és jövedelempótló biztosítást lehet kötni a holland cég magyar leányánál, 2020 második félévétől lakásbiztosításokat, 2021-től pedig utasbiztosításokat.
Személyes pénzügyek Tönkremegy a család, ha egyetemre megy a gyerek?
Privátbankár.hu | 2018. július 24. 13:06
Több tízezer hallgató kezdheti meg a tényleges felkészülést az egyetemi vagy főiskolai tanulmányaira, miután holnap kihirdetik a felvételi ponthatárokat.
Vásárló Az életeddel játszol, ha ilyennel közlekedsz Budapesten
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 16. 08:15
A biciklizés nem csak sport, hanem életérzés is, legalábbis ezt vallják a fanatikusok. A városi kerékpározás egy egyre népszerűbbé váló módja a közlekedésnek, ugyanakkor számos bosszúsággal is jár mind a biciklisnek, mind a többi közlekedőnek egyaránt. Vannak alapvető szabályok, amiket érdemes betartani, máskülönben könnyen egy kórházi ágyon találhatjuk magunkat. Összeszedtük, mi a biciklizés öt legádázabb buktatója.
Vásárló Csak a gond van a sporttal - te mennyit ülsz a balesetin?
Privátbankár.hu | 2017. május 26. 09:16
A lakosság fele egyáltalán nem sportol, aki meg igen, az összetöri magát.
Vásárló Szeretsz futni? Most kedvezményt kapsz a sportolásért
Privátbankár.hu | 2017. április 28. 14:06
Egy új magyar alkalmazás kuponokkal hálálja meg a lefutott kilométereket.
Személyes pénzügyek Életveszélyes játékot űznek a magyarok - te mikor voltál szűrésen?
Privátbankár.hu | 2017. április 22. 14:38
Nem járnak szűrővizsgálatokra, pedig elhízottak és a túlsúllyal kapcsolatos gondokkal, magas vérnyomással, ízületi és érrendszeri problémákkal küzdenek a magyarok, miközben teljesen egészségesnek gondolják magukat - többek között ez derül ki Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának eredményeiből.
Vásárló Rengetegszer vagyunk betegek – te mennyit költesz az egészségedre?
Privátbankár.hu | 2017. április 7. 17:22
Amellett, hogy rengeteget járunk kórházba, szörnyen egészségtelenül is élünk: Magyarországon él a legtöbb dohányos és alkoholista az Európai Unióban, de szörnyűek az étkezési szokásaink is, és alig mozgunk. Rajtunk múlik, vagy az államnak is tennie kéne valamit? Ma van az Egészségügy világnapja, az NN Biztosító pedig összegyűjtötte, pontosan mik is azok, amik miatt lényegesen rövidebb ideig élünk, mint egy átlagos európai.
Személyes pénzügyek Ha tényleg leesünk a lábunkról: hány napig vannak kórházban a magyarok?
Privátbankár.hu | 2017. január 10. 09:32
Majdnem nyolc napot tölt átlagosan kórházban az, akinek fekvőbeteg-ellátásra van szüksége Magyarországon. Bár a sebészeti és baleseti sebészeti ellátásra szoruló betegek átlagosan nem egészen öt napot töltenek kórházban, otthoni lábadozásuk még heteket vehet igénybe.
Személyes pénzügyek Te tudod, hogy miből fogsz megélni nyugdíjasként? Az államra nem számíthatsz
Privátbankár.hu | 2016. december 17. 10:25
Az elmúlt években növekedett az egyébként alacsony szám, így a magyar lakosság 36 százaléka már tudatos pénzügyi tervvel készül a nyugdíjas éveire – derül ki az NN Biztosító reprezentatív kutatásából. A felmérés szerint a magyarok kétharmada tisztában van a nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adójóváírási lehetőséggel is.
Személyes pénzügyek Pihenés helyett munka: nyugdíjasként is dolgoznak a magyarok
Privátbankár.hu | 2016. december 4. 12:44
A magyarok többsége nyugdíjasként is dolgozna, leginkább azért, mert szeretne aktív maradni – derül ki egy friss kutatásából. Ám az aktív nyugdíjas éveket tervezők is heti egy-két napos elfoglaltságban gondolkodnak leginkább, ami nem válthatja ki az öngondoskodást, az előre tervezést.
Makro / Külgazdaság Ezért nem jut több pénz nyugdíjra? Így számolt a kormány 2017-re
Privátbankár.hu | 2016. május 4. 19:01
Maga Varga Mihály is elismerte, hogy szem előtt tartották a választásokat, amikor a 2017-es büdzsével készültek. De mit is takar választási költségvetés fogalma és mivel számol a kormány jövőre? Indokolt milliárdokat költeni a terrorellenes akciókra? Virovácz Péter makrogazdasági elemző vette górcső alá a költségvetést kiadási oldalról, később pedig a bevételeket is megvizsgálja.
Pénzügyi szektor Gond volt a tájékoztatással: milliókra bírságoltak egy biztosítót
Privátbankár.hu | 2016. január 14. 09:23
Az MNB 12 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki az NN Biztosítóra annak életbiztosítási szerződéskötési gyakorlata miatt.
Pénzügyi szektor Milliókra büntették az egyik biztosítót
Privátbankár.hu | 2015. december 7. 10:38
Az MNB 18 millió forintos felügyeleti és fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki az NN Biztosító Zrt.-re az életbiztosítási szerződések kezelésénél tapasztalt nem megfelelő eljárások és a szerződések hiányos tartalmi elemei, illetve az ügyfél-tájékoztatásra és panaszkezelésre vonatkozó jogsértések miatt - közölte a jegybank a Privátbankárral.
Személyes pénzügyek Felkopik az állunk, ha nem kezdünk el már most félretenni a nyugdíjas évekre
Privátbankár.hu | 2015. november 3. 18:05
Egy friss felmérés szerint az átlagnyugdíj 2050-re a jelenlegi nyugdíj 79 százalékra csökken, így a nyugdíjasok egyre kisebb hányadát lesznek képesek kifizetni azoknak a termékeknek és szolgáltatásoknak, amelyeket ma még megengedhetnek maguknak. Nincs más megoldás tehát mint az öngondoskodás, de hogyan és mennyit kellene félretennünk a nyugdíjas évekre?
Személyes pénzügyek Ki fogja eltartani a rengeteg nyugdíjast? Meginoghat a rendszer
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 18. 10:15
Az Eurostat előrejelzése szerint 2080-ra a 80 évesnél idősebb emberek részaránya Európa teljes népességén belül megduplázódik.
Személyes pénzügyek Veled mi történne, ha hosszú időre kórházba kerülnél?
Privátbankár.hu | 2015. május 22. 18:30
Egy kutatás szerint a magyarok kétharmada nincs anyagilag felkészülve egy súlyos, hosszantartó betegségre, pedig minden második ember aggódik az egészségéért. Egy komoly megbetegedés miatt évekre is kieshetünk a munkából, miközben a betegség kezelése tetemes összegekkel terheli meg a családi költségvetést, amin csak kismértékben enyhít a táppénz.
Biztosítás Nevet vált az egyik biztosító
Privátbankár.hu | 2015. március 3. 11:31
Április 1-jétől NN Biztosító néven működik tovább a holland ING Biztosító, miután a pénzügyi csoport ING Bankra és NN Biztosítóra válik szét.
hírlevél