<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Norbi Update Lowcarb
Részvény / Deviza / Áru Valaha meg lehetett gazdagodni vele, ma a gatyánk rámegy
Fellegi Tamás | 2016. szeptember 23. 14:41
A rendszerváltás után, a privatizáció során rengeteg részvény került a piacra, melyeket nem, vagy csak később vezettek tőzsdére. Ezek remek befektetési lehetőségek voltak, ma már viszont csak baj van velük: forgalomképtelenek, és a brókercégek sokszor jelentős összeget szednek szimplán a tárolásukért.
Részvény / Deviza / Áru Elakadt a forinterősödés, Norbi szárnyal
Fellegi Tamás | 2016. szeptember 20. 10:21
Egyelőre lecsengeni látszik a pénteki felminősítés hatása, sem a forint, sem a hazai tőzsde nem erősödik tovább, a Norbi Update azonban száguld, izgalmasak lehetnek a papír utolsó tőzsdén töltött napjai. Az angol font újra mélyponton, a zloty jól tartja magát, az olajár egynapos felpattanás után újra esik.
Részvény / Deviza / Áru Nagyot ugrott az arany, Norbi ismét mélyponton
Fellegi Tamás | 2016. szeptember 7. 10:15
Tegnap újra kereskedtek Amerikában, és mint ahogy ez az utóbbi időben megszokott, ismét a csúcsok körül jártak az indexek. A világ többi része ma sem mozdul, itthon ma korrigál az OTP, és újra történelmi mélyponton a Norbi Update. Az arany egy szép nagyot vágtázott, az olaj ára viszont nem mozdult érdemben.
Részvény / Deviza / Áru Erős a török líra, kitört az OTP
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 5. 19:12
Amerikában szünnap van, Európa meg sem mozdult, a pesti börzén a Mol és az OTP ment jól, utóbbi mai záróárán kitörést mutat az 5 éves bázisból.
Részvény / Deviza / Áru Meglepően sokan maradtak egy csónakban Norbival
Fellegi Tamás | 2016. augusztus 16. 10:40
Tegnap tette közzé a Norbi Update, mennyi részvényt vásárolt a cég a vételi ajánlat során: a részvényesek fele nem élt a lehetőséggel. A BÉT-en a Richter és az OTP van lejjebb, a forint stabil, az angol font viszont tovább gyengül. Amerikában a főbb tőzsdeindexek soha nem látott magasságban zártak.
Részvény / Deviza / Áru Drágul az olaj, esik a font sterling, Norbi felpattant
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 15. 18:35
Vég nélkül emelkedik Amerika, Európa csendes, a forint szépen erősödik, az angol font tovább esik. A BÉT-en főleg a Mol erősödött, Norbi bejárta a lehetséges napi 40 százalékot.
Részvény / Deviza / Áru Norbi még soha nem volt ennyire maga alatt
Fellegi Tamás | 2016. augusztus 15. 11:25
Soha nem látott mélységben az Update árfolyama, a felvásárlási ajánlat ellenére. Az olaj nagyon szépen megindult, robog az 50 dolláros ár felé. A forint továbbra is a nagy ellenállással birkózik, az angol font alatt viszont nincs támasz. A tőzsdék szakadatlanul emelkednek, Amerikában örökös, Európában éves csúcsok nap, mint nap.
Részvény / Deviza / Áru Sokat esett a font, mégsem gyenge
Fellegi Tamás | 2016. augusztus 2. 10:44
Az angol font az euróhoz képest most sem olcsó, a dollár már egy másik kérdés. A forint a nagy szinttel küzd a további erősödésért, az olajár továbbra is esik. Amerika erős, az európai tőzsdék viszont esnek ma, nálunk az OTP gyengélkedik, a Mol erőt mutat. Norbi újra zuhan, vélhetően utoljára, közeleg a tőzsdei kivezetés.
Részvény / Deviza / Áru Újra gyengül az angol font és a forint is
Fellegi Tamás | 2016. július 15. 18:20
A részvénypiacok 3 hetes erős mozgások után ma elcsendesültek, Európa kis esést mutatott, és egyelőre Amerika is így néz ki. A hazai börzén a Richter és az OTP esett, a Mol emelkedett, Norbi, bár visszatért, kényszerűen tovább pihent. A forint nagyon gyengén teljesít, az angol font is, de utóbbinál érthető a helyzet.
Részvény / Deviza / Áru Mozdulni sem tud Norbi, pedig száguldana
Fellegi Tamás | 2016. július 15. 10:30
Ma visszaengedték a tőzsdei kereskedésbe a Norbi Update részvényeit, amit most már természetesen a felvásárlási ár, 440 forint körül mozogna, de nem hagyják. A Richter ma is esik, Európa mérsékelten gyengül. A forint kicsit gyenge, az angol font stabilizálódott 3 hét vad mozgásai után.
Részvény / Deviza / Áru Véget ér Norbi tőzsdei pályafutása - hogyan jönnek ki a befektetők ebből a kalandból?
Fellegi Tamás | 2016. június 1. 10:05
Tegnap tartotta közgyűlését a Norbi Update Lowcarb, ahol a tőzsdei kivezetés mellett döntöttek. A részvényesek 440 forintért kiszállhatnak, ami ugyan nagy veszteség a jegyzéskor befektetett pénzhez képest, az adott körülmények között azonban még egy viszonylag jó ár. Tanulságok befektetőknek és kibocsátóknak.
Részvény / Deviza / Áru Lehet, hogy nem csak a Nagy Duettből esik ki Norbi?
Privátbankár.hu | 2016. május 31. 10:20
Ma tartja közgyűlését a Norbi Update Lowcarb, ahol elvileg a cég tőzsdei kivezetéséről is döntenek. A hazai börzén egyébként a Mol esik, de csak az osztalékfizetés miatt, így ez a BUX-ra nincs hatással. Az olajár ismét elérte az 50 dollárt, nagyon megerősödött. A kínai tőzsdék index-spekulációk hatására emelkedtek nagyot.
Részvény / Deviza / Áru Norbiékra is ez várhat – így megy a tőzsdei kivezetés
Privátbankár.hu | 2016. május 11. 13:58
A börzét, a felügyeletet és a befektetőket is értesíteni kell, de a részvényeket is vissza kell vásárolnia a kibocsátónak.
Részvény / Deviza / Áru Norbi besokallt: elhagyja a tőzsdét
Fellegi Tamás | 2016. május 10. 10:10
Újabb fordulat az eddig nem túl sikeres részvény történetében: a Nobi Update Lowcarb vélhetően távozik a tőzsdéről. Az OTP emelkedését saját részvényvásárlás segítette, ma is pluszban a papír. Mindeközben a forint rém gyenge, az olaj is esett egy kicsit. Magához tért a Google, szárnyal a DAX.
Részvény / Deviza / Áru Nemcsak Norbit büntetik, mások is a zsebükbe nyúlhatnak
Fellegi Tamás | 2016. május 4. 10:53
A Budapesti Értéktőzsde immár betartja a szabályokat: aki nem teszi közzé éves jelentését időben, azt felfüggesztik és komoly büntetést fizet. Jót jelentette a Telekom, de az árfolyam nem mozdul. Az olaj esik, a forint is gyengélkedik. A DAX 10 ezer pont alatt, a Nasdaq is kitartóan esik.
Részvény / Deviza / Áru Új csúcson az olaj, Norbi újra letiltva
Fellegi Tamás | 2016. április 27. 10:55
Tegnap még úgy tűnt, sok a 45 dollár az olajnak, mára már fölé is szaladt. Az Apple negyedéves jelentése gyenge lett: 13 éve először esett az árbevétele, az iPhone eladás pedig először csökkent a termék megjelenése óta. Rájár a rúd Norbira: az Update részvény kereskedését az MNB ma ismét felfüggesztette.
Részvény / Deviza / Áru Norbi újabb mélyponton
Fellegi Tamás | 2016. április 22. 10:56
A fitneszguru cégének részvénye újabb mélypontra érkezett, de most más részvények is esnek a hazai börzén, igaz, szép ralin vagyunk túl. A többi piac lomha, pénteki pihenő jelei mutatkoznak. A forint visszatért az eurónkénti 310-es szintre, az olaj kitart a magasban.
Részvény / Deviza / Áru Tovább zuhan az olaj, Norbi felfüggesztve
Fellegi Tamás | 2016. április 5. 10:17
Tegnap még csak bírságot kapott a Norbi Update, ma már az MNB fel is függesztette a részvény kereskedését. Az olaj ára tovább esik, immár 35 dollárnál tart, és ma már a tőzsdék is a mélyben vannak. A hazai börze jól bírja, csak kis mínuszban van, a forint is gyengült egy keveset a tegnapi szárnyalás után.
Részvény / Deviza / Áru Újabb csapás Norbira: nem lehet kereskedni a papírokkal
Privátbankár.hu | 2016. április 5. 09:31
Norbinak olyannyira nem sikerült megoldania a kommunikációt a befektetőivel, hogy a jegybanknak lépnie kellett.
Részvény / Deviza / Áru Szakítás Agassival: bíróságra mennek Norbiék
Gáspár András | 2016. február 10. 12:26
Hiába maradt meg a barátság André Agassival, a teniszcsillagot közvetítő ügynökség ellen pert indított Schóbert Norbert tőzsdei cége. Mostanában egyébként is több ügyben fordultak bírósághoz Norbiék.
Részvény / Deviza / Áru A Norbi részvényesek tovább szomorkodhatnak, nem úgy a Richteresek
Privátbankár.hu | 2015. november 20. 11:20
A tőzsdék megálltak a magasban, a devizapiacon is nyugalom van, a Richter egyre biztatóbb, az OTP-nek sok volt a 6000 forint.
Részvény / Deviza / Áru Széttépik a francia börzét a patrióta befektetők
Privátbankár.hu | 2015. november 17. 10:33
Már tegnap nem akadt eladó Európában, Amerika már beerősödött, Ázsiát és Európát ma szétszaggatják. Még nálunk is akad vevő, főleg az OTP-ben és a Molban, de ma még Norbi is emelkedik. A török líra remek formában van.
Részvény / Deviza / Áru Nem hagyják magukat megijeszteni a tőzsdék, Norbi a mélyben
Fellegi Tamás | 2015. november 16. 11:58
Múlt héten Amerika lefordult és mintha megint törne az emelkedő trend, Európa viszont csak azért sem esik, mintha még a tőzsdék is azt üzennék, hogy nem félünk a merénylőktől.
Részvény / Deviza / Áru Norbi új mélységekben, a forint viszont összekapta magát
Privátbankár.hu | 2015. november 11. 10:32
Az európai piacok emelkednek, az Apple esett egy nagyot, az Amazon szárnyal. A forintra végre újra szebb napok köszöntöttek.
Részvény / Deviza / Áru Új tagokkal bővül a BUX - Norbit is berakják a kosárba
Privátbankár.hu | 2015. március 10. 14:04
Bekerül a BUX indexkosarába a Graphisoft Park SE és az Émász új részvényként.
Részvény / Deviza / Áru Az égben a dollár, Norbi álomba szenderült
Privátbankár.hu | 2015. március 4. 19:42
Osztalékot fizetnek az áramszolgáltatók, a Norbira egy hete nem kötöttek. Esik a BTel és az Őrmester. 13 éves csúcson a dollár az euróval szemben.
Részvény / Deviza / Áru Balhé a Buda-Cashnél: nem csak Norbiékat érinti a botrány
Privátbankár.hu | 2015. február 24. 17:38
Az Első Hazai Energia-portfolió (EHEP) Nyrt. értékpapírjainak és pénzeszközeinek túlnyomó részét a Buda-Cash Zrt.-nél tartja, ezekhez jelenleg nem fér hozzá - tájékoztatott a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden. A Norbi Update Lowcarb Nyrt. azt közölte, hogy a szakjogászok szerint a részvényeik biztonságban vannak.
Részvény / Deviza / Áru Norbi nem áll le: megint milliókért vásárolt
Privátbankár.hu | 2015. január 22. 17:04
Schóbert Norbert cége részvényeibúl ezúttal 5 ezer darabot söpört be.
Részvény / Deviza / Áru Mekkorát kaszáltak Norbiék a részvénykibocsátáson? Megvan az eredmény
Privátbankár.hu | 2014. október 6. 14:54
Nem volt óriási tolongás a Norbi-részvényekért, de a kibocsátás sikeres volt: a sáv aljához közel, 831 ezer részvényt jegyeztek le a befektetők. 691 millió megy a cégbe, 131 millió Norbinak és Rékának.
Részvény / Deviza / Áru Norbiék megoldották – indul az Update-részvény
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 24. 14:08
A Magyar Nemzeti Bank jóváhagyta a Norbi Update Lowcarb Nyrt. összevont kibocsátási tájékoztatója kiegészítésének közzétételét.
Részvény / Deviza / Áru Ilyen is régen volt: az MNB felfüggesztette a Norbi-részvény jegyzését
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 19. 17:08
A jegybank mai határozatában kötelezte a Norbi Update Lowcarb Nyrt-t. részvényértékesítési tájékoztatójának kiegészítésére. Ennek közzétételéig befektető-védelmi okból felfüggesztette a forgalomba hozatali eljárást.
Részvény / Deviza / Áru A jegybank vizsgálja, mit mondott Norbi
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 19. 08:38
Az MNB áttekinti, hogy indokolt-e a Norbi Update Lowcarb Nyrt. részvényértékesítési tájékoztatójának kiegészítése.
Részvény / Deviza / Áru Lesz-e jó kövér profit? Már szerezhetünk Norbi-részvényeket
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 8. 12:59
Mától szeptember 26-áig jegyezhetők a Norbi Update Lowcarb Nyrt törzsrészvényei.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos