<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Ptk
Ingatlan Más telkére építkeztem – kié az ingatlan?
Privátbankár.hu | 2017. április 19. 13:05
Mi a következménye, ha valaki más tulajdonában lévő ingatlanon építkezik? Megszerzi-e az épület vagy akár a telek tulajdonjogát? És egyáltalán kaphat-e építési engedélyt az, aki nem igazolja az építési jogosultságát?
KKV Nem mindenkinek kedvez az új Ptk: kik járhatnak pórul?
Privátbankár.hu | 2014. november 4. 10:49
Az új törvénykönyvben szereplő fogyasztó fogalma miatt a korábbiakhoz képest jelentősen hátrányba kerülhetnek az alapítványok, egyesületek, társasházak és vállalkozások.
Pénzügyi szektor Csak egy hétig áll a hitelezés
Nagy László Nándor | 2014. március 17. 15:45
Április közepéig kézimunkával lehet csak fedezetet bejegyeztetni a hitelbiztosítéki nyilvántartási rendszerbe, de legalább a rendszer elindult. A csúszás okán úgy fest, csak a fedezett mellett nyújtott kölcsönszerződések folyósítása állhat meg - maximum egy hétre.
Biztosítás Ennyi biztosító nem él meg az országban? Nagy változások jönnek
Privátbankár.hu | 2014. február 4. 13:55
Több törvényi változás is felbolygatja idén a biztosítók piacát: jobban megéri nyugdíjcélra takarékoskodni, felpöröghetnek a cégvezetői felelősségbiztosítások, és megfékezik a jutalékvadász értékesítőket is. Kevesebb lesz a biztosító is.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG