Real Madrid
Személyes pénzügyek Messiék a Barcelonát pénzügyileg is az élre repítették
Király Béla | 2020. január 14. 20:04
Első alkalommal lett a világ leggazdagabb labdarúgó klubja a Barcelona, amely a legnagyobb hazai riválisát, a Real Madridot előzte meg a Deloitte rangsorában. A listát az öt nagy bajnokság csapatai uralják.
Vállalat KPMG: vége a Manchester United uralmának, a Real Madrid a legértékesebb fociklub
Privátbankár.hu | 2019. május 29. 15:21
Az angol csapat három évig volt az élen, de tavaly valamelyest csökkent az értéke, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a spanyolok letaszítsák a trónról.
Vásárló Tényleg megér 1 billió forintot egy focicsapat?
Privátbankár.hu | 2018. május 26. 17:01
2018-ban is a Manchester United vezeti a legértékesebb futballcsapatok listáját, megelőzve a két spanyol óriást, az FC Barcelonát és a Real Madridot. Európa 32 vezető klubjának összesített becsült cégértéke eléri a 32,5 milliárd eurót, megközelítőleg 1040 milliárd forintot.
Makro / Külgazdaság Brüsszel a focipénzek nyomában
Zsiborás Gergő | 2013. augusztus 21. 18:22
A hosszabbítás előtt álló C. Ronaldo után a Real Madridnak 15 millió euróval kell többet fizetnie, mint eddig, mert a válság elsöpörte a Beckham-törvényt. Hátrom sztárjátékos most annyit adózik, mint 15 ezer szakmunkás összesen. Az Európai Bizottság tiltott támogatások miatt nyomoz - a Barca és a Real Madris sem kivétel.
KKV Tiltott focipénzek: célkeresztben a Real Madrid is
Privátbankár.hu | 2013. április 8. 09:09
A Real Madrid is egyike azoknak az európai focikluboknak, amelyek egy gyanú szerint tiltott állami támogatásban részesülhettek. A Bizottság egyelőre csak tájékozódik az ügyben.
KKV Ez a Barcelona verhetetlen
Zsiborás Gergő | 2012. szeptember 2. 16:48
Hiába húzódik 5 éve a nemzetközi pénzpiaci válság, az európai klubfutball mit sem érez ebből. És ebben nemcsak az utóbbi években az európai piacon megjelent arab befektetőknek van szerepük, az utánpótlás nevelésre nagy hangsúlyt fektető klubok azt mutatják, minden pénzt megér egy-egy tehetség gondozása.
Pénzügyi szektor Crisitiano Ronaldo is megköszönheti a mentőcsomagra váró Bankiának
Zsiborás Gergő | 2012. május 11. 15:00
A Bankiába 2010-ben beolvadó Caja Madrid 2009-ben óriáshitelt adott a Real Madridnak, mely ebből a pénzből tudta szerződtetni a világ legdrágább játékosát. A katalánok főleg ezért vannak felháborodva, hogy a hiteleket az ingatlanpiacon is ész nélkül osztogató Bankia végül állami segítséget kap. Politika, foci és építőipar - a válság tükrében Spanyolországban.
Adó Talált pénz? Spanyolország hamarosan nyer az online fogadásokon
Privátbankár.hu | 2012. február 20. 10:02
Spanyolország a korábban bejelentett június helyett három hónappal korábban, már március 31-én kiadja a játékszervezési engedélyeket az internetes fogadóirodáknak - jelentette be Juan Carlos Alfonso Rubio a spanyol szerencsejáték felügyelet igazgatóhelyettese.
Vásárló Ahol négy éve folyamatosan megelőzi a Real Madrid a Barcelonát
Privátbankár.hu | 2012. február 9. 16:00
Ez volt a negyedik olyan év, amikor a Money League rangsor első hat helyén nem történt változás, a hat legnagyobb klub – a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester United, a Bayern München, az Arsenal és a Chelsea – bevétel szempontjából ugyanazt a sorrendet foglalta el. A húsz legnagyobb futballklub bevételei három százalékkal növekedtek, miközben az európai gazdaság növekedési üteme csak ennek fele volt.
Adó Azt ajánljuk, igazoljon a Real Madridba
Zsiborás Gergő | 2012. február 5. 17:12
Vannak országok, ahol a jövedelemadó emelése miatt csökkennek a nettó bérek, nem pedig annak csökkentése miatt. Míg Magyarországon több munkavállaló is a napokban szembesül azzal, hogy mit is jelent az egységes és arányos adórendszer, addig a spanyol munkavállalóknak sincs oka az örömre. Pedig vannak sztárfocisták - így például Cristiano Ronaldo -, akik idén is úgy adóznak, mintha 17 000 euró alatt lenne az éves jövedelmük...
hírlevél