<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Siker
Karrier A tanulságos Mourinho-sztori: ezért bukott meg a sztáredző
Wéber Balázs | 2018. december 19. 20:20
José Mourinho anno forradalmasította a focit, az elmúlt években azonban eljárt felette az idő. Sem önmagát, sem a taktikáját nem tudta megújítani. Az örök győztes most inkább beletörődött, hogy kirúgják, minthogy vállalja a felelősséget a kudarcért. Életútja számos vezetőnek mementóként szolgálhat - focin innen és túl.
Karrier 7+1 tipp ahhoz, hogy sikeres legyél 2017-ben
Privátbankár.hu | 2016. december 27. 10:40
Az újév közeledtével sokat töprengünk azon, miként fejlődhetnénk életünkben, növekedhetnénk vállalkozásunkban. A túlzsúfolt mindennapok következtében azonban könnyen megfeledkezünk az apró részletekről.
Karrier Bármit, bárhonnan elérhetsz: beduin törzs tagja az év üzletembere
Privátbankár.hu | 2015. június 15. 11:35
Mohed Altrad a francia Altrad csoport alapító-vezérigazgatója és milliárdos. Hétezer embernek ad munkát több mint 100 leányvállalatban.
Karrier 10 dolog, amiről sürgősen szokj le, ha sikeres akarsz lenni!
Privátbankár.hu | 2015. május 23. 12:31
Te is szoktál azon panaszkodni, hogy neked sosem sikerül semmi? Nyugi, ha ezzel még így is vagy, nem kell kétségbe esned, egyrészt mert ez egy teljesen emberi tulajdonság, másrészt, ha ezeket a tippeket megfogadod, máris sokkal jobbak lesznek az esélyeid!
Karrier Milliók 30 alatt: ők a legsikeresebb magyar fiatalok
Privátbankár.hu | 2014. február 5. 14:22
A Forbes összeszedte a legsikeresebb, 30 év alatti fiatalok listáját.
KKV MFB: hát nem látják, hogy az e-útdíj bevezetése siker?
Privátbankár.hu | 2013. július 23. 07:39
Az MFB csak sikert és "áldozatos munkát" lát, szerintük az ÁAK két vezetőjének távozása nem köthető össze a botrányos e-útdíjbevezetéssel.
KKV Fanatizmus és akarat, hogy megváltoztassuk ezt az országot - interjú
Zsiborás Gergő | 2013. április 10. 06:32
Három világsikerű magyar startup-cég, a Prezi, a LogMeIn és a Ustream nonprofit szerveződést hozott létre, hogy "visszaadjanak valamit annak a kultúrának, ahonnan ők is indultak". A Bridge Budapest életre szóló élményt kínál a kreatív fiataloknak, a Facebook vagy a Twitter főhadiszállására viszi ki őket, hogy hazatérve nekikezdjenek saját sztorijuknak. Miért szorongunk, miért tudnak csak kevesen globális sikertörténeteinkről és elhisszük-e, hogy az álmok fontosak a felnőttkorban is? Pistyur Veronikával, a Bridge Budapest vezetőjével beszélgettünk.
Makro / Külgazdaság Orbán: a legjobb helyen állunk az Unió sakktábláján
Privátbankár.hu | 2013. február 11. 13:26
Az ország 2004-es európai uniós csatlakozása óta elért legnagyobb sikernek nevezte a múlt heti brüsszeli uniós csúcstalálkozón elért magyar eredményt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt a parlamentben.
KKV Nem akartam hazatérni, de örülök, hogy visszajöttem - Úton a sikerhez IV.
Zsiborás Gergő | 2013. január 31. 06:38
Csak a munkából lehet eredményeket elérni - mondja a 10 ezer felhasználóval rendelkező telekocsi-portál 24 éves alapító-tulajdonosa. Haidekker István szerint az nem jó üzlet, amivel csak ő nyer, más viszont nem. Fél éve működő cégét az együttműködő fogyasztás itthon még forradalminak számító elméletére alapozta, bevétele még nincs, de víziója van. Interjú.
Makro / Külgazdaság Innen merít erőt a járatlan utakhoz Matolcsy György
Privátbankár.hu | 2013. január 24. 12:20
Matolcsy György mai Heti Válaszban megjelent jegyzetében békén hagyja a jegybankot, most az üzleti sikeresség, illetve a magyar üzleti generációváltás témakörét járta körül a nemzetgazdasági miniszter. Ami azért is fontos, mert "növekedési fordulatot várunk".
Karrier A szorongás mindig ott van, de engem ez motivál - Úton a sikerhez III.
Zsiborás Gergő | 2012. december 13. 06:41
Egy méltatlanul elbukott pályázat adta meg a végső lökést három budapesti fiatalnak, hogy megnyissák a város egyik első közösségi irodáját. Azt mondják, külföldön sem könnyebb, itt akarnak értékeket létrehozni. Egy újabb történet egy sikeres vállalkozásról: a sokszor végzetesnek tűnő buktákról és a gyomorgörcsről őszintén- és arról, hogy mégis miért elégedettek, miért érdemes ezt csinálni. Sorozatunk újabb része: így született meg a Kaptár.
KKV Nem kell attól félni, hogy lenyúlják a nagy ötletet - Úton a sikerhez I.
Zsiborás Gergő | 2012. október 19. 06:50
Lévai Balázs és Szabó Domonkos fiatalon, de nem kezdőként vették át a nemzetközi tanulmányokkal foglalkozó céget, ami rövid időn belül gyors felfutásnak indult. Mi kell ma Magyarországon ahhoz, hogy egy jó ötletből működő vállalkozás legyen? Kell-e attól tartani, hogy majd valaki lenyúlja az Ötletet? Interjúsorozatunk első része.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos