Szórakozás
Makro / Külgazdaság És akkor jön a Taylor Swift-úthenger, mindent letarol 
Buksza blog | 2024. február 1. 19:01
A gazdasági újságírással foglalkozó sajtómunkások új fogalmat találtak ki, mégpedig a Taylor Swift-gazdaságot. Ezzel azt jelzik, hogy a popzenésznek mérhető hatása van az amerikai gazdaságra.
Makro / Külgazdaság Messze nem járnak annyian moziba, mint a járvány előtt 
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 23. 06:57
Emelkedett a mozik nézőszáma, de még elmarad a várakozásoktól, bár a tavalyi szintnél sokkal jobb a helyzet - írta a Világgazdaság a csütörtöki számában.
Makro / Külgazdaság A kormány elintézte: októberig bulizhat az ország  
Privátbankár.hu | 2021. július 30. 10:41
Több milliárd forintból koncertsorozatot hirdetettek. A rendezvények augusztól októberig tartanak. 
Személyes pénzügyek Lehúzni a szülőket: miből fesztiváloznak a magyar fiatalok? 
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 8. 15:32
Főleg a 30 év alattiak járnak fesztiválokra, nekik miből telik?
Vásárló Guruló hálószoba és iroda: ilyen a jövő autója? 
Privátbankár.hu | 2018. június 26. 11:57
Az önvezető autók korában már a kényelemé és a szórakozásé a főszerep.
Személyes pénzügyek 8 ötlet, hogy mit tegyél az asztal alá berúgott régi számítógépeddel 
Eidenpenz József | 2017. július 14. 14:50
Az asztali számítógépeket már kevesen használják, pedig tíz éve még azok uralták mindennapjainkat. Sok porosodik otthon, mielőtt végleg elavulnak, nem árt velük valamit kezdeni. Nem érdemes kidobni, még sok mindenre lehet használni.
Személyes pénzügyek Van még egyáltalán szükséged hagyományos televízióra? 
Eidenpenz József | 2017. június 13. 20:58
Már most sem biztos, hogy szükséged van rá, főleg, ha értesz idegen nyelvet. Számos módon el lehet érni külföldi és hazai adókat az interneten, a Youtube-on keresztül, a tévétársaságok honlapjain vagy néhány keretprogram segítségével. Tucatszám vannak ingyenes élő adások is.
Vásárló Mama, ne nézz többé rossz filmet! 
Privátbankár.hu | 2016. január 2. 16:02
A fiataloknak talán már magától értetődő, az idősebbek számára kérjük, linkeljék. Mert mit lehet csinálni egy ilyen szép hosszú hétvégén? Például filmeket nézni. De melyiket? Hát ne a rosszat, inkább azt, amelyet a többiek is nézték, és kedvelték. Ha ismeri az internetes filmértékelő oldalakat, ne olvasson tovább, ha nem, akkor viszont feltétlenül.
Személyes pénzügyek Hatalmas a szakadék: ennyit költenek a gazdag és a szegény magyarok 
Privátbankár.hu | 2015. november 3. 14:07
Jobban akarsz élni? Először is költözz Pestre, mert nagyok a területi különbségek. Aztán keress egy jól fizetett állást. A KSH friss adatokat tett közzé a lakossági fogyasztásról. A lakosság magasabb jövedelmű 20 százaléka kétszer annyit költ élelmiszerre, mint az alsó ötöd, 4,5-szer annyit ruházatra és majdnem kilencszer annyit kultúrára, szórakozásra.
Vásárló 13 tipp, hogyan szúrjuk el a leghatékonyabban a nyaralásunkat 
Eidenpenz József | 2015. július 25. 15:10
Sokan nem tudnak vagy nem akarnak nyaralni menni, és ha nem akar kilógni a sorból, akkor nem árt, ha tudja, hogyan érezheti magát az is rosszul, akinek sikerül huzamosabb időre elutaznia. De lépjen túl a tárgyakon, igazán társas lényként lehet jó alaposan kiakadni.
Ingatlan Egy régi pláza lesz Budapest új bulicsakrája?  
Valkai Nikoletta | 2014. július 2. 10:20
Buda Entertainment & Gastro néven új szórakoztató központ nyílik Budán. A harmadik kerületi Új Udvar Bevásárlóközpont helyén tucatnyi étterem, bár, disco, kézműves piac, de még egy ágymozi is lesz. Az első szakasz már ősszel elkészül. Ez lesz az új Gozsdu udvar?
Vásárló A munkától és a jegyüzértől sem ijedtek meg a fiatalok 
Privátbankár.hu | 2013. október 7. 17:30
A szórakozást vagy inkább a pénzkeresést választották nyáron a fiatalok? Esetleg szerették volna fejleszteni valamilyen képességüket? Hová és kikkel utaztak, mely fesztiválok iránt érdeklődtek? A felmérésből az is kiderül, mi alapján döntöttek.
Vásárló Egy jó rozéfröccs a tűzijátékhoz? Mitől rózsaszín a rozé? 
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 20. 16:01
Friss, gyümölcsös, üdítő pezsgés, egy forró nyári nap estéjén tökéletes – nagyjából ezekkel szokás jellemezni a rozéborokat. De mit érdemes tudni róluk? Hogy készülnek és hogyan, meddig érdemes őket fogyasztani?
Vásárló Deszkások, figyelem! Ezek a termékek balesetveszélyesek 
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 14. 10:34
Kilencből hét gördeszka nem bizonyult biztonságosnak a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság vizsgálata alapján, a kifogásolt típusokat kivonatták a forgalomból - közölte a hatóság.
Vásárló Ki fog olvasni a jövőben, és mit? 
Privátbankár.hu | 2013. február 12. 17:30
A fiatalok 7 százaléka olvas naponta, további 16 százalékuk heti rendszerességgel - derül ki az Ipsos felméréséből. Akik nem olvasnak rendszeresen azzal indokolják, hogy nincs rá idejük, nem érdeklődnek az olvasás iránt, vagy drágák a könyvek. A szakmunkás végzettségűek olvasnak a legkevesebbet, és ők indokolják a leggyakrabban ezt a magas könyvárakkal.
Utazás Komoly elismerést kapott a turistáktól a BKV 
Privátbankár.hu | 2013. január 28. 12:16
A turisták véleménye alapján a „TripAdvisor ajánlja” besorolással minősítették a BKV Földalatti Vasúti Múzeumát, az utazási portál a múzeum gazdag kínálatát és olcsó belépőjegyét is kiemeli.
Utazás Új turisztikai attrakciók készülnek 
Privátbankár.hu | 2013. január 18. 11:54
Több mint 37,5 milliárd forintot fordítanak turisztikai attrakciók, például tematikus parkok és szolgáltatások fejlesztésére öt magyarországi régióban.
Vásárló Ma, holnap nyitnak a közeli sípályák - körkép 
Füstös Móni | 2012. december 14. 05:30
A legtöbb magyar és Magyarország környéki sípálya pénteken vagy szombaton nyit, néhány helyen pedig már járnak is a liftek. A hétvégén többek között kinyitnak székelyföldi sípályák, ahogy például Ausztria nagy, Magyarországhoz közeli sírégiója Stuhleck-Semmering is. Holnaptól belföldön is több helyen lesz lehetőség a síelésre, snowboardozásra, Pécsett és Sátoraljaújhelyen pedig már mennek is a felvonók. Sípálya-körkép
Vásárló Ha csodára vágysz, mától máshol kell keresni 
Privátbankár.hu | 2012. november 10. 12:50
Megnyílt a Csodák Palotája új helyén, a Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpontban, Budapest 22. kerületében szombaton.
Vásárló Nincs pénze? Nagyon kéne spórolni? 10+2 ötlet az ingyenes hétvégi időtöltéshez 
Eidenpenz József | 2012. augusztus 4. 10:00
Sújtja a válság, nagyon kéne spórolnia? A legjobb szórakozásokhoz pénz kellene, az pedig nincsen? Megunta, hogy folyton a televízió előtt ül hétvégén, amelyben több a reklám, mint a hasznos tartalom? Íme tucatnyi ötlet a szabadidő kellemes és ingyenes eltöltéséhez, amelyek némelyike még kifejezetten hasznos és egészséges is.
Személyes pénzügyek Lesújt ez a válság? 10+1 egyszerű tippet adunk spóroláshoz! 
Eidenpenz József | 2012. július 24. 06:10
Magas, 5-6 százalékos infláció, egyre újabb és újabb vagy magasabb adók, növekvő létbizonytalanság. A spórolás, biztonsági tartalék képzése szinte bármi áron egyre többek számára nem hobbi vagy döntés kérdése ma már, hanem létszükséglet, túlélési stratégia. Ehhez gyűjtöttünk össze egy sorozat egyszerű ötletet.
Ingatlan Nincs pardon, nincs Tankcsapda: nem nyit ki a ZP 
Privátbankár.hu | 2012. április 19. 09:48
Április 18-án délután a Zöld Pardon illetékesei egyeztettek az illetékes önkormányzat jegyzőjével és mivel egy jogszabály értelmezésében az álláspontok nem közeledtek, az április 19-i nulladik napot és első heti koncerteket elhalasztják.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG