Tóth Attila
Vállalat Ki viszi tovább a cégem, ha már nem leszek? 
Eidenpenz József | 2017. október 5. 12:50
A cégutódlás kérdésének rendezése, vagy ha a családban nincs megfelelő alany, akkor a megfelelő vevő kiválasztása nem egyszerű feladat. A cégeladás külön művészet, amihez nem árt szakértők segítségét igénybe venni. Azután ha sikerül, akkor is nagy kérdés, mit kezdjünk a pénzzel – vagy mit kezdjünk magunkkal.
Személyes pénzügyek Devizahiteles tanár, szegény és gazdag gyerekek - hogy lesz ebből pénzügyi oktatás? 
Privátbankár.hu | 2014. december 5. 06:10
Abban mindenki egyetért, hogy a pénzügyeket már az iskolapadban oktatni kell a gyerekeknek - az is biztos azonban, hogy ez nehéz feladat. A pedagógusoknak sokszor maguknak is meggyűlik a bajuk a pénzügyekkel, a diákok pedig teljesen eltérő körülmények közül érkeznek, teljesen eltérő pénzfogalmakkal. Van egy program, ami már évek óta segíti a pénzügyi oktatást - videóinterjú.
Befektetési alapok Befektetést keres? Mindig gondoljon a részvényekre is! 
Privátbankár.hu | 2014. április 16. 16:40
A részvénypiac felé továbbra se nagyon kacsintgatnak a befektetők, inkább a kötvényalapokat keresik. Bízva abban, hogy ez előbb-utóbb megváltozik, a Budapesti Értéktőzsde különdíjjal jutalmazta azokat az alapkezelőket, akik már eddig is részvényekbe fektettek. A bizalom azonban kevés, más is kell, hogy részvényekbe, ne pedig kötvényalapokba menjen a pénz. Videóinterjú
Befektetés A kormánynak és a piacnak is szüksége van a magyar tőzsdére 
Privátbankár.hu | 2014. február 26. 17:00
Amíg forinttal fizetünk, mindenképp szükség lesz hazai értékpapír-piacra, ugyanakkor a kormányzatnak is fel kell ismernie, hogy helyi kereskedés hiányát a gazdaság is megérezné, hiszen a nemzetközi portfólióbefektetők a jelenleginél sokkal visszafogottabban ajánlanák a magyar instrumentumokat.
Részvény / Deviza / Áru Robotok lendíthetik fel az OTP kereskedését 
Privátbankár.hu | 2013. november 6. 12:39
A Xetra rendszer bevezetésével a Budapesti Értéktőzsdén is megjelenhetnek a kereskedő robotok, amelyek külföldi tőzsdéken a forgalom felét-kétharmadát is kiteszik. Ezek kezdetben főleg a legnagyobb forgalmú részvények forgalmát növelhetik. Az pedig jó mindenkinek, ha nagy a forgalom. Interjú Tóth Attilával, a BÉT vezérigazgató-helyettesével.
Részvény / Deviza / Áru Jön, jön, jön a Xetra, de mi az, és miért jó? 
Privátbankár.hu | 2013. október 3. 06:09
December elején tervezik bevezetni a Xetra kereskedési rendszert a Budapesti Értéktőzsdén. Mi az a Xetra és miért jó nekünk? Mi a célja vele a tőzsdének? Hogyan változik meg ettől a kereskedés? – kérdeztük Tóth Attila vezérigazgató-helyettestől.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG